30 Ağustos 2010, Pazartesi 14:08:35

Kayseri'de model uçak pisti hizmete girdi

Kayseri'de hava sporlarının gelişmesi için çaba sarf eden Talas Belediyesi, Akçakaya Mahallesi'nde büyük bir model uçak pisti hazırlayarak hizmete sundu.
  • Talas Belediyesi, insansız hava aracı yapmayı hedefliyor.... http://yenisuksun.blogcu.com/bu-belediye-insansiz-hava-araci-yapacak/11245838
Model uçak pilotları ve Ankara model uçak kulübü üyelerinin katıldığı uçuşları kalabalık bir vatandaş topluluğu gerçeğini aratmayacak türdeki gösterileri ilgiyle izledi.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım Kayseri'nin hava sporları merkezi olması için büyük avantaja sahip olduğuna dikkat çekerek "Akçakaya mahallemizin girişine yaptığımız pist uçuş olarak tamam, ancak eksiklerimiz var. Sosyal bazı hizmetlerimizle birlikte önümüzdeki yılda tamamlamış olacağız. Türk gençliğine bu sporu, bu hobiyi tattırmak istiyoruz. Bütün emeklerimizin altındaki gerçek bu. Burada yapılan gerek gösteri uçuşları, gerekse eğitici uçuşlarını bir bütün olarak görüyoruz. Hava sporlarına artan ilgi her geçen gün daha da artıyor." dedi.

Model uçak öğretmeni Hasan Murat Sert ise hava sporlarına gönül veren Başkan Rifat Yıldırım'ın model uçak pistini Kayseri'ye kazandırmasıyla birlikte bu alanda yeni sporcuların yetişebileceğini söyledi.
Kayseri'de model uçak pisti hizmete girdi

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Talas Belediyesi, insansız hava aracı yapmayı hedefliyor.... http://yenisuksun.blogcu.com/bu-belediye-insansiz-hava-araci-yapacak/11245838

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000