19 Mart 2018, Pazartesi 09:48:34

Kayıp uçak Google Maps'te bulundu!

Google Maps'te gideceğiniz yerleri bulmak için daha çok kullanıyorsunuz; ancak 4 yıldır kayıp olan uçağın bile yine bu uygulama ile bulunduğunu size söylesek?
  • Denizciler efendim yerine efenim derler. Bir denizci tanıdığınız varsa sorun medenini öğrenince şaşıracaksınız.
  • Cinliler bu ucagi havada vurdu ve ipuclarini temizlediler...orada egitim ucuslari yapiyorlardi...
  • Bunlardan her türlü melanet beklenir.
  • Bulunmuşmu kesin
  • Amerikalı vurmuştur. Görünmeyen uçaklarını denemek için.
  • Memur: Merhaba adim soyadim donemim bu ADB ucusuna geldim tirnaklarim ellerim yuzum gozum kasim ustum basim saclarim vucut kokum ucusa uygunmu ucusa gidebilirmiyim ( Memur 28 yasindadir evlidir ve bir cocuk annesi veya babasidir her ucus oncesi bu kepazelikle karsilasmaktadir zamaninda direk bu sacmaligin sonlanmasini ilgili sahsiyete insan icinde ilettim ancak isine gelmedi kabul ekiplerini diken ustunde tutmasi gerekiyor cunku. ) Konrtol kabin amiri:Hosgeldiniz soyle bi suzimm sizi saclarinizi omuzlariniza degmicek lutfen tuvalete gidip saclarinizi toplaryip yeniden kontrolluge ugrayiniz. Bu yil spot check oldunuzmu? Diyaloglar vs... Ucuslara nasil gelinmesi hususunda talimatlar mevcut olup bu maddeleri okuyup anlayacak kapasiteye sahip insanlardir kabin ekipleri, ancak sayisal cogunluk sebebi ile olusabilicek herhangi bir orgutlenmenin onune gecilmek istenilmektedir. Bunun icin yine kendi aralarindan kisiler secilmektedir.Yani birbirlerine kirdirilmaktadir. Baskan o kadar sorumsuzki dunya umurunda degil sistem guzel isliyor ancak seninde sonun geliyor elbet bu duzen degisecek. Khb zihniyetinizi alinda gidin yettiniz artik!
  • Kordinatları versinde bizde bakalım

25 yıllık deneyimli bir araştırmacı Peter McMahon, Google Maps'te yaptığı araştırmalarla kayıp Malezya uçağını bulduğunu söylüyor. Uzun süredir araştırmalarda bulunan Avustralyalı McMahon, Google Maps'teki uydu görüntülerini uzun bir süredir araştırıyor. Bu araştırmalar sonucunda ise sürpriz bir şekilde kaybolan Malezya uçağının enkaz görüntülerine rastlamış. Bu görüntülerin ise 2014 yılında kaydedildiği görülebiliyor.

Bu görüntülerin ise Hint Okyanusu'ndaki Round adası yakınlarında olduğu belirtiliyor. Öte yandan bu keşifte dikkat çeken bir diğer büyük olay ise mermi izleri. Belirtilene göre uçağın enkazında çok sayıda mermi izi bulunuyor. Bu izlerin ise sebebi bilinmiyor. Ayrıca uzmanların yıllarca yapılan araştırmalar sonucunda bu enkazı neden bulamadıkları ise bilinmiyor. Kimileri bu enkazın bulunduğu yalnız, mermi izlerinden dolayı açıklanmadığını iddia ediyor.





Kayıp uçak Google Maps'te bulundu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Kpt ~ 6 yıl önce
Denizciler efendim yerine efenim derler. Bir denizci tanıdığınız varsa sorun medenini öğrenince şaşıracaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F100 ~ 6 yıl önce
Cinliler bu ucagi havada vurdu ve ipuclarini temizlediler...orada egitim ucuslari yapiyorlardi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ORI ~ 6 yıl önce
Bunlardan her türlü melanet beklenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 6 yıl önce
Kimlerden?
Km ~ 6 yıl önce
Bulunmuşmu kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Görünmez uçak ~ 6 yıl önce
Amerikalı vurmuştur. Görünmeyen uçaklarını denemek için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr-3b ~ 6 yıl önce
Evet aynen benim babam area 51 üs de calisiyor ve tr-3b ile boyle gizli projelerimiz var.
Ucucu ekip ~ 6 yıl önce
Memur: Merhaba adim soyadim donemim bu ADB ucusuna geldim tirnaklarim ellerim yuzum gozum kasim ustum basim saclarim vucut kokum ucusa uygunmu ucusa gidebilirmiyim ( Memur 28 yasindadir evlidir ve bir cocuk annesi veya babasidir her ucus oncesi bu kepazelikle karsilasmaktadir zamaninda direk bu sacmaligin sonlanmasini ilgili sahsiyete insan icinde ilettim ancak isine gelmedi kabul ekiplerini diken ustunde tutmasi gerekiyor cunku. ) Konrtol kabin amiri:Hosgeldiniz soyle bi suzimm sizi saclarinizi omuzlariniza degmicek lutfen tuvalete gidip saclarinizi toplaryip yeniden kontrolluge ugrayiniz. Bu yil spot check oldunuzmu? Diyaloglar vs... Ucuslara nasil gelinmesi hususunda talimatlar mevcut olup bu maddeleri okuyup anlayacak kapasiteye sahip insanlardir kabin ekipleri, ancak sayisal cogunluk sebebi ile olusabilicek herhangi bir orgutlenmenin onune gecilmek istenilmektedir. Bunun icin yine kendi aralarindan kisiler secilmektedir.Yani birbirlerine kirdirilmaktadir. Baskan o kadar sorumsuzki dunya umurunda degil sistem guzel isliyor ancak seninde sonun geliyor elbet bu duzen degisecek. Khb zihniyetinizi alinda gidin yettiniz artik!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kordinatlar ~ 6 yıl önce
Kordinatları versinde bizde bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burda ~ 6 yıl önce
90°13'43"E 44°57'29"S Google maps'e copy paste yapin ama bisey gorunmuyor veya ben goremedim ama bahsi gecen koordinatlar bunlar. Belki de saniye kismindaki kusuratlar tam noktayi belirledigi icindir. Bende saniyelerdeki kusuratlar yok, Çinde yayinlanan koordinatlar bunlar. Goren olursa bilgi versin
TDK ~ 6 yıl önce
Kordinat değil efenim KOORDİNAT
tdkci ~ 6 yıl önce
Yahu adam google earth kullanip kordinatlari yazip o resmi bulacak bir kapasiteye sahipse, bir o harfini eksik yazdigini yada yazmis olabilecegini dusunecek kapasiten mi yok? Yoksa sende burnu bulutlarin uzerinden inmeyen her seyi en iyi bildigini sanan havacilar camiasindan misin. Hani senden baskasi yaparsa tu kaka diyenler. Bu arada dikkat edersen yorumumu yazarken Turkce klavye kullanmiyorum. Bakalim batacak yer bulabilecek misin? Issizsiniz yaaa valla isiniz gucunuz yok.
Mehmet ~ 6 yıl önce
Efenim değil efendim!
tdk mehmet ~ 6 yıl önce
değil değil deyil olacak
Ver ~ 6 yıl önce
Versinde degil "versin de"
Ko ~ 6 yıl önce
Koordinat yerine ortakordinat desek, biraz daha Türkçe olmaz mı? Hem yazım hatalarının önüne geçmiş oluruz. İyi fikir bence.
ÖZ TDK ~ 6 yıl önce
Deyil olmaz efenim devil olmalı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000