13 Ocak 2012, Cuma 17:32:51

KAZA BİLİRKİŞİ RAPORU BEKLENİYOR...

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde Babadağ'dan atlayış yaptığı sırada paraşütten kayıp kayalıklara düşerek yaşamını yitiren 27 yaşındaki Caner Güler ile birlikte uçan pilot 31 yaşındaki Murat Y., tutuklu yargılandığı davada 3'üncü kez hakim karşısına çıktı...
  • SKANDAL BİLİRKİŞİ RAPORUNU İHBAR EDİYORUM!.. www..alacamhabermerkezi.blogcu.com HÜR TV ARIYORUM!.. HABERİMİ KULLANAN, HÜR-BAĞIMSIZ VE ONURLUYUM DİYENLERDEN,SÖZ HAKKI İSTİYORUM! GAZETELER-HABER SİTELERRİ-TRLRVİZYONLAR HABERİMİ YAPAMIYORLAR HABERİMİ KULLANAN HER HÜR VE BAĞIMSIZ FORUMA ÜYE OLACAĞIM. HABER YAPACAK HÜR,BAĞIMSIZ VE ONURLU BASIN MENSUPLARI,MAİL GÖNDERSİNLER. KENDİLERİNE COCA COLA RÜYA REKLAM FİLMİNİN GÖRÜNTÜSÜ, RESMİ VE HABER YAZIM GÖNDERİLECEKTİR. [email protected],[email protected] HASAN SANCAK ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ REKLÂM YAZARI (EĞİTİMCİ-GAZETECİ) TEL: 0362–621 27 79 0506–2730465 (Öğretmen Hattı) E-mail: [email protected] Yeni Cami Mah. Bafra Cad.4.Sok No 11 55800-ALAÇAM-SAMSUN
  • BİLİRKİŞİ HEYETİ THK TÜRK HAVA KURUMU PARAŞÜT/YAMAÇ PARAŞÜTÜ OKULU TARAFINDAN OLUŞTURULABİLİR. ORADA BU İŞE SENELERİNİ VERMİŞ HOCALARIMIZ VAR. FETHİYE'DE GÖREV YAPAN, SENELERİN PARAŞÜT ÖĞRETMENİ AHMET AYTEMİZEL BİLİRKİŞİ HEYETİNDE OLABİLİR KANAATİNDEYİM.
Duruşmada, Eskişehir'de bilirkişiye gönderilen dava dosyasının beklenmesine karar verildi. 
 
Fethiye'nin Ölüdeniz Beldesi'nde geçen 1 Eylül'de 1700 metrelik Babadağ'dan yamaç paraşütü atlayışı sırasında paraşütten düşerek ölen makine mühendisi Caner Güler'in birlikte uçtuğu pilot Murat Y., tutuklu yargılandığı davada 3'ncü kez hakim karşısına çıktı. Fethiye 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Caner Güler'in eşi Miray Beğendi Güler, babası Celal Güler ve avukatı Gürdeniz Meriç katıldı. Tutuklu sanık Murat Y'nin avukatı Taner Aktop ile hazır bulunduğu duruşmayı, tarafların yakınları da izledi. 
 
Duruşmada söz alan Caner Güler'in avukatı Gürdeniz Meriç, Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Bölümü'nde dava dosyasını inceleyen bilirkişi heyetinde üniversite görevlilerinin de olması gerektiğini belirtti. Meriç, "Eskişehir Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi'ne dosyayla ilgili bilgi almak için başvurduğumuzda, mahkemenin yazdığı talimat doğrultusunda seçilecek bilirkişilerin arasında üniversite görevlilerinin bulunmadığını öğrendik. Takdiri mahkemeye bırakarak, dosyayı inceleyenler arasında üniversite görevlilerinin de olmasını istiyoruz." dedi. 
 
"BAĞLANTILARI KENDİSİ AÇMIŞ OLABİLİR" 
 
Pilot Murat Y'nin avukatı Avukat Taner Aktop ise pilotun tahliyesini talep etti. Avukat Aktop, şunları söyledi: 
 
"Biz de yaptığımız araştırmada Anadolu Üniversitesi'nde pilotluk eğitimi verildiğini, yamaç paraşütü konusunda eğitim verilmediğini tespit ettik. Bilirkişinin düzenlediği rapora şüpheyle bakılması gerekecek. Olayda çok küçük bir ihtimal bile olsa, Caner Güler'in uçuş öncesi yapılan bağlantısını bir şekilde açmış ve buna bağlı olarak düşme ihtimali olması muhtemeldir. Bu ihtimalin göz önüne alınması gerekir. Sanık hakkındaki tutukluluk artık infaza dönüşme noktasındadır." 
 
Son sözü alan pilot Murat Y. ise "Ben üstüme düşen her türlü görevi yaptım. Kafamda en ufak bir 'acaba' şüphesi yoktur. Tahliyemi talep ediyorum." dedi. 
 
Caner Güler'in eşi Miray Beğendi Güler ise duruşmada sessiz kalarak yargılamayı izledi. 
 
Duruşma, Eskişehir Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilen dosyanın ve bilirkişi heyetinin inceleme sonuçlarının gelmesi için 9 Şubat'a ertelendi. (Son Dakika)
KAZA BİLİRKİŞİ RAPORU BEKLENİYOR...

Yorumlar

HASAN SANCAK ~ 12 yıl önce
SKANDAL BİLİRKİŞİ RAPORUNU İHBAR EDİYORUM!.. www..alacamhabermerkezi.blogcu.com HÜR TV ARIYORUM!.. HABERİMİ KULLANAN, HÜR-BAĞIMSIZ VE ONURLUYUM DİYENLERDEN,SÖZ HAKKI İSTİYORUM! GAZETELER-HABER SİTELERRİ-TRLRVİZYONLAR HABERİMİ YAPAMIYORLAR HABERİMİ KULLANAN HER HÜR VE BAĞIMSIZ FORUMA ÜYE OLACAĞIM. HABER YAPACAK HÜR,BAĞIMSIZ VE ONURLU BASIN MENSUPLARI,MAİL GÖNDERSİNLER. KENDİLERİNE COCA COLA RÜYA REKLAM FİLMİNİN GÖRÜNTÜSÜ, RESMİ VE HABER YAZIM GÖNDERİLECEKTİR. [email protected],[email protected] HASAN SANCAK ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ REKLÂM YAZARI (EĞİTİMCİ-GAZETECİ) TEL: 0362–621 27 79 0506–2730465 (Öğretmen Hattı) E-mail: [email protected] Yeni Cami Mah. Bafra Cad.4.Sok No 11 55800-ALAÇAM-SAMSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BİLİRKİŞİ HEYETİ THK TÜRK HAVA KURUMU PARAŞÜT/YAMAÇ PARAŞÜTÜ OKULU TARAFINDAN OLUŞTURULABİLİR. ORADA BU İŞE SENELERİNİ VERMİŞ HOCALARIMIZ VAR. FETHİYE'DE GÖREV YAPAN, SENELERİN PARAŞÜT ÖĞRETMENİ AHMET AYTEMİZEL BİLİRKİŞİ HEYETİNDE OLABİLİR KANAATİNDEYİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000