10 Nisan 2010, Cumartesi 13:13:59

KAZA YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER (VİDEO)

Polonya sabahın erken saatlerinde gelen uçak kazası haberiyle sarsıldı... Devlet Başkanı başta olmak üzere birçok üst düzey devlet adamının hayatını kaybettiği kaza yerinden ilk görüntüler tüm dünyada servis edildi.
  • Ben rus hayranı değilim ynalış anlaşılmasın ama haksızlığada gelemem ! Rusların Milli havayolu aeroflot'un tüm tu-154 leri filodan çıkartıldı !!!! Ama ntv aeroflot'un en büyük kullanıcılardan olduğunu iddia ediyor bu nebiçim iş ?? Ama gerçekten bu uçaklarda yoruldu artık zorlamamk lazım ! Zamanının teknoloji harkiları olmasalar bile tasarım ve kıvraklık harikaları !
  • Hep aynı zihniyet. Devlet Başkanı ve de bir sürü üst düzey var diye o uçağı o şartlarda indirmeye mecbur değilsin. Uçağın kapısından içeri ayağını bastığın anda Devlet Başkanı da sensin, genel Kurmay Başkanı da sensin. Havacılık bir mikron hataya ya da tereddüte izin vermez. Görüş o kadar kötü ise inmeyi aklından bile geçirmeyeceksin. Kaç tane böyle ölümlü kaza oldu. Ne diye zorluyorsun şartları, bu şartlarda sizleri tehlikeye atamam de git başka alana.
  • ezbere haber okuyanlari okadar cok severimki...mesleginini laga luga icraat etmek buna denilir. tekrarli sekilde ucak pitse bir bucuk METRE yakinina düstügünü söylemekte. insan biraz düsünerek konusur...1.5 KILOMETRE....
İşte kaza yerinden çekilen o görüntüler:

KAZA YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER (VİDEO)

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ben rus hayranı değilim ynalış anlaşılmasın ama haksızlığada gelemem ! Rusların Milli havayolu aeroflot'un tüm tu-154 leri filodan çıkartıldı !!!! Ama ntv aeroflot'un en büyük kullanıcılardan olduğunu iddia ediyor bu nebiçim iş ?? Ama gerçekten bu uçaklarda yoruldu artık zorlamamk lazım ! Zamanının teknoloji harkiları olmasalar bile tasarım ve kıvraklık harikaları !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hep aynı zihniyet. Devlet Başkanı ve de bir sürü üst düzey var diye o uçağı o şartlarda indirmeye mecbur değilsin. Uçağın kapısından içeri ayağını bastığın anda Devlet Başkanı da sensin, genel Kurmay Başkanı da sensin. Havacılık bir mikron hataya ya da tereddüte izin vermez. Görüş o kadar kötü ise inmeyi aklından bile geçirmeyeceksin. Kaç tane böyle ölümlü kaza oldu. Ne diye zorluyorsun şartları, bu şartlarda sizleri tehlikeye atamam de git başka alana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ezbere haber okuyanlari okadar cok severimki...mesleginini laga luga icraat etmek buna denilir. tekrarli sekilde ucak pitse bir bucuk METRE yakinina düstügünü söylemekte. insan biraz düsünerek konusur...1.5 KILOMETRE....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000