29 Mart 2017, Çarşamba 09:08:15

Kemer rekoru hedefliyor

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Kemer'in 1 milyon 80 bin olan yıllık Rus turist rekorunu bu yıl 1.5 milyona çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.
  • Bizim insanlarimiz boş konuşmayi ne kadar çok seviyorlar , bakalim Turkiye turist gelecekmi
  • Yalandan kim ölmüş, salla gitsin yerse :)
  • Rus askeri pyd askerine eğitim veriyor onu diyen yok yazık oldu güzelim ülkeme bu kadar yalakalığa pesssss dogrusu
  • buda malum zat gibi sallamış...turizm bu senede nanay ...ançak kendinizi kandırırsınız
  • Sezon malesef kaybedildi efendi.. Aşağıya çekilen ve bir kaç sene öncesinin rakamlarına gerileyen fiyatlar yüzünden, sayısı daha net olmayan bir kalabalıkla ne kazanacağız? Efendim? Hııı hııı Tabi tabiii

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Kemer'in 1 milyon 80 bin olan yıllık Rus turist rekorunu bu yıl 1.5 milyona çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptığı yazılı açıklamada, geçen yıl Rusya ile Türkiye arasındaki uçak krizi nedeniyle büyük bir turist kaybına uğradıklarını ve ilçedeki tüm sektörlerin kan ağladığını söyledi. Bu yıl turizmden çok umutlu olduklarını aktaran Başkan Gül, "Ülkeyi krizden kurtarmak için bazı girişimlerde bulunduk ve çıkışlar yaptık. Bu girişimlerden biri de Güneydoğu sınırında düşürülen Rus uçağının pilotuna ev hediye etme teklifiydi. Bu yüzden çok tepki aldık, hatta partimizden ihraç edildik. Ama önemli değil. İlçe turizmi için tüm makamlar feda olsun. Başka fedakarlıklardan da çekinmeyiz. Yeter ki ilçem ve ülkem yeni bir kriz yaşamasın" dedi.

Zamanın kendisini haklı çıkardığını vurgulayan Başkan Gül, "Popülarite yapmıyorum. İlçe turizmcimizin, esnafımızın, halkımızın, ülke ekonomisinin kazanması için her türlü çabayı gösteriyoruz. Yaptığımız çıkışlar ve açıklamalardan sonra Rusya'da hem Kemer ilçemiz, hem de belediye başkanı olarak şahsım daha çok tanındı. Orada bize özel ilgi gösteriyorlar. Bu da bize tanıtımda çok yardımcı oluyor. Geçen günlerde Moskova Turizm Fuarı'na katıldık. Şimdi de Kiev'deki turizm fuarına gidiyoruz. Kemer'in 1 milyon 80 bin olan yıllık Rus turist rekorunu bu yıl 1.5 milyona çıkarmayı hedefliyoruz. Belediye olarak da bu konuda birçok çalışma yaptık. Yeni bir rekoru el birliğiyle başaracağız" diye konuştu.

Kemer rekoru hedefliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Avustralya ~ 7 yıl önce
Bizim insanlarimiz boş konuşmayi ne kadar çok seviyorlar , bakalim Turkiye turist gelecekmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yav he he ~ 7 yıl önce
Yalandan kim ölmüş, salla gitsin yerse :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali tunc ~ 7 yıl önce
Rus askeri pyd askerine eğitim veriyor onu diyen yok yazık oldu güzelim ülkeme bu kadar yalakalığa pesssss dogrusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erk ~ 7 yıl önce
buda malum zat gibi sallamış...turizm bu senede nanay ...ançak kendinizi kandırırsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabi tabi ~ 7 yıl önce
Sezon malesef kaybedildi efendi.. Aşağıya çekilen ve bir kaç sene öncesinin rakamlarına gerileyen fiyatlar yüzünden, sayısı daha net olmayan bir kalabalıkla ne kazanacağız? Efendim? Hııı hııı Tabi tabiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000