28 Ocak 2010, Perşembe 07:36:02

Kazada ölen yolcuların cenazeleri teslim ediliyor

Lübnan'da meydana gelen uçak kazasının 3. gününde, kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri yapılan teşhislerin ardından ailelerine teslim edilmeye başlandı.
  • allah rahmet etsin ailelerine allah guc kuvvet ve sabir versin.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'tan Pazar sabahı yerel saatle 02.35'de havalandıktan kısa bir süre sonra Akdeniz'e düşen Etiyopya Havayollarına ait Boeing 737-800 tipi uçağında hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim edilmeye başlandı. Beyrut'taki Refik Hariri Hastanesi'nde kazada hayatını kaybedenlerden teşhisi yapılan Julia el Hac, Enis Safa, Haydar Marji ve Tony el Zakhem'in cenazeleri öğleden sonra ailelerine teslim edildi. Öte yandan kazada hayatını kaybeden Muhammed Kreik'in cenazesini, diğer cenazelerin tamamının teşhis edilme işlemi tamamlanıncaya kadar ailesi hastaneden almayacağını söyledi.

Lübnan Sağlık Bakanı Muhammed Cevat Halife hastanede basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 6 Etiyopyalı ve 6 Lübnanlı ve iki çocuk olmak üzere 14 kişinin kimlik tanımlamalarının yapıldığını söyledi. Halife ayrıca, kazada hayatını kaybeden Etiyopya vatandaşlarının yakınlarından alınan DNA örneklerinin Lübnan'a gönderildiğini ve bundan sonra kimlik teşhisi işleminin hız kazanacağını belirtti. Lübnan Sağlık Bakanı Halife bugün hastaneye yeni ceset ulaşmadığını da sözlerine ekledi.

Kazada ölen yolcuların cenazeleri teslim ediliyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
allah rahmet etsin ailelerine allah guc kuvvet ve sabir versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000