23 Kasım 2009, Pazartesi 14:58:18

Kayseri Havaalanı'ndaki kurşun askerler kaldırıldı

Kayseri 12. Hava Üs Komutanlığı'nda uçaksavarın başındaki gülen asker maketi kaldırıldı.
  • Hava alanının olduğu bölge maalesef bölücü örgüt destekçilerinin yoğun olduğu bir yer. Her türlü önlem alınmalıdır ama bu maketlerle olmaz.
  • artan nöbet saatlerini düşünemiyorum.. o bölgeye bakan jandarma erlerine uyku haram..
  • yok mu?
  • Teknoloji sayesinde insan gücünden tasarruf ediliyor. Taktik ve teknikler de , klasik ve modern yöntemlerin birlikte kullanılmasının sinerji yaratarak verim ve etkinliği artırdığını söylüyor. Sakın bir Hava Üssüne manken nöbetçilere bakıp gizlice girmeye kalkmayın. Angajman kuralları çok sert ve uygulamasında çekingenlik yoktur. Havacı teknolojiyi ve kuralları kullanır. Önce etkisiz hale getirir sonra sorar. Kayseride görülen mankenler de aldatma tedbirleri dahilinde eğitim için konulmuş sahte uçaksavar ve sahte mankenlerdir.
  • Bu kurşun askerlerin kaldırılması olayı acaba diğer gazetelerde ilk haber olarak çıktımı.Acaba farkında değillermi?hemen uyarmak lazım.Herşeyi hallettik bir tek bu iş kalmıştı.Ne kadar önemli bir gelişme.çok önemli çoooook.
  • TSK'nin (Türk Silahlı Kuvvetleri) istihbarat sınıfını özelleştirip bu gastecilere felan ihaleye vermek lazım. Adamı donuna kadar haber yaparlar alimallah. Yani yarın kuşları meydandan uzaklaştırmak için korkuluk bile koyamazsın havaalanına..
  • çok onemli bir son dakika haberi ...çok çok çok onemli.. kaldirmişlar maket askerleri.. çok onemli bi haber buuuu....(!)

Bir ulusal gazetede, askeri havaalanındaki nöbetçi kulübesi ile uçaksavarın başındaki askerlerin maket olduğu haberi çıkmıştı.

Bir bölümü sivil havaalanı olarak kullanılan 12. Hava Üs Komutanlığı'nın bulunduğu Erkilet Mahallesi'nin Boztepe tarafındaki tel örgü kenarında nöbet tutan askerlerin maket olduğu tespit edildi. Bir gün öncesine kadar havaalanına olası saldırıya karşı kullanılması düşünülerek tel örgüye yakın bir yerde bulunan uçaksavar bataryası başındaki askerin maket, maket askerin de kalemle yapılan çizilmede gülen bir yüz ifadesi yer alıyordu. Bir nöbet kulübesindeki askerin ise yine maket olduğu tespit edilmişti. Maket askerle ilgili konunun ulusal basına taşınmasının ardından bugün maket askerlerin kaldırıldığı belirlendi.

Nöbet kulübesindeki maket askerin de olmadığı görülürken, tel örgü kenarında devriye atan askeri araç sayısının fazlalığı dikkat çekti.

Kayseri Havaalanı'ndaki kurşun askerler kaldırıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Hava alanının olduğu bölge maalesef bölücü örgüt destekçilerinin yoğun olduğu bir yer. Her türlü önlem alınmalıdır ama bu maketlerle olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
artan nöbet saatlerini düşünemiyorum.. o bölgeye bakan jandarma erlerine uyku haram..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Teknoloji sayesinde insan gücünden tasarruf ediliyor. Taktik ve teknikler de , klasik ve modern yöntemlerin birlikte kullanılmasının sinerji yaratarak verim ve etkinliği artırdığını söylüyor. Sakın bir Hava Üssüne manken nöbetçilere bakıp gizlice girmeye kalkmayın. Angajman kuralları çok sert ve uygulamasında çekingenlik yoktur. Havacı teknolojiyi ve kuralları kullanır. Önce etkisiz hale getirir sonra sorar. Kayseride görülen mankenler de aldatma tedbirleri dahilinde eğitim için konulmuş sahte uçaksavar ve sahte mankenlerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu kurşun askerlerin kaldırılması olayı acaba diğer gazetelerde ilk haber olarak çıktımı.Acaba farkında değillermi?hemen uyarmak lazım.Herşeyi hallettik bir tek bu iş kalmıştı.Ne kadar önemli bir gelişme.çok önemli çoooook.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TSK'nin (Türk Silahlı Kuvvetleri) istihbarat sınıfını özelleştirip bu gastecilere felan ihaleye vermek lazım. Adamı donuna kadar haber yaparlar alimallah. Yani yarın kuşları meydandan uzaklaştırmak için korkuluk bile koyamazsın havaalanına..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok onemli bir son dakika haberi ...çok çok çok onemli.. kaldirmişlar maket askerleri.. çok onemli bi haber buuuu....(!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000