29 Ekim 2009, Perşembe 23:04:24

Kaybolan uçaktan ümit kesiliyor

Brezilya’da kaybolan askeri uçaktan umutlar kesiliyor...
  • Yollarda bisiklet veya triportör tarzı araçlar veya denizlerde şişme bot veya sandallar kaza yapınca medya yazıyormu ? Tabii ki yazmıyor. 5700 Kg altı hava araçları tip eğitimi gerektirmez ve dünyanın her yerinde basit bir PPL ile uçurulabilir. Boşuna ağlamayın. !
  • Caravan C-98 gayet güzel bir uçaktır. Kaldıki içinde de 11 can taşıyormuş. Bunlar muhtemelen birilerinin babası, oğlu kocası vs.dir. Tabii 11 kişi içinde siz yoksanız bunlar adamdan sayılmaz değilmi? --Volvo--
  • 5700 kg altını uçak saymayan beyefendiye sesleniyorum.5700 ün altında o kadar çok tip ve model uçak varki ve o kadar çok çeşitli amaçla kullanılıyorki sanıyorum bu konuda hiç bir araştırma yapmamışsınız.Uçak tek kişilk bile olsa uçaktır ve sonuçta bir insan hayatı sözkonusudur.Batılı devletler bu anlamda gerçekten bizden çok ileri düşünüyorlar ve her uçağa eşit muamaele yapıyorlar beyefendi.saygılarımla.
  • Ha illa 100+ kişilik yolcu uçakları düşünce kaza oluyor yani? Bilelim de. Motosiklet kazaları da trafik kazası sayılmasın bunu da ben öneriyorum.
  • Lütfen her düşen küçük uçağı büyük bir habermiş gibi vermeyiniz; olabilir, gayet normaldir, ancak, 5700 kg altı pek uçak sayılmaz, daha çok hobi amaçlıdır.

11 kişiyi taşıyan ve Cruzeiro’dan Tabatinga kentine giden Caravan C-98 tipi uçakla, henüz belirlenemeyen bir nedenle irtibat kesildi.

Yetkililer uçakla ilgili arama çalışmalarının sürdüğünü ancak en ufak bir ize rastlanmadığını bildirirken, uçağın düşme ihtimaline karşı hazırlıklı olunması gerektiğinin de altını çizdiler.

Uçağı arama çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.

Kaybolan uçaktan ümit kesiliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yollarda bisiklet veya triportör tarzı araçlar veya denizlerde şişme bot veya sandallar kaza yapınca medya yazıyormu ? Tabii ki yazmıyor. 5700 Kg altı hava araçları tip eğitimi gerektirmez ve dünyanın her yerinde basit bir PPL ile uçurulabilir. Boşuna ağlamayın. !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Caravan C-98 gayet güzel bir uçaktır. Kaldıki içinde de 11 can taşıyormuş. Bunlar muhtemelen birilerinin babası, oğlu kocası vs.dir. Tabii 11 kişi içinde siz yoksanız bunlar adamdan sayılmaz değilmi? --Volvo--

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
5700 kg altını uçak saymayan beyefendiye sesleniyorum.5700 ün altında o kadar çok tip ve model uçak varki ve o kadar çok çeşitli amaçla kullanılıyorki sanıyorum bu konuda hiç bir araştırma yapmamışsınız.Uçak tek kişilk bile olsa uçaktır ve sonuçta bir insan hayatı sözkonusudur.Batılı devletler bu anlamda gerçekten bizden çok ileri düşünüyorlar ve her uçağa eşit muamaele yapıyorlar beyefendi.saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ha illa 100+ kişilik yolcu uçakları düşünce kaza oluyor yani? Bilelim de. Motosiklet kazaları da trafik kazası sayılmasın bunu da ben öneriyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lütfen her düşen küçük uçağı büyük bir habermiş gibi vermeyiniz; olabilir, gayet normaldir, ancak, 5700 kg altı pek uçak sayılmaz, daha çok hobi amaçlıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000