24 Mayıs 2018, Perşembe 08:01:49

Kayıp uçağı arama çalışmaları durduruluyor!

Hint Okyanusu üzerinde 2014'te kaybolan Malezya Havayolları'na ait MH370 sefer sayılı yolcu uçağının enkazının bulunması için tekrar başlanan arama çalışmalarının durdurulması kararı alındı.
  • Yer yuzunden gitti kayboldu ucak.
  • İnsan üstü bir olay değil. Bulunduğu zaman arkasından amerika cıkacak Ama çıksa bile hiç bir ülke bunun üstesinden gelemiyecek. Nedir bunlardan tüm dünyanın çektiği
  • Haberin başlığı gibi maalesef ümitler tükendi. Biraz da sır olarak kalmaya mahkum edildi.

Hint Okyanusu üzerinde 2014'te kaybolan Malezya Havayollarına ait MH370 sefer sayılı yolcu uçağının enkazının bulunması için tekrar başlanan arama çalışmalarının durdurulması kararı alındı.

Malezya Ulaştırma Bakanı Anthony Loke, yaptığı açıklamada arama çalışmalarının 29 Mayıs'ta durdurulması kararı aldıklarını söyledi.

ABD şirketi Ocean Infinity'nin yürüttüğü, 60 personelin ve 8 denizaltının görev yaptığı arama çalışmaları 24 Ocak'ta tekrar başlamıştı.

Varılan anlaşmaya göre, uçağın enkazının 90 gün içerisinde bulunması durumunda Malezya'nın şirkete 70 milyon dolar ödemesi kararlaştırılmıştı.

Kuala Lumpur-Pekin seferini yapan Malezya uçağı, 227 yolcusu ve 12 kişilik mürettebatı ile 8 Mart 2014'te Hint Okyanusu üzerinde kaybolmuştu.

Kayıp uçağı arama çalışmaları durduruluyor!

Yorumlar

Uh ~ 6 yıl önce
Yer yuzunden gitti kayboldu ucak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
—- ~ 6 yıl önce
İnsan üstü bir olay değil. Bulunduğu zaman arkasından amerika cıkacak Ama çıksa bile hiç bir ülke bunun üstesinden gelemiyecek. Nedir bunlardan tüm dünyanın çektiği

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 6 yıl önce
Haberin başlığı gibi maalesef ümitler tükendi. Biraz da sır olarak kalmaya mahkum edildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000