22 Eylül 2017, Cuma 14:15:59

Kaza yapan uçağın pilotu taburcu oldu

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu.
  • Dede.pardon amca.pardon pardon kaptan bey sizde daha isvar sakin isten falan ayrilmayin . Daha ruzgar gibisin maasallah...
  • Cok buyuk gecmis olsun,Samet sende babanin yanina evine dön artik,casabalanca'da kirdigin cevizler sana buyu yapmis olabilir.
  • 3 km pistte, normalde 1 km civarında durabilen özel jet duramadıysa bir yerde bir sorun olmuştur. Kaptanın daha önce dediği lastik patlaması olabilir. 70 ile kullandığım arabamın lastiği patlayınca kenardaki direğe vurarak zar zor durdurduğum düşünülürse bu süratten kat kat fazla ve aracımdan çok daha ağır bir taşıtın üstelik de ıslak bir pistte duramaması normal. Ekibe ve yolcuya geçmiş olsun. Verilmiş sadakaları varmış.
  • Geçmiş olsun . Şu pilot olmayıp kazalarla ilgili yazanları o özel jetlere koyup lastiği de patlatıp hadi uçağı kazasız durdur diyeceksin !!! Özel jetlerde patlak lastikle iniyorsan savrulmaman imkansızdır !!! Kaptanımıza bravo , can kaybı olmadan uçağı bu şekilde de olsa durdurabilmiş .
  • Belirli yaştan sonra refleksler çok yavaşlıyor!! Bence Avrupa'da olduğu gibi, bizde 58-60 yaşları arasında emekli olalım artık!!! Gençlerinde önünü açmış oluruz!!!!
  • Ne pilotları ELEŞTİRİN nede pilotları ÖVÜN.Biraz sabırlı olun, rapor çıkınca yorum yaparsınız, şimdi her yazdığınız HİKAYE
  • Ne pilotları ELEŞTİRİN nede pilotları ÖVÜN.Biraz sabırlı olun, rapor çıkınca yorum yaparsınız, şimdi her yazdığınız HİKAYE
  • Gecmis olsun hepsine iyi olmalarina sevindim
  • Kazalar hiç te savunulacak veya olduğunda nefret ve kin kusulacak hadiseler değildir. Böyle düşünenlerin ciddi kişilik sorunları olduğuna eminiz. O ekip sabah yerinden kalktığı zaman bu gün bu kazayı yapalım ve bazı kendini bilmezlerin diline malzeme olalım diye evlerinden ayrılmadılar. Sebebi her ne olursa olsun, sonuçları şükür dedirtecek türden bir olay yaşanmış. Geçmiş olsun demek gerekli olan en temel tepkidir. Kalan kısmını KAİK ve hukuki departmanlar açıklığa kavuşturur. Evvelinde fikir yürütmek yorum yapmak ise tam bir şuursuzluk ve meczupluktur. Kazaların raporlarının da ilgilenenlerin rahatlıkla erişimine sunulması beklenmektedir. Peşin hükümlü olmak yerine okumanız tavsiye edilir.
  • Muzaffer Kaptan yılların tecrübesi usta bir pilottur. Yorum yaparken bunu da göz ardı etmeyin.

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin kaptan pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Uçağın lastiğinin patladığı söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. Lastik patladı. Uçağı kurtarmak ve yolcuları kurtarmaktan başka bir şey hissetmedik” dedi.

Atatürk Havalimanı'nda dün akşam saatlerinde inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi tamamlanan pilot Kütük, çıkışta yaşanan kaza hakkında bilgi verdi. Ayrıca pilot Kütük tüm mürettebatın iyi durumda olduğunu söyledi.

Uçağın lastiğinin patladığı söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. Lastik patladı. Uçağı kurtarmak ve yolcuları kurtarmaktan başka bir şey hissetmedik” diye konuştu.

Öte yandan, ikinci pilot Mehmet Metin Turan'ın tedavisine devam edildiği, hostes Duygu Doğançay'ın ise sabaha karşı taburcu edildiği öğrenildi.

Kaza yapan uçağın pilotu taburcu oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (81)

MASALLAH ~ 6 yıl önce
Dede.pardon amca.pardon pardon kaptan bey sizde daha isvar sakin isten falan ayrilmayin . Daha ruzgar gibisin maasallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gecmis olsun ~ 6 yıl önce
Cok buyuk gecmis olsun,Samet sende babanin yanina evine dön artik,casabalanca'da kirdigin cevizler sana buyu yapmis olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanal Havacı ~ 6 yıl önce
3 km pistte, normalde 1 km civarında durabilen özel jet duramadıysa bir yerde bir sorun olmuştur. Kaptanın daha önce dediği lastik patlaması olabilir. 70 ile kullandığım arabamın lastiği patlayınca kenardaki direğe vurarak zar zor durdurduğum düşünülürse bu süratten kat kat fazla ve aracımdan çok daha ağır bir taşıtın üstelik de ıslak bir pistte duramaması normal. Ekibe ve yolcuya geçmiş olsun. Verilmiş sadakaları varmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 6 yıl önce
Geçmiş olsun . Şu pilot olmayıp kazalarla ilgili yazanları o özel jetlere koyup lastiği de patlatıp hadi uçağı kazasız durdur diyeceksin !!! Özel jetlerde patlak lastikle iniyorsan savrulmaman imkansızdır !!! Kaptanımıza bravo , can kaybı olmadan uçağı bu şekilde de olsa durdurabilmiş .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Citation ~ 6 yıl önce
Tek lastiği olan pistte gerçekten zorla tuttuğumuz bir uçak kardeşim. Uçakla uçan bilir lastik gitti uçak gider bu kadar basit. Durmak Allah’a kalıyor. Hocama ve ekibe geçmiş olsun. Uçağı tanımayanlarda kapasın o çok bilmiş çenesini...
Yaş faktörü ~ 6 yıl önce
Belirli yaştan sonra refleksler çok yavaşlıyor!! Bence Avrupa'da olduğu gibi, bizde 58-60 yaşları arasında emekli olalım artık!!! Gençlerinde önünü açmış oluruz!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli ~ 6 yıl önce
Lufthansa,KLM,Swissair emekli yaşı 55.
Emekli ile, ~ 6 yıl önce
aynı fikirdeyim.GL
Pilot ~ 6 yıl önce
Dediğiniz aralıklara uyuyor. Ama söylede birşey var sizin demenizlede olmaz.
cenks ~ 6 yıl önce
Ne pilotları ELEŞTİRİN nede pilotları ÖVÜN.Biraz sabırlı olun, rapor çıkınca yorum yaparsınız, şimdi her yazdığınız HİKAYE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cenks ~ 6 yıl önce
Ne pilotları ELEŞTİRİN nede pilotları ÖVÜN.Biraz sabırlı olun, rapor çıkınca yorum yaparsınız, şimdi her yazdığınız HİKAYE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 6 yıl önce
Gecmis olsun hepsine iyi olmalarina sevindim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Sürekli yolculuk yapan biri olarak Apronda sigara içen gerizekalıları uçağa almak en büyük hatadır. Yer görevlileri ve güvenlik görevlileri uçağa girişine engel olmalı. Kabul edilemez bir hata. Kasten yapıyorlar. vede pişkince herkesle tartışıyorlar. Başkalarının hayatlarını bilerek tehlikeye atan bunun gibi tipleri 2 yıl ucuculukla ilgili hiç bir yere almayacaksın.. inanılır gibi değil arkadaş
Geçmiş olsun ~ 6 yıl önce
Kazalar hiç te savunulacak veya olduğunda nefret ve kin kusulacak hadiseler değildir. Böyle düşünenlerin ciddi kişilik sorunları olduğuna eminiz. O ekip sabah yerinden kalktığı zaman bu gün bu kazayı yapalım ve bazı kendini bilmezlerin diline malzeme olalım diye evlerinden ayrılmadılar. Sebebi her ne olursa olsun, sonuçları şükür dedirtecek türden bir olay yaşanmış. Geçmiş olsun demek gerekli olan en temel tepkidir. Kalan kısmını KAİK ve hukuki departmanlar açıklığa kavuşturur. Evvelinde fikir yürütmek yorum yapmak ise tam bir şuursuzluk ve meczupluktur. Kazaların raporlarının da ilgilenenlerin rahatlıkla erişimine sunulması beklenmektedir. Peşin hükümlü olmak yerine okumanız tavsiye edilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 6 yıl önce
Muzaffer Kaptan yılların tecrübesi usta bir pilottur. Yorum yaparken bunu da göz ardı etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000