02 Temmuz 2009, Perşembe 08:20:41

Kazazede yakınlarına tazminat ödeyecekler

Yemenia Havayolları kazazedelerin ailelerine 20 bin avro tazminat ödeyecek...
  • uçak en son 2007 de bakıma girdi deniyor böyle bir şey olabillirmi yaaa.? Bu kadar sahipsiz demek hava yolları bakım uzmanları ve yetkililer incelemiyorlarmı bakım raporlarını? Demek millet kelle koltukta gidiyor artık. .
  • kendinilerini her zaman ustun goren firansizlar buradada ayni seyi gostermeye calismislar.Sadece sunu soruyorum: madem bu ucakta bir cok hata vardi. neden ucak in ucmasina musade ettin? Once bunun cevabini firansiz havacilar versin sonrada olaylarda aktif rol oynasin....

Yemenia Havayolları Müdürü Abdülhalık El-Hadi, Sana-Moroni seferini yaparken, Komor Adası açıklarında düşen uçaktaki yolcuların ailelerine, 20 bin avro tazminat ödeyeceklerini açıkladı.

El-Hadi, Yemen'in başkenti Sana'da düzenlediği basın toplantısında, uçağın iyi durumda olmadığına dair iddiaları reddederek, uçağın "güvenli olduğunu" vurguladı.

El-Hadi ayrıca, 20 bin avronun, kazazede ailelerinin sigorta şirketinden alacakları parayla ilgili olmadığını ifade etti.

Yemenia Havayolları Müdürü, 2007'de Fransız havacılık yetkililerinin sözkonusu uçakta çeşitli hatalar tespit ettiği ve Fransız hava sahasına girişinin yasaklandığı haberlerini ise "göz boyama" olarak niteledi.

Superonline

Kazazede yakınlarına tazminat ödeyecekler

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
uçak en son 2007 de bakıma girdi deniyor böyle bir şey olabillirmi yaaa.? Bu kadar sahipsiz demek hava yolları bakım uzmanları ve yetkililer incelemiyorlarmı bakım raporlarını? Demek millet kelle koltukta gidiyor artık. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kendinilerini her zaman ustun goren firansizlar buradada ayni seyi gostermeye calismislar.Sadece sunu soruyorum: madem bu ucakta bir cok hata vardi. neden ucak in ucmasina musade ettin? Once bunun cevabini firansiz havacilar versin sonrada olaylarda aktif rol oynasin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000