11 Temmuz 2010, Pazar 08:49:33

Kayseri uçağı neden arandı?

Danimarka Kastrup Havaalanı Vergi ve Gümrük Kontrol Müdür Yardımcısı Jörgen B. Madsen izincilere Danimarka'nın gümrük kurallarıyla ilgili çeşitli uyarılarda bulunarak, gümrük kurallarıyla ilgili detaylı bilgilerin www.skat.dk adresinden alınabileceğini söyledi.
  • Bugunku bildigin TC ye o adamlar getirdi.Senin sozlerinle "calip cirpip TC ye getirdiler". 70/80 ve 90'li yillarinda doviz bulamazken turkiye ,onlar getirdi. Once 1 dusun, havaciligi onlarin sayesinde gelistirebildin(1 numarali musterin) simdi begenmezsin. DEDESINI INKAR EDEN TORUNLARINI GOREMEZ! bukadar............
  • Bizimkilerden utanıyorum diyen arakdaşım; Daha önce Lichtenstein de 11 milyar € parası bulunan belçika vatandaşlarının listesini almak için belçika hükümetinin Alman hükümetine para teklif ettğini Alman hikümetinin de bu listeyi Lichtentein de bir bankada çalışan bilgi işlem sorumlusuna 5.5 milyon € rüşvet vererek elde ettiğini ve bu rüşvetin sebebi nedeni ile etik olacağını savunduğunu sanırım atladın. Kimseden utanmaya çalışmamıza gerek yok. Üç kağıtçı her ülkede üçkağıtçıdır. Milliyeti olmaz önemlide değil.
  • Avrupa ülkeleri vergi kacakciligini önlemek icin cok kati önlemler almaya basladi. Örnek olarak Almanya Isvicre ve Lüsemburg sinirlarina yakin otobanlarda mobil vergi denetimleri olusturdu. Otobanda giderken durduruyorlar. Arabaniz ve üstünüz araniyor. Hatta süphe duyarlarsa poponuzun icinde evrak olup olmadigina bakiyorlar.
  • bu haberi tam yaayınlamamışsınız,ne kadar paralar bulundu bizim Türklerde biliyormusunuz;devlete vergi ödemeyenler çıktı, ve 365.000 euro çıktı.Her türlü alavere dalavere yine bizimkiler de utanıyorum..

Geçtiğimiz hafta Kayseri seferini yapan uçaktaki yolcuların didik didik aranması konusunda da bir açıklama yapan B. Madsen, "Bu tip aramalar herkese yönelik. Kontrolleri en iyi neticeyi almak için yapıyoruz. Danimarka’dan çıkışta 10 bin Euro’dan fazla nakit bulundurmak yasak. 10 Bin Euro’dan fazla nakit bulunduranlar deklare etmek zorunda. Sosyal yardım veya işsizlik yardımı ile geçinenlere eğer üzerlerinde çok miktarda para varsa, parayı nereden bulduklarını soruyoruz. Devlete borcu olanların da taksitle ödeme anlaşmaları olsa bile üzerlerinde yüklü para varsa el koyuyoruz. Şu anda, Adalet, Sosyal İşler, Çalışma ve İçişleri bakanlıkları arasında bilgi alışverişi ve devleti dolandıranları ortaya çıkarma konusunda işbirliği var. En büyük hedefimiz, yardım alırken, çalışıp kara para kazanan, kara para aklayan, ve terör örgütlerine yardım edenleri ortaya çıkarmak" dedi. Ole B.Madsen, Türk derneklerinin toplantılar düzenlemeleri durumunda toplantılara katılarak aydınlatıcı bilgiler verebileceklerini de söyledi. 
 
 

Kayseri uçağı neden arandı?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bugunku bildigin TC ye o adamlar getirdi.Senin sozlerinle "calip cirpip TC ye getirdiler". 70/80 ve 90'li yillarinda doviz bulamazken turkiye ,onlar getirdi. Once 1 dusun, havaciligi onlarin sayesinde gelistirebildin(1 numarali musterin) simdi begenmezsin. DEDESINI INKAR EDEN TORUNLARINI GOREMEZ! bukadar............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bizimkilerden utanıyorum diyen arakdaşım; Daha önce Lichtenstein de 11 milyar € parası bulunan belçika vatandaşlarının listesini almak için belçika hükümetinin Alman hükümetine para teklif ettğini Alman hikümetinin de bu listeyi Lichtentein de bir bankada çalışan bilgi işlem sorumlusuna 5.5 milyon € rüşvet vererek elde ettiğini ve bu rüşvetin sebebi nedeni ile etik olacağını savunduğunu sanırım atladın. Kimseden utanmaya çalışmamıza gerek yok. Üç kağıtçı her ülkede üçkağıtçıdır. Milliyeti olmaz önemlide değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Avrupa ülkeleri vergi kacakciligini önlemek icin cok kati önlemler almaya basladi. Örnek olarak Almanya Isvicre ve Lüsemburg sinirlarina yakin otobanlarda mobil vergi denetimleri olusturdu. Otobanda giderken durduruyorlar. Arabaniz ve üstünüz araniyor. Hatta süphe duyarlarsa poponuzun icinde evrak olup olmadigina bakiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu haberi tam yaayınlamamışsınız,ne kadar paralar bulundu bizim Türklerde biliyormusunuz;devlete vergi ödemeyenler çıktı, ve 365.000 euro çıktı.Her türlü alavere dalavere yine bizimkiler de utanıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000