13 Nisan 2018, Cuma 09:27:29

Kayıp bagaja rekor tazminat

Kızları Alexandra’nın düğünü için 2014’te uçakla Yekaterinburg-Moskova- İstanbul aktarmalı İzmir’e gelen Rus çiftin, düğün takılarını ve elbiselerini koydukları bavulları bagajda kayboldu.
  • YÜKLEME BOŞALTMADA GÖREVLİ KİŞİLER HER İŞ BİTİMİNDE BU TÜR OLAYLARIN ÖNÜNE GEÇİLMESİ İÇİN TAKİP EDİLMELİ GEREKİRSEDE ÜSTÜ ARANMALI.BENİMDE VALİZİMİN ÜSTÜNDE OLAN MARKAYI KOPARIP ALMIŞLAR.MÜSLÜMAN ÜLKEDE NELER YAŞANIYOR.!!!
  • uckagitci ruslar . insallah 5 kurus para alamazlar
  • Aeroflot'un adını veriyorsunuz da yerli firmanın adını neden vermiyorsunuz?
  • Bedavaya tatil alışmış lar, Türk olsaydı asla bi ödeme olmazdı oda ayrı bir konu. .
  • Adı verilmeyen havayolumuz Atlasglobal oluyor.

Kızları Alexandra’nın düğünü için 2014’te uçakla Yekaterinburg-Moskova- İstanbul aktarmalı İzmir’e gelen Rus çiftin, düğün takılarını ve elbiselerini koydukları bavulları bagajda kayboldu. Düğüne ödünç elbiseyle katılan çift, uçtuğu özel havayolu şirketine dava açtı, 32 bin TL tazminat kazandı.

Habertürk Gazetesi'nden Hayati Arıgan'ın haberine göre Rusya’da avukatlık yapan Iraida Arkadyevna ve eşi Oleg Borisovich Kirchegin, tek kızları Alexandra’nın Avukat Gökhan Cindemir ile düğünü için 7 Ağustos 2014’te uçakla İzmir’e geldi. Yekaterinburg-Moskova- İstanbul-İzmir aktarmalı olarak Aereflot ve özel bir havayolu ile gelen çiftin plastik folyo kapladıkları bavulu, gelen bagajların arasından çıkmadı. Çift Yekaterinburg- İstanbul arası uçuşu Rus havayolu şirketi Aereflot, İstanbul-İzmir arasını ise özel havayolu ile gerçekleştirdi.

KAYBOLAN BAVULDA DÜĞÜNDE GİYECEKLERİ ELBİSELER VE TAKILAR VARDI

Yekaterinburg Koltsovo Havalimanı’nda uçuştan önce teslim ettikleri 15.1 kiloluk bavulları için çift hemen havayolu şirketine kayıp başvurusunda bulundu. Çift, bavulda kızlarına düğünde takacakları takı, düğünde giyilmek için alınmış yeni elbiseler ile damada ve ailesine verilecek hediyeler, 700 TL değerinde yeni alınmış gözlük bulunduğunu belirtti.

ELBİSESİZ VE HEDİYESİZ KALDILAR

İzmir’e gittikten bir gün sonra gerçekleşen düğün törenine katılan çift, tek kızlarının en mutlu gününde elbisesiz ve hediyesiz kaldı. Ödünç elbiselerle düğüne katılan çift, Rus kültüründe de olan düğün anında kızlarına takı takmak geleneğini de yerine getiremedi. Rus çift, kaybolan bavulları için uçtuğu Türk özel havayolu şirketine damatları Avukat Gökhan Cindemir aracılığıyla tazminat davası açtı.

Bakırköy Tüketici Mahkemesi’nde görülen davada Avukat Cindemir, şirketin maddi hasarı Varşova Konvansiyonu’na göre hesaplanarak belirlenecek tazminatı ödemesini istedi. Havayolu şirketi ise uçuşun sadece İstanbul-İzmir ayağını gerçekleştirdiklerini, bagaj kayıt ve transferlerinin Aereflot Havayolu Şirketi tarafından yerine getirildiğini ileri sürüp davanın reddini istedi.

Kayıp bagaja rekor tazminat

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

JHHVJH ~ 6 yıl önce
YÜKLEME BOŞALTMADA GÖREVLİ KİŞİLER HER İŞ BİTİMİNDE BU TÜR OLAYLARIN ÖNÜNE GEÇİLMESİ İÇİN TAKİP EDİLMELİ GEREKİRSEDE ÜSTÜ ARANMALI.BENİMDE VALİZİMİN ÜSTÜNDE OLAN MARKAYI KOPARIP ALMIŞLAR.MÜSLÜMAN ÜLKEDE NELER YAŞANIYOR.!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayrullah ~ 6 yıl önce
uckagitci ruslar . insallah 5 kurus para alamazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fbb ~ 6 yıl önce
SENİN İNSANLIK ANLAYIŞIN BU KADAR YOBAZ VE BAĞNAZ KAFALI....
Özel şirketin adı ne? ~ 6 yıl önce
Aeroflot'un adını veriyorsunuz da yerli firmanın adını neden vermiyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yabancılar çok yapıyor ~ 6 yıl önce
Bedavaya tatil alışmış lar, Türk olsaydı asla bi ödeme olmazdı oda ayrı bir konu. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havayolu ~ 6 yıl önce
Adı verilmeyen havayolumuz Atlasglobal oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000