04 Aralık 2015, Cuma 08:24:52

Kayseri'de 3 günlük 'evrak' çilesi

Kayseri'den Almanya'nın Stuttgart kentine gitmek üzere Pazartesi'yi Salı'ya bağlayan gece Erkilet Havaalanı'na gelen yolcular, uçaklarının bir evrak eksiği olduğu gerekçesiyle kalkışına izin verilmeyince 3 gün havaalanı ve otelde bekledi.
  • arabayı alman'dan alıyorsunuz tamam da uçak biletini alman'dan almayın... böyle yanarsınız...
  • Ucu etin yahnisi ucuz olur üstüne bide ishal yapar süründürür.
  • Rezalet
  • Hangi sirket bilmiyırum ama ucak md83 ti
  • Bildiğim kadarıyla GERMANIA şirket
  • Hangi havayolu şirketiymiş bu?
  • Gecikmeden dolayi isten atilma tehlikesi varsa, neden baska ucakla hemen Stuttgart'a ucmadilar? Kayseri ve Stuttgart Tonga adasinda degilki, THY ile günde 10'dan fazla Istanbul aktarmali ucus var, Pegasus iki ucus imkani sunuyor digerlerine hic bakmadim bile. Yarin icin PGS ile ASR-STR 100 € bile degil, bunu verecek paraniz yoksa bence hic yurtdisina ucmayin.. Üstelik ucusu gerceklestiren airline XG, yani Frankfurt merkezli. Problemsiz bir sekilde fazladan harcadigin parayi geri alirdin. (bkz. flightright vs.). Bizim insanlar magdur olmayi ve aglamayi ne kadar cok seviyor... Insiyatif kullanip haklarini ögrenip problemi cözecegine hep "Magduruz!" diye agliyorlar...
  • Yaa hocam bu kadar kulaktan dolma bilgilerle haber yapmayin yaaa olmaz cidden ayipp. Bi kerr ucagin gecikmesi 3 gun falan degil azicik akil edip bunlari ucagin tarifeli saatini bakmayi akil etseydiniz yanlis haber yapmazsiniz. Ucaktan iki kere inmekde soz konusu degil bir kere indi yolcu ucaktan. Ayrica bilet degisikligi isteyenede degistirildi. Sanki havacilik sektorunde boylr olaylar hic olmuyor. Hadi baska siteler yaziyor boyle arastirmadan bari siz yapmayin azicik arastirin

Kayseri'den Almanya'nın Stuttgart kentine gitmek üzere Pazartesi'yi Salı'ya bağlayan gece Erkilet Havaalanı'na gelen yolcular, uçaklarının bir evrak eksiği olduğu gerekçesiyle kalkışına izin verilmeyince 3 gün havaalanı ve otelde bekledi.

Havayolu şirketi tarafından bir otele yerleştirilen yolcular, uçağımn Pazartesi'yi Salı'ya bağlayan gece saat 03.25'te kalkması gerektiğini, uçağa alınmalarından sonra bir sorun olduğu söylendi ve bizi uçaktan indirdiler, otele getirdiler. Bizim neden burada kaldığımızın, neden mağdur olduğumuzun gerçeği söylenmiyor. Üç gündür buradayız. Maddi ve manevi çok sıkıntı yaşadık?? dediler. Bir başka uçak yolcusu da, ??Almanya'daki işimize yetişemezsek, işten atılma olayımız söz konusu. Orada çocuklarımız, bizi karşılamak için 3 gündür havaalanında bekliyor" diye konuştu.

Yolcuların çoğunun yaşlı olduğunu ve birtakım hastalıklarının bulunduğunu belirten bir başka yolcu ise, şöyle devam etti: "Uçak kalkacak' dediler ve bizi uçağa aldılar. Uçakta 3 saat bekledikten sonra bizi otele getirdiler. Otelde kaldık, sonra Salı günü 15.15'te uçağımızın kalkacağı söylendi ve bizi tekrar havaalanına götürdüler. Uçağın içinde yine 3 saat kaldık, ancak uçak kalkmadı. Bize Ankara'nın uçağın kalkışına izin vermediği söylendi. Tekrar uçaktan indik ve otele geldik. Bu sabah da uçağın saat 08.30'da kalkacağı söylendi, biz de havaalanına götürecek servisi bekledik ancak servis gelmedi. Burada çok mağdur olduk, yaşlımız var, hastamız var. Hep ihtiyar insanlar var. Bu şekilde mağdur olan 250'nin üzerinde yolcu var."

Yaşlı bir kadın da, eşi ??Benim beyim de uçaktan ilk indirilişimizde rahatsız oldu. Orada bir gün akşama kadar yattık. Beyimi taksiyle hastaneye götürdük, tedavi oldu ve yine taksiyle havaalanına gittik. Benim beyim kalpten çok rahatsız. Burada niye beklediğimizi de kimse açıklamadı. Sadece 'Ankara'dan evrak gelmedi?, dediler" diye konuştu.

BEKLEYİŞ SONA ERDİ
Yolcuların oteldeki bekleyişleri, dün öğle saatlerine doğru havaalanından gelen telefonla son buldu ve yolcular servislerle havaalanına götürüldü. Hava yolu şirketinin evrakla ilgili sıkıntıyı giderdiği, bunun üzerine uçağın kalkışına izin verildiği ve uçağın havalandığı belirtildi.

Kayseri'de 3 günlük 'evrak' çilesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

alman arabası ~ 8 yıl önce
arabayı alman'dan alıyorsunuz tamam da uçak biletini alman'dan almayın... böyle yanarsınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BirtanK ~ 8 yıl önce
Ucu etin yahnisi ucuz olur üstüne bide ishal yapar süründürür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O_o ~ 8 yıl önce
Rezalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şirket ~ 8 yıl önce
Hangi sirket bilmiyırum ama ucak md83 ti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hans ~ 8 yıl önce
Bildiğim kadarıyla GERMANIA şirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mış mış mış da muş muş muş ~ 8 yıl önce
Hangi havayolu şirketiymiş bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FMO_Spotter ~ 8 yıl önce
Gecikmeden dolayi isten atilma tehlikesi varsa, neden baska ucakla hemen Stuttgart'a ucmadilar? Kayseri ve Stuttgart Tonga adasinda degilki, THY ile günde 10'dan fazla Istanbul aktarmali ucus var, Pegasus iki ucus imkani sunuyor digerlerine hic bakmadim bile. Yarin icin PGS ile ASR-STR 100 € bile degil, bunu verecek paraniz yoksa bence hic yurtdisina ucmayin.. Üstelik ucusu gerceklestiren airline XG, yani Frankfurt merkezli. Problemsiz bir sekilde fazladan harcadigin parayi geri alirdin. (bkz. flightright vs.). Bizim insanlar magdur olmayi ve aglamayi ne kadar cok seviyor... Insiyatif kullanip haklarini ögrenip problemi cözecegine hep "Magduruz!" diye agliyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
operation ~ 8 yıl önce
Yaa hocam bu kadar kulaktan dolma bilgilerle haber yapmayin yaaa olmaz cidden ayipp. Bi kerr ucagin gecikmesi 3 gun falan degil azicik akil edip bunlari ucagin tarifeli saatini bakmayi akil etseydiniz yanlis haber yapmazsiniz. Ucaktan iki kere inmekde soz konusu degil bir kere indi yolcu ucaktan. Ayrica bilet degisikligi isteyenede degistirildi. Sanki havacilik sektorunde boylr olaylar hic olmuyor. Hadi baska siteler yaziyor boyle arastirmadan bari siz yapmayin azicik arastirin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000