23 Ekim 2008, Perşembe 08:39:56

Kedi için helikopter kiraladılar

İtalya'da yaşayan bir çift kedileri için helikopter kiraladı.
  • tabii aparn varsa çıkarırsın.sokaklarda çocuklar tiner kokuları arasında soğuktan tir tir titreyerek uyurken bir kedin için haklısınız 99 euro gözden çıkarılır.aman yeterki strese girmesin ama bu çocuklar yaşadıkları stresten yarın öbür gün psikopat olup adam öldürüyorlar.yazık ya bu zihniyete yazık...Hayvanları severim,ama lütfen duyarlı olalım paranız harcamaya müsaitse sokaklara bi göz atalım!!!
  • banane ne ya bir kedinin strese girmesinden insanlar açlıktan ölüyor siz ise bir kedinin strese girmesinden ve yapılan masrafların haklı olabileceğinden bahsediyorsun.
  • Yazık rumuzlu arkadaş, eğer evinde beslediğin bir kedin yoksa o insanların niye bu işi yaptığını dünyada anlayamazsın, hiç o değerli kafanı zorlama.
  • arkadaşım İMKAN VARSA daha yararlı işler yapsalar günahamı girerler bi de savunuyorsun yok artık yaa
  • Rumuz Yok arkadaş "Allah akıl fikir versin" demiş ama evcil hayvanı, özellikle de kedisi olanlar çok iyi bilirler ki kediler özellikle seyahat konusunda çok ciddi strese girerler ve strese girmiş bir kedi ile başetmek yerine, şayet imkan varsa, 9 değil 99 bin Euro bile gözden çıkarılabilir.
  • ALLAH akıl fikir versin

İtalya'da bir çift, emekliliklerini geçirmek üzere gidecekleri Sardunya Adası'na kedileri ürkerek gitmek istemeyince 9 bin 100 Euro'ya (18.200 YTL) helikopter kiralamak zorunda kaldı.

Luigi ve Donna DiMichele çifti, Siyam cinsi siyah kedileri Fufi'nin uçaktan ve gemiden korktuğunu, bu vasıtalara binince hırçınlaştığını o yüzden minik bir serveti gözden çıkardıklarını belirtti.

Donna DiMichele "Fufi'nin eşim ve benim için ayrı bir önemi var.Yavruyken aldık ve o zamandan beri bizim yanımızda. Evet belki bu masrafı yaptık ama değdi. Onun rahat etmesi bizi mutlu ediyor" diye konuştu.

Kedi için helikopter kiraladılar

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 16 yıl önce
tabii aparn varsa çıkarırsın.sokaklarda çocuklar tiner kokuları arasında soğuktan tir tir titreyerek uyurken bir kedin için haklısınız 99 euro gözden çıkarılır.aman yeterki strese girmesin ama bu çocuklar yaşadıkları stresten yarın öbür gün psikopat olup adam öldürüyorlar.yazık ya bu zihniyete yazık...Hayvanları severim,ama lütfen duyarlı olalım paranız harcamaya müsaitse sokaklara bi göz atalım!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
123 ~ 16 yıl önce
banane ne ya bir kedinin strese girmesinden insanlar açlıktan ölüyor siz ise bir kedinin strese girmesinden ve yapılan masrafların haklı olabileceğinden bahsediyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 16 yıl önce
Yazık rumuzlu arkadaş, eğer evinde beslediğin bir kedin yoksa o insanların niye bu işi yaptığını dünyada anlayamazsın, hiç o değerli kafanı zorlama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık.. ~ 16 yıl önce
arkadaşım İMKAN VARSA daha yararlı işler yapsalar günahamı girerler bi de savunuyorsun yok artık yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 16 yıl önce
Rumuz Yok arkadaş "Allah akıl fikir versin" demiş ama evcil hayvanı, özellikle de kedisi olanlar çok iyi bilirler ki kediler özellikle seyahat konusunda çok ciddi strese girerler ve strese girmiş bir kedi ile başetmek yerine, şayet imkan varsa, 9 değil 99 bin Euro bile gözden çıkarılabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz Yok ~ 16 yıl önce
ALLAH akıl fikir versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000