07 Haziran 2017, Çarşamba 16:01:45

Kayıp uçağın parçalarına ulaşıldı!

Kayıp askeri uçağın enkazına ait parçaların Dawei şehrinden 218 kilometre uzakta Andaman Denizi üzerinde bulunduğu açıklandı
  • Arkadaslar belki olenler arsinda musluman veya iyi insanlar da vardi neden onyargilisiniz?
  • Dünyada güzel şeylerde oluyor....
  • Çözüm yazan,iki gözüm yanlış yere yorum yapmışsın ,burada can pazarı var maalesef ülkemizde dahi haber kanallarında bu kaza geçmiyor ,bu kazada ölenler fakir ve birçoğu müslüman olduğu için .haber niteliği taşımıyor maalesef .paraya tapan bir dünyada yaşıyoruz sadece Batılılar insan diğerleri önemsiz.
  • Sırf müslüman olduğu için katlettikleri insanlara ve çocuklara hesap verirler şimdi umarım. Canları cehenneme hepsinin.

116 kişiyi taşıyan Myanmar ordusuna ait askeri uçağa ait parçaların bulunduğu bildirildi.

Myanmar Hava Kuvvetleri yetkilileri ve yerel kaynaklar AFP’ye yaptıkları açıklamada 105 yolcu ve 11 mürettebatı taşıyan askeri uçağın enkazının Andaman Denizi’nde bulunduğunu belirtti.

Andaman Denizi'nde enkazı bulunan Myanmar Hava Kuvvetleri'ne ait uçaktaki 116 yolcudan kurtulanların olduğu gelen bilgiler arasında.
 

Kayıp uçağın parçalarına ulaşıldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

TC ~ 7 yıl önce
Arkadaslar belki olenler arsinda musluman veya iyi insanlar da vardi neden onyargilisiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harika bir haber ~ 7 yıl önce
Dünyada güzel şeylerde oluyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 7 yıl önce
Çözüm yazan,iki gözüm yanlış yere yorum yapmışsın ,burada can pazarı var maalesef ülkemizde dahi haber kanallarında bu kaza geçmiyor ,bu kazada ölenler fakir ve birçoğu müslüman olduğu için .haber niteliği taşımıyor maalesef .paraya tapan bir dünyada yaşıyoruz sadece Batılılar insan diğerleri önemsiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beter olsunlar ~ 7 yıl önce
Sırf müslüman olduğu için katlettikleri insanlara ve çocuklara hesap verirler şimdi umarım. Canları cehenneme hepsinin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çözüm ~ 7 yıl önce
Thy akıllı davranırsa en yakın büyük limandan yani ankara qatar ve diğer arap ülkeleri arasında iyi bir planlamayla uçuş düzenleyebilir. Çok da kar eder diye düşünüyorum hem de insanların mağduriyeti giderilir..
İNSANMISIN SEN? ŞÜPHELİ ~ 7 yıl önce
Abuk sabuk yorumunla tribüne oynamışsın ama ya şimdi birisi çıkıp sana " Ya sadece Müslüman olmadıkları için Müslümanların katlettiklerine ne diyeceğiz?" diye sorarsa..! Her haberin içinden örümcekli dinci yorumu yapacak birşey çıkartmak yerine biraz insan olun. Biliyorum sizin için çok zor ama deneyin en azından insan olmayı..!
KevseR ~ 7 yıl önce
Doğru söylüyorsunuz beyefendi. Çok beddua aldılar, gözüyaşlı anaların ahı yerde kalmadı şükür rabbime...
B ~ 7 yıl önce
Amin insallah

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000