28 Şubat 2009, Cumartesi 08:40:47

Kazadaki yolcu sırrı çözüldü

Amsterdam’daki kazadan sonra uçakta kaç yolcu olduğunun tartışması çözüldü.
  • Denilecek hiçbirşey yokken bu çabalarınız boşuna...
  • Önce Baş Sağlığı Sabır ve Yaralılara Şifa Diliyorum. Ancak Uçakta fazla yolcu hiçde küçümsenemiyecek bir olay. O +1 , O fazla yolcu Kontrolsüz bir kişi anlamına gelir. Ajan olur,korsan olur,zırdeli olur,ne olamaz ki. Kazanın nedeni bile olabilir. Nerede kaldı uçuş güvenliği.
  • inanamıyorum ya kırıma uğramış bir uçaktan ekip ölü ya da uzuvlarını kaybetmiş olarak çıkıo..buna rağmen kazandığımız parada gözünüz war.allah ıslah etsin sizin gibileri!!
  • tek soru sana "kaç bin dolara satarsın canını?" bunu dolarla açıklayacak karakterine 1 dolar veriyorum açık arttırmayı da kapatıyorum en yüksek teklifle.
  • bre adam! kadrolu dediğiniz adamlar bu şirkette cenazeleri karıştırıp farklı yerlerde gömdürdü, frankfurta gidecek adamı atinaya yolladı, sen değerli annenin karnından yaptığın işin mühendisi olarak mı dünyaya ulaştın hiçbişey kalmadı şirkette parttime lar mı dert oldu sana, hem bu uçakta sadece part time bir çalışanın boarding yaptığını nerden çıkardın, sözüm meclisten dışarı(!) provakatörlüğü her alanda başarı ile hayata geçiren ciğeri beş para etmez adamlardan sadece havacılığı değil tüm sektörleri korusun Allah, ceset siyaseti yapmaya devam edin buralarda, ancak bir ceset kadar faydalı olabilirsiniz bu dünyaya.
  • parttime diye hitab ettiğniz çalışanlar ayda 380-400lira maaş alıyo.havalimanında çalışan birisi part time da olsa 400 liraya çalışmaması lazım.uluslar arası bir yerde çalışıyorsunuz çalıştığnız gün sayısı 16 aldığnız ücret bir harçlık.ben paradaki memnuniyetsizlikten bahsetmiyorum dikkatinizi çekerim.bu şirkette olduğmuz için gercekten gurur duyuyoruz.parttime lar kitlesindede bütün değerlendirmeyi yapmayın.biz o yazın yoğunluğunda ben günde 8-9 uçak aldığmı çokda iyi biliyorum.yoğun dediler çalıştık.yolcuların yeri geldi körükte bayılanı bile oldu kucağımda taşıdım tekrar salona..kim yapar bunları 400liraya..biz insanlığmız, şirketimiz bizim yanımızda olduğu için çalışıyorz.verdiği parası için değil.iş konusundada bilmeden yorum yapmayın.
  • Şu şehit olayını yazan cahil arkadaşa sesleniyorum.Bir pilot ve havacı olarak yazdıklarınızdan utanmalısınız o insanlar yabancı bir ülkede türk bayrağı taşıyan ve türk tescilli bir uçakta türk insanlarını koruma pahasına can verdiler.Tabiki şehittirler.Size ve sizin anlayışınızdaki insanlara göre herhalde sadece hac seferlerinde düşersek şehit olup din şehidi olucaz.Yapabiliyosan sende gel uç o kadar insanın sorumluluğunu al sanada o kadar maaş versinler koçum
  • bu hava şehitligi nasıl oluyor biri açıklasın hangi inançta oluyor bu hava şehitligi,ne şehidi ne havası saçmalamanın bu kadarına da pes,şehitmiş hadi yasen ayda bilmrm kaç bin dolar için uç ondan sonra şehit ha,halt etmişsiniz siz
  • Hata check-inde değil, boardingte. Üstelik boardingte vize kontrolude yapılıyor. Tesadüflerle hatalar ortaya çıkıyor. Gün gelir bu hatalardan birde vahim sonuç çıkar. Herşeyin başı işi herzaman düzgün yapmak. Ama THY yer işletmenin bunlardan çok çok uzakta olduğunu herkes biliyor ve kabullenmiş durumda. Yer işletme işi bıraktı artık. Adamlara Temel bey herkes kendine yer bulsun demişti 1 ay önce. Buradan Temel beyin bu işi ne kadar anladığını anlayın. Hollanda bu durumu tüm dünya havacılık sektörüne yayarsa ki saklamaya gücü yetmez. O zaman THY bu işi nasıl temizler düşünsünler. Bu iş oturduğun yerde nargile içmeye ve kulis yapmaya benzemez Hüso efendi. TGS çatısı altında Havaşa büyük iş düşüyor. Yıkıntıdan yeni bir ruh oluşturacaklar.
  • part time dediğin insanlar oranın butun younlugunu çeken insanlar.bizde part time die anılamlarını istemioruz ve o paraya çalıştırmak istemiyoruz ama ongordukleri bu.herkes eğitim goruyo sonucta..biz neyden bahsedioruz sen part time da kalmışın

Suriye’den Amsterdam’a gitmek isteyen Belal Nouni’nin, Şam’dan uçağa binerken İstanbul ve Amsterdam uçuşlarının işlemini yaptırdığı için kabin ekibinin uçaktaki sayımında eksiklik çıktığı anlaşıldı. Nouni, Şam’dan kaza günü erken saatlerde, yine kazanın olduğu TC-JGE tescil işaretli Tekirdağ ile İstanbul’a indi. Transit salonda bir saat bekleyen Nouni, aynı uçağa bindi. Uçaktaki sayımda eksiklik bebek yolcunun normal sayılmasıyla gerçekleşti.

Kara kutu tartışması
Hollanda Güvenlik Araştırma Kurulu Başkanı Pieter van Vollenhoven’in, kara kutu bilgilerini savcılığa vermek istemediği öğrenildi. Kurulun, savcılığın bu bilgileri bir suç araştırmasında kullanamayacağı görüşünde olduğu öğrenildi. Savcılık ise araştırma kapsamında mümkün olduğu kadar çok bilgiye ihtiyacı olduğu görüşünde.

Kazadaki yolcu sırrı çözüldü

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 15 yıl önce
Denilecek hiçbirşey yokken bu çabalarınız boşuna...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Önce Baş Sağlığı Sabır ve Yaralılara Şifa Diliyorum. Ancak Uçakta fazla yolcu hiçde küçümsenemiyecek bir olay. O +1 , O fazla yolcu Kontrolsüz bir kişi anlamına gelir. Ajan olur,korsan olur,zırdeli olur,ne olamaz ki. Kazanın nedeni bile olabilir. Nerede kaldı uçuş güvenliği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
inanamıyorum ya kırıma uğramış bir uçaktan ekip ölü ya da uzuvlarını kaybetmiş olarak çıkıo..buna rağmen kazandığımız parada gözünüz war.allah ıslah etsin sizin gibileri!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tek soru sana "kaç bin dolara satarsın canını?" bunu dolarla açıklayacak karakterine 1 dolar veriyorum açık arttırmayı da kapatıyorum en yüksek teklifle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bre adam! kadrolu dediğiniz adamlar bu şirkette cenazeleri karıştırıp farklı yerlerde gömdürdü, frankfurta gidecek adamı atinaya yolladı, sen değerli annenin karnından yaptığın işin mühendisi olarak mı dünyaya ulaştın hiçbişey kalmadı şirkette parttime lar mı dert oldu sana, hem bu uçakta sadece part time bir çalışanın boarding yaptığını nerden çıkardın, sözüm meclisten dışarı(!) provakatörlüğü her alanda başarı ile hayata geçiren ciğeri beş para etmez adamlardan sadece havacılığı değil tüm sektörleri korusun Allah, ceset siyaseti yapmaya devam edin buralarda, ancak bir ceset kadar faydalı olabilirsiniz bu dünyaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
parttime diye hitab ettiğniz çalışanlar ayda 380-400lira maaş alıyo.havalimanında çalışan birisi part time da olsa 400 liraya çalışmaması lazım.uluslar arası bir yerde çalışıyorsunuz çalıştığnız gün sayısı 16 aldığnız ücret bir harçlık.ben paradaki memnuniyetsizlikten bahsetmiyorum dikkatinizi çekerim.bu şirkette olduğmuz için gercekten gurur duyuyoruz.parttime lar kitlesindede bütün değerlendirmeyi yapmayın.biz o yazın yoğunluğunda ben günde 8-9 uçak aldığmı çokda iyi biliyorum.yoğun dediler çalıştık.yolcuların yeri geldi körükte bayılanı bile oldu kucağımda taşıdım tekrar salona..kim yapar bunları 400liraya..biz insanlığmız, şirketimiz bizim yanımızda olduğu için çalışıyorz.verdiği parası için değil.iş konusundada bilmeden yorum yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Şu şehit olayını yazan cahil arkadaşa sesleniyorum.Bir pilot ve havacı olarak yazdıklarınızdan utanmalısınız o insanlar yabancı bir ülkede türk bayrağı taşıyan ve türk tescilli bir uçakta türk insanlarını koruma pahasına can verdiler.Tabiki şehittirler.Size ve sizin anlayışınızdaki insanlara göre herhalde sadece hac seferlerinde düşersek şehit olup din şehidi olucaz.Yapabiliyosan sende gel uç o kadar insanın sorumluluğunu al sanada o kadar maaş versinler koçum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu hava şehitligi nasıl oluyor biri açıklasın hangi inançta oluyor bu hava şehitligi,ne şehidi ne havası saçmalamanın bu kadarına da pes,şehitmiş hadi yasen ayda bilmrm kaç bin dolar için uç ondan sonra şehit ha,halt etmişsiniz siz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hata check-inde değil, boardingte. Üstelik boardingte vize kontrolude yapılıyor. Tesadüflerle hatalar ortaya çıkıyor. Gün gelir bu hatalardan birde vahim sonuç çıkar. Herşeyin başı işi herzaman düzgün yapmak. Ama THY yer işletmenin bunlardan çok çok uzakta olduğunu herkes biliyor ve kabullenmiş durumda. Yer işletme işi bıraktı artık. Adamlara Temel bey herkes kendine yer bulsun demişti 1 ay önce. Buradan Temel beyin bu işi ne kadar anladığını anlayın. Hollanda bu durumu tüm dünya havacılık sektörüne yayarsa ki saklamaya gücü yetmez. O zaman THY bu işi nasıl temizler düşünsünler. Bu iş oturduğun yerde nargile içmeye ve kulis yapmaya benzemez Hüso efendi. TGS çatısı altında Havaşa büyük iş düşüyor. Yıkıntıdan yeni bir ruh oluşturacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
part time dediğin insanlar oranın butun younlugunu çeken insanlar.bizde part time die anılamlarını istemioruz ve o paraya çalıştırmak istemiyoruz ama ongordukleri bu.herkes eğitim goruyo sonucta..biz neyden bahsedioruz sen part time da kalmışın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000