15 Nisan 2014, Salı 15:20:18

KAYIP UÇAĞIN BELGESELİ HAZIRLANDI

Discovery Networks International geçtiğimiz günlerde kaybolan Malezya Havayolları uçağı ile ilgili bir belgesel hazırladı.
  • Belgesel, Pazar günü akşamı 20:30 da Discovery Channel da..
  • Haberin başlığında " Ne zaman yayınlanacak " diye yazmışsın.bende okudum haberin tamamını fakat hala merak ediyorum NE ZAMAN YAYINLANACAK acaba :) malum Nisan ayında 30 gün var.
  • Yayın tarihi ne zaman.keşke onuda yazsaydınız .neyse elbet tanıtımı yayınlanır.izleyim bakalîm merak ettim.
  • cep telefonundan sms atan adamı kim canlandıracak onuda çok merak ettim doğrusu !
  • Acaba discovery'nin bu kadar alelacele belgesel çekiminin arkasında dikkatleri başka yöne kaydırmak olabilir mi? Gerçekte birileri tarafından uçağın nerde olduğu biliniyoken psikolojik algı ile oynanıyor olabilir mi? Sanırım hepsinin cevabı "neden olmasın" .. Çok bilinmeyenli ve oldukça gizemli bir denklem..
  • biraz acele edilmemiş mi.. belkide önümüzdeki günlerde uçak afganistan da çıkar.. umarım o uçaktaki herkes büyük bir keyifle bu belgeseli izler..
  • ortada ne oldugu belli olmayan bir durum var. neyin belgeseliymiş. benim teorim lost dizisi gercek oldu. bu ucak bir adada tutuluyor. bakalim görelim altından ne çıkacak.
  • istemek önemli, isteyince herşey yapılır, herşey bulunur. Tıpkı faili mechul cinayetler gibi, bu tip büyük olayların arkasında devlet varsa çözmek imkansızlaşır.
  • Olmayan şeyin belgeseli mi olurmuş? Önce bir uçağı bulsalardı......
  • Bu uçak tam anlamıyla bulunduğu zaman ne filmler ne belgeseller çekillir.Akıllara zarar

Discovery Networks International geçtiğimiz günlerde kaybolan Malezya Havayolları uçağı ile ilgili olarak "Flight 370: The Missing Links" adıyla bir saatlik özel bir belgesel hazırladığını duyurdu. Bu özel belgeselde, havacılık ve güvenlik alanında önde gelen kişiler bir araya gelerek 370 sefer sayılı kaybolan Malezya Havayolu uçağı ile ilgili anahtar soruların cevaplarını araştıracaklar.

MH370 sefer sayılı uçağın kayboluşu dünya çapında kamuoyunun ilgisini çekti ve olayın nasıl olduğu hakkında çeşitli spekülasyonlara neden oldu. Flight 370: The Missing Links belgeseli, konusunda uzman olan kişilerle bir yolcu uçağının izini kaybetmenin mümkün olup olmadığını delilleri analiz ederek araştıracak, havacılık alanında zayıf noktaları tartışacak ve bundan sonra böyle bir olayın tekrar yaşanmaması adına potansiyel çözümler üretecek.

Belgeselde, pek çok uygulama sayesinde mobil cihazların yerinin kolayca tespit edilebildiği günümüzde, son teknoloji ile donatılmış bir uçağın tüm mürettebat ve 239 yolcusuyla birlikte nasıl kaybolabildiği incelenecek. MH370 sefer sayılı uçağın 8 Mart 2014 tarihinden beri kayıp oluşu uçuş güvenliğinin tekrar sorgulanmasına neden oldu. İşte Flight 370: The Missing Links belgeseli bu sorulara yedi farklı konuya odaklanarak - havalimanı güvenliği, hava trafik kontrolü, uçaktaki iletişim sistemleri, mekanik bozukluk, radar ve uydu takibi, uluslararası işbirliği ve kara kutu - cevap arayacak.

Nisan ayında 220’den fazla ülkede Discovery Channel ekranlarında yayınlanacak olan Flight 370: The Missing Links ITN Productions tarafından hazırlandı.

Discovery Networks International Baş Yapımcısı Tom Gorham “MH370 sefer sayılı uçağın kayboluşu gelişmiş teknolojinin bile maalesef arızalanabileceğini trajik bir şekilde tekrar hatırlatmış oldu. Tecrübeli havacılık, izleme ve uydu endüstrisi uzmanlarının yardımıyla hazırlanan Flight 370: The Missing Links bu olayın nasıl meydana gelebildiğine odaklanarak benzer olayların nasıl geliştiğini araştıracak ve modern uluslararası yolculuk eko-sisteminin kusurlarını inceleyecek” dedi.

ITN Productions İçerik Başkanı Emma Read “MH370 sefer sayılı uçağın kaybolması modern havacılık teknolojisi ile ilgili tüm bildiklerimizi tekrar sorgular hale gelmemize neden oldu. Bu belgesel, yolcuların bilmesi gerekenleri ve bizi gelecekte korumak adına geliştirilmekte olan yeni teknolojileri açığa çıkaracak” dedi.

Discovery Networks International adına Elizabeth McIntyre’ın yetkili olduğu Flight 370: The Missing Links belgeselinin yapımcılığını ise Discovery Networks International adına Tom Gorham, ITN Productions adına ise Emma Read üstlendi.

KAYIP UÇAĞIN BELGESELİ HAZIRLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

kothbiro ~ 10 yıl önce
Belgesel, Pazar günü akşamı 20:30 da Discovery Channel da..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nezaman? ~ 10 yıl önce
Haberin başlığında " Ne zaman yayınlanacak " diye yazmışsın.bende okudum haberin tamamını fakat hala merak ediyorum NE ZAMAN YAYINLANACAK acaba :) malum Nisan ayında 30 gün var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nezaman ~ 10 yıl önce
Yayın tarihi ne zaman.keşke onuda yazsaydınız .neyse elbet tanıtımı yayınlanır.izleyim bakalîm merak ettim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okuspokus ~ 10 yıl önce
cep telefonundan sms atan adamı kim canlandıracak onuda çok merak ettim doğrusu !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mystery ~ 10 yıl önce
Acaba discovery'nin bu kadar alelacele belgesel çekiminin arkasında dikkatleri başka yöne kaydırmak olabilir mi? Gerçekte birileri tarafından uçağın nerde olduğu biliniyoken psikolojik algı ile oynanıyor olabilir mi? Sanırım hepsinin cevabı "neden olmasın" .. Çok bilinmeyenli ve oldukça gizemli bir denklem..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 10 yıl önce
biraz acele edilmemiş mi.. belkide önümüzdeki günlerde uçak afganistan da çıkar.. umarım o uçaktaki herkes büyük bir keyifle bu belgeseli izler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belgesel mi??? ~ 10 yıl önce
ortada ne oldugu belli olmayan bir durum var. neyin belgeseliymiş. benim teorim lost dizisi gercek oldu. bu ucak bir adada tutuluyor. bakalim görelim altından ne çıkacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
131.65 ~ 10 yıl önce
istemek önemli, isteyince herşey yapılır, herşey bulunur. Tıpkı faili mechul cinayetler gibi, bu tip büyük olayların arkasında devlet varsa çözmek imkansızlaşır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
garip.... ~ 10 yıl önce
Olmayan şeyin belgeseli mi olurmuş? Önce bir uçağı bulsalardı......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni başlıyoruz ~ 10 yıl önce
Bu uçak tam anlamıyla bulunduğu zaman ne filmler ne belgeseller çekillir.Akıllara zarar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000