03 Ekim 2011, Pazartesi 07:35:22

KAZANIN NASIL OLDUĞU İŞTE BÖYLE ORTAYA ÇIKACAK

AK Parti milletvekili Özdağ üsdeki radarların incelenmesi gerektiğini söyledi...
  • Adam millet vekili değil ibrıkçı başı konuşmak için konuşmuş. Dinleyenlerde maşallah maşallah bizim vekil her şeyi biliyor demiştir.
  • İncirliğin radarı orayı görür arkadaşlar.Eğer radar antenini 20000 feet lik bir direğin tepesine dikerseniz görür...Belki öyle görünmez bir direk vardır incirlikte:)Amerikalılar yapmıştır belki:)))
  • Hergün Adanaya gidip geliyoruz.İncirlik Radarı 50 NM dışında 17.000 feet altını kesinlikle göremiyor.17.000 feet bu helikopterin boş çıkabileceği en yüksek irtifa.O günkü irtifası 6000 feet civarında ve ayrıca vadileri takip ediyor.Konuşmadan önce iddiaların en azından bilimsel verilere ters düşmemesi gerekiyor.Helikopter bu uçuşta yere en yakın( bulut sebebiyle) vadilerden uçuyordu.Kesinlikle radar kaplaması dışındaydı.Kazanın nasıl olduğunu Sefa İNAN biliyor.Merak eden kendisine sorabilir.Bilim ve gerçek verilerden şaşmamak gerekiyor.Ha bu arada.ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR HAPİSTE HAPİSTE.
  • Sn Milletvekili uzaydan gelmis sanirim.Evet Incirlikteki radarlar hem FIR (Center) hem de Approach hizmeti vermektedir lakin,Maras bolgesindeki daglar radarlarin o bolgeyi gormesine olanak vermemektedir.Kaza Goksun ilcesi ile K.Maras arasinda Dongel mevkiinde meydana gelmistir,zaten o bolgenin cografi yapisi ic ice gecmis daglardan olusur ayrica Andirin-Kadirli arasindaki Duldul dagi radari tam anlamiyla kor noktada birakmaktadir.Dolayisiyla incirlik radardan birseyler elde etmeniz imkansizdir.Ayrica bolgedeki tum radarlarda ariza olusmasini ve radar kapatmasi olaylarini yapan gucler sizin gibi incirlik radari dusememisler mi?onada birseyler bulurlardi ama zaten radar doggal olarak orayi gormuyor
  • bu olay kazadir. incirlikteki radar sadece yaklaşma radaridir, 50 nm dişinda kapasitesi dusuktur. hele oyle dağlarin arasinda alçak irtifadaki bir trafiği gormesi olanaksiz.işte insan boyle takunyalı olunca kafatasinin içinde orumcek agları çok olunca goremiyor objektif olarak olanlari , f-16 lar geldi dusurdu helikopteri , radarlarda bilerek bozuldu , cunku Sayın Yazicioğlu aslında sizin kafanızdan di dimi ? bunu yaptiğini dusunduklerinizin en son bu işi yapacakları insandir Sayın Yazicioğlu , ulkesini milleti seven bir insandi.
  • 1 MART 2003 TEZKERESİNE NE OY VERMİŞ VE KHK İLE TÜRKİYE YE YERLEŞEN FÜZE KALKANI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR?
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, BBP'nin eski genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasının nasıl ve ne şekilde meydana geldiğinin İncirlik Üssü'ndeki radarların incelenmesiyle net ve şeffaf bir şekilde ortaya çıkacağını söyledi.
 
Selçuk Özdağ, Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Appak köyünde bu yıl üçüncüsü düzenlenen ''Şükür Hayrı''na katıldı.
 
Yemeğin ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Özdağ, helikopter kazasının soruşturma aşamasındaki bir konu olduğunu, çok fazla bir şey söylemek istemediğini, kazayla ilgili bazı ayrıntıların ortaya çıktığını belirterek, şöyle konuştu:
 
''Kazanın olduğu andan itibaren 4 veya 6 dakika kadar o bölgedeki radarların arızalı veya kapalı olduğu söylenmekte. Eğer arızalıysa bu olayın uçuş güvenliği nedeniyle bütün dünyaya bildirilmesi gerekiyordu. Eğer kapatılmışsa, kim kapattı bu radarları. En önemlisi İncirlik Üssü'ndeki radarlar açıktır. Bütün dikkatleri İncirlik Üssü'ndeki radarlara çekmek istiyorum. İncirlik Üssü'ndeki radarlar incelendiği takdirde bu olayın daha net bir şekilde, şeffaf bir şekilde ortaya çıkacağını tahmin ediyorum.''
 
Yazıcıoğlu'nun TBMM'deki hiçbir ''Çekiç güç'' oylamasında ''Evet'' oyu vermediğini ifade eden Özdağ, ''Yazıcıoğlu, demokrasiyi içselleştirmiş biri, yüzde 1.5 oy almış olmasına rağmen her zaman milletini sevmiş, seçmenin iradesine saygı duymuş, milletin kendisini sevdiğini biliyor, fakat kendisine oy vermediğini de biliyor. Türkiye'nin sigortası olan ve kamuoyunda devletle millet arasında bir köprü vazifesi görüyordu. Türkiye'yi Suriye yapmak isteyenlere karşı (Türkiye İran olmaz, Cezayir olmaz. Ama Türkiye'yi Suriye de yaptırtmayız) sözü herkesin akıllarındadır'' diye konuştu.
 
Muhsin Yazıcıoğlu'nun seçmen iradesini ön plana çıkaran bir lider olduğunu belirten Özdağ, şunları kaydetti:
 
''Muhsin Yazıcıoğlu, 28 Şubat'ta dik durarak dönemin cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in, Yalım Erez'i başbakan olarak atayacağını duyar duymaz, Yalım Erez'le ilgili, 'Kürt raporu hazırlayan bir şahıs Türkiye'de başbakanlık yapamaz. Milli ve muhafazakar değerlere sahip nice milletvekilimiz var. Onlardan bir tanesi olsa onu destekleriz' ifadesini kullanmış, Erbakan ve Çiller iktidarını sonuna kadar savunmuş. 'Millet iradesi sandıktan Erbakan'ı ve Refah Partisi'ni birinci çıkartmıştır' ifadesini kullanmıştır. Yazıcıoğlu, daima seçmen iradesini ön plana çıkartmış olan bir liderdi. Özellikle 27 Nisan e-muhtırasına karşı da çok sert bir demeç vererek, demokrasiyi içselleştirdi. 'Cuntacılara karşı, darbecilere karşı açıklık ve şeffaflık en doğru yoldur' diyen bir şahıstı. Kendisi kumaşı, omurgası, ahlakı sağlam bir liderdi.''

Habertürk
KAZANIN NASIL OLDUĞU İŞTE BÖYLE ORTAYA ÇIKACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Adam millet vekili değil ibrıkçı başı konuşmak için konuşmuş. Dinleyenlerde maşallah maşallah bizim vekil her şeyi biliyor demiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İncirliğin radarı orayı görür arkadaşlar.Eğer radar antenini 20000 feet lik bir direğin tepesine dikerseniz görür...Belki öyle görünmez bir direk vardır incirlikte:)Amerikalılar yapmıştır belki:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hergün Adanaya gidip geliyoruz.İncirlik Radarı 50 NM dışında 17.000 feet altını kesinlikle göremiyor.17.000 feet bu helikopterin boş çıkabileceği en yüksek irtifa.O günkü irtifası 6000 feet civarında ve ayrıca vadileri takip ediyor.Konuşmadan önce iddiaların en azından bilimsel verilere ters düşmemesi gerekiyor.Helikopter bu uçuşta yere en yakın( bulut sebebiyle) vadilerden uçuyordu.Kesinlikle radar kaplaması dışındaydı.Kazanın nasıl olduğunu Sefa İNAN biliyor.Merak eden kendisine sorabilir.Bilim ve gerçek verilerden şaşmamak gerekiyor.Ha bu arada.ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR HAPİSTE HAPİSTE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sn Milletvekili uzaydan gelmis sanirim.Evet Incirlikteki radarlar hem FIR (Center) hem de Approach hizmeti vermektedir lakin,Maras bolgesindeki daglar radarlarin o bolgeyi gormesine olanak vermemektedir.Kaza Goksun ilcesi ile K.Maras arasinda Dongel mevkiinde meydana gelmistir,zaten o bolgenin cografi yapisi ic ice gecmis daglardan olusur ayrica Andirin-Kadirli arasindaki Duldul dagi radari tam anlamiyla kor noktada birakmaktadir.Dolayisiyla incirlik radardan birseyler elde etmeniz imkansizdir.Ayrica bolgedeki tum radarlarda ariza olusmasini ve radar kapatmasi olaylarini yapan gucler sizin gibi incirlik radari dusememisler mi?onada birseyler bulurlardi ama zaten radar doggal olarak orayi gormuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu olay kazadir. incirlikteki radar sadece yaklaşma radaridir, 50 nm dişinda kapasitesi dusuktur. hele oyle dağlarin arasinda alçak irtifadaki bir trafiği gormesi olanaksiz.işte insan boyle takunyalı olunca kafatasinin içinde orumcek agları çok olunca goremiyor objektif olarak olanlari , f-16 lar geldi dusurdu helikopteri , radarlarda bilerek bozuldu , cunku Sayın Yazicioğlu aslında sizin kafanızdan di dimi ? bunu yaptiğini dusunduklerinizin en son bu işi yapacakları insandir Sayın Yazicioğlu , ulkesini milleti seven bir insandi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1 MART 2003 TEZKERESİNE NE OY VERMİŞ VE KHK İLE TÜRKİYE YE YERLEŞEN FÜZE KALKANI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000