17 Ağustos 2015, Pazartesi 12:21:44

Kayıp uçakla ilgili önemli açıklamalar

Endonezya'da dün kaybolan ve köylüler tarafından enkazın bulunduğu iddia edilen Trigana Air uçağıyla yeni bilgiler ve görüntüler gelmeye başladı.
  • Fark burda iste bizimkiler kendileri yer ayakkabi kutusunda bi ton para cikar orda fakir halka dagitilir ibret olsun somurenlere
  • iyiki para usd değilmiş :) usd çok değerlendi:)
  • usd 2.85 i geçmiş, herkese geçmiş olsun:( ev kredisi olanlaraaaarrrrrrrrrrrrrrrr!
  • Ayakkabı kutusunda mı taşıyorlarmış acaba.
  • Canlarım benim fakir halka dağıtmaya götürüyorlarmış

Endonezya'nın Jayapura kentinden havalanarak Oskibil'e giden ATR-42 tipi uçağı, inişine yaklaşık 10 dakika kala radardar kaybolmuştu.

Trigana Air uçağında 5'i çocuk 49 yolcu ve 5 mürettebat bulunuyordu. Endonezya'nın Papue bölgesindeki köylülerin enkaza ulaştığı bilgil havacılık yetkilileri tarafından da onaylanmış ancak, havanın kararması ve hava şartlarının elverişsiz olması nedeniyle arama çalışmaları sabah saatlerine bırakılmıştı.

Medyada çokça yer alan uçakğa fazla yolcu alındığı iddiaları Trigana Air Service Operasyon Direktörü Deni Sumaryanto tarafından yalanlanırken, Jayapura Postanesi Müdürü Haryono de uçakta 6,5 milyar Endonezya Rupi'si (1,3 milyon TL) olduğunu ve paranın fakir halka dağıtılmak üzere yetkililer tarafından taşındığını söyledi.

Endonezyalı ajanslar arama yapılan bölgelerden görüntüler geçmeye başladı. Medyada çokça yer alan bir görüntü uçağın düşmüş olabileceği bölge iddia edilirken, Endonezya Ulusal Arama Kurtarma Ajansı ise (BASARNAS) kendileri tarafından yayımlanmayan hiçbir bilgi ve belgeye itibar edilmemesini duyurdu.

Kayıp uçakla ilgili önemli açıklamalar

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

birdost ~ 9 yıl önce
Fark burda iste bizimkiler kendileri yer ayakkabi kutusunda bi ton para cikar orda fakir halka dagitilir ibret olsun somurenlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birdosta ~ 9 yıl önce
ayakkabı kutusndan Balkan üniversitesi çıktı. Öyle rastgele konuşmayın Tv ne gösterirse ona inanın gerçeklere hiç bakmayın sanki kendi gözleriyle gördü yolsuzluk olduğunu
birdostcvbına ~ 9 yıl önce
ben ayakkabı kutusundaki paraları görmedim mesela ama amcam o oeprasyondaydı. Gözlerine inanamayarak olayındehşetine düştüğünü saatlerce kendisinden dinledik. Ayrıca ayakkabı kutularının daha devede kulak olduğunu, asıl duyurulmadan yapılan ek operasyonlarıda öğrenmiş olduk. burda isim veremiyorum gizlilk nedeniyle ama bence sende biraz takım tutmaktan vazgeç. Gerçekleri, bilen insanlardan öğrenirsin bu ülkede ancak!
Birdosta ya ~ 9 yıl önce
Sen yardim yapildigini gozunle mi gordun. Universite parasi ayakkabi kutusunda evde mi saklanir? Bu insan akliyla dalga gecmek.
aynen ~ 9 yıl önce
iyiki para usd değilmiş :) usd çok değerlendi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
usd ~ 9 yıl önce
usd 2.85 i geçmiş, herkese geçmiş olsun:( ev kredisi olanlaraaaarrrrrrrrrrrrrrrr!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kutu ~ 9 yıl önce
Ayakkabı kutusunda mı taşıyorlarmış acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kes sesini ~ 9 yıl önce
Gökdelen yapmaya götürüyorlarmış..
yok ~ 9 yıl önce
yok onların parası az olduğundan migros poşetinde taşıyorlarmış:)
MIGHTY ~ 9 yıl önce
Canlarım benim fakir halka dağıtmaya götürüyorlarmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000