25 Ekim 2016, Salı 09:21:44

Kazada ölenler istihbaratçı çıktı

Dün sabah saatlerinde Malta'da gerçekleşen uçak kazasında hayatını kaybeden 5 kişiden 3'ünün Fransa Savunma Bakanlığı'nda görevli olduğu açıklandı.
  • Ortaligi karistiramadan topraga karismislar
  • Fransa artik bu ulkeleri rahat bitak ajanlarini o bolgelere karisturmaya gonderme.Fitne fesat cikartan fransiz ajanlara degil ama ucak murettebatina ve ailelerine uzuldum
  • Atlasın ısparta olayı gibi ??
  • Yine Fransa yine pislik. Libyayı karıştırmaya gidiyorlardı demekki.

Malta’da dün sabah kalkışından kısa süre sonra düşen uçağın Akdeniz üzerinde keşif uçuşu gerçekleştiren Fransa Savunma Bakanlığı görevlilerini taşıdığı açıklandı.

Konuyla ilgili basına açıklama yapan Fransa Savunma Bakanı Jean-Yves Le Drian, uçakta bulunan beş kişiden üçünün Savunma Bakanlığı adına operasyonlarda görevli Fransız Dış Güvenlik Genel Direktörlüğü (DGSE) çalışanı olduğunu belirtti. Kazada hayatını kaybeden diğer 2 kişinin ise uçak personeli oldukları açıklandı. Le Monde gazetesi, Fransız dış istihbarat kurumu DGSE çalışanı üç görevlinin Libya'da istihbarat çalışmaları yürüttüklerini yazdı.

Malta’daki Luqa Uluslararası Havaalanı’ndan Libya’nın Misurata kentine gitmek için havaalanan iki pervaneli metroliner tipi uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra henüz belirlenemeyen nedenle düşmüştü.

Kazada ölenler istihbaratçı çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Kaza ~ 7 yıl önce
Ortaligi karistiramadan topraga karismislar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kolonicilik ~ 7 yıl önce
Fransa artik bu ulkeleri rahat bitak ajanlarini o bolgelere karisturmaya gonderme.Fitne fesat cikartan fransiz ajanlara degil ama ucak murettebatina ve ailelerine uzuldum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru işareti ~ 7 yıl önce
Atlasın ısparta olayı gibi ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pislikler ~ 7 yıl önce
Yine Fransa yine pislik. Libyayı karıştırmaya gidiyorlardı demekki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Ne yapacaklar gidip de çiçek mi gönderecekler? Dünyanın düzeni bu siz istediğiniz kadar pislik alçak bıdı bıdı demeye devam edin kimse takmıyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000