10 Ocak 2012, Salı 14:50:06

KAYSERİ HAVAALANI GENİŞLETİLİYOR...

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, hava alanının genişletileceği müjdesini verdi...
  • Son derece isabetli bi karar, yolcu uçaklarinin kalkişi sirasinda mustakil evlerde sarsinti ve aşiri gürültü oluşuyor.düşüncenizin icrata dönüşmesini heyecanla bekliyoruz.
  • En kısa sürede büyümeli.Şimdide çok yettiği söylenemez zaten.Kayseri için yapılacak en iyi atılımlardanbiri olacağı için bir kayserili olarak bundan dolayı mutlu olduğumu da belirtmek isterim.
  • Kaç uçaklık apron olacak acaba?
  • başladı arkadaşlar.2012 yılı sonuna kadar biter diye söyleniyor
  • Hatay havaalanı apron işine başlanıldı, dolgu imalatları devam ediyor.
  • Kayseri son 10 yılda çok gelişen bir şehir.Mevcut havalimanı yolcu trafiğine elbette yetmeyecektir.Şimdiden hayırlı olsun.
  • Hatay Havaalanı Apron büyütme ihalesi 9 Haziranda yapılmıştı..İnşaat çalışmaları hala başlamadı diye biliyorum..İnşaat ne zaman başlayacak bilen varsa yazsın lütfen...
Havaalanındaki incelemeler hakkında açıklama yapan AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, milletvekili İsmail Tamer, Vali Mevlüt Bilici ve hava alanı yetkilileri ile hava alanında incelemelerde bulunduklarını belirterek şunları söyledi:
 
" Açılan iç ve dış hatlar terminaline rağmen havaalanımızdaki yoğun trafik Kayseri'nin geleceği açısından çok önemli. Onun için iç ve dış hatlar terminalini genişletmemiz gerekiyor. Geçen yıla oranla yolcu sayısında yüzde 35 artış olmuş. Artış böyle devam ederse, 4 yıl sonra 2 binin üzerinde yolcu taşınmış olacak. Bu şekildeki uçak trafiğine mevcut havaalanı cevap veremeyecek durumdadır. Onun için iç ve dış hatlar terminalini büyütmemiz gerekiyor. Hava alanını gezerek yetkililerde genel durum hakkında brifing aldık. Buradaki kurumlarımızla temaslar sağlayarak, boş alanlarla ilgili yeni bir konsept geliştireceğiz. Hava Meydanları Genel Müdürlüğü ile de görüşüp, önümüzdeki yıllar içerisinde de projesini hazırlayarak, Kayseri Havaalanı'nı genişletmemiz lazım. Şehrin 50 yıllık gelişimine baktığımızda, bunun mutlaka gerekli olduğunu düşünüyoruz. Bu işi bir an önce yapmak için seferber olduk. Önce etütlerini yaparak, sonra da projesi için gerekli temasları sağlayacağız. Hava alanı terminalini gezerek gerekli incelemeleri yaptık" dedi.

KAYSERİ HAVAALANI GENİŞLETİLİYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

tamer ~ 10 yıl önce
Son derece isabetli bi karar, yolcu uçaklarinin kalkişi sirasinda mustakil evlerde sarsinti ve aşiri gürültü oluşuyor.düşüncenizin icrata dönüşmesini heyecanla bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
En kısa sürede büyümeli.Şimdide çok yettiği söylenemez zaten.Kayseri için yapılacak en iyi atılımlardanbiri olacağı için bir kayserili olarak bundan dolayı mutlu olduğumu da belirtmek isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kaç uçaklık apron olacak acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
başladı arkadaşlar.2012 yılı sonuna kadar biter diye söyleniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hatay havaalanı apron işine başlanıldı, dolgu imalatları devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kayseri son 10 yılda çok gelişen bir şehir.Mevcut havalimanı yolcu trafiğine elbette yetmeyecektir.Şimdiden hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hatay Havaalanı Apron büyütme ihalesi 9 Haziranda yapılmıştı..İnşaat çalışmaları hala başlamadı diye biliyorum..İnşaat ne zaman başlayacak bilen varsa yazsın lütfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000