30 Kasım 2013, Cumartesi 11:22:33

KAYBOLAN UÇAKTAN KÖTÜ HABER!

Mozambik'e ait bir yolcu uçağı kayboldu. Uçağın içinde 6’sı mürettebat 34 kişi bulunuyor.
  • airporta gelmem diyen vatandaş burası havacıların adresi.sen oturduğun yerden kışkırtan kimliğinle otur oturduğun yerde.Güngören,bağcılar,esenlerdekiler airport haberle ilgilenemezmi. Sen kim oluyorsun da insanları aşağılıyorsun.Sunu unutma havacıların % 90 kısmı özellikle askeri pilotlarımıza bakın hep maddiyatı bozuk olanlardan yaşam kalitesi zayıf insanlardır.onlardan çıkarlar ve başarılıdırlar,gururludurlar. Senin havacılıkla bir gram ilgin yok belliki uçakla ilgili yorum bile yapamazsın sen uçakları bile tanımazsın eminim.
  • 281 yolcu bir erj 190 Nasil sigiyo onu anlamadim?? büyük gövdeli bi ucak olmasi lazim. Herkes gecmis Olsun
  • 30 Kasım 2007’de meydana gelen Isparta’daki kazanın üzerinden tam 6 yıl geçti! Orada hayatını kaybeden meslektaşlarımız için neden özel bir haber yapılmadı?
  • Uçak C9-EMC, Erj 190, yepyeni uçak daha 1 senelik !!!
  • Ben Mozambikte yaşıyorum ve LAM'ın uçaklarını zaman zaman yolculuklarda kallanmak zorunda kullanıyorum. Ama çok kötü, çok eski, bakımsız. Bu kaza son olmayacak.
  • yabancı sitelerde dahil olmak uzere baktım ancak uçağın modeli için bir bilgi yok. bilgisi olan varmı ??
  • Embraer190 http://www.businessinsider.com/mozambique-plane-missing-2013-11
  • Yolculari niyebukadar az
  • Allah Yardimcilari Olsun Cok Kayis bi durum

Mozambik Havayolları'na (LAM) ait Maputo-Luando seferini yapacak olan yolcu uçağıyla irtibat kesildi. Yolcularının kimliklerine ait henüz bir açıklamanın yapılmadığı uçağın düşmüş olabileceği bildirildi.

Uçakla son bağlantının Namibya'nın kuzeyinde kurulduğu, daha sonra irtibatın kesildiği ifade edilirken, irtibatın kurulduğu son noktanın ormanlık alan olduğu bildirildi.

Uçağı bulmak için ekipler arama çalışmalarını sürdürüyor.

*(12:05) Yetkililer yaptıkları açıklamada uçağın Namibya'nın kuzey doğusunda düştüğü belirlendi. Yetkililerden gelen açıklamaya göre, içinde 34 kişinin bulunduğu uçaktan kurtulan olmadı.

Uçakla son bağlantı  Namibya'nın kuzeyinde kurulmuştu.

KAYBOLAN UÇAKTAN KÖTÜ HABER!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

havacı ~ 10 yıl önce
airporta gelmem diyen vatandaş burası havacıların adresi.sen oturduğun yerden kışkırtan kimliğinle otur oturduğun yerde.Güngören,bağcılar,esenlerdekiler airport haberle ilgilenemezmi. Sen kim oluyorsun da insanları aşağılıyorsun.Sunu unutma havacıların % 90 kısmı özellikle askeri pilotlarımıza bakın hep maddiyatı bozuk olanlardan yaşam kalitesi zayıf insanlardır.onlardan çıkarlar ve başarılıdırlar,gururludurlar. Senin havacılıkla bir gram ilgin yok belliki uçakla ilgili yorum bile yapamazsın sen uçakları bile tanımazsın eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
281 yolcu bir erj 190 Nasil sigiyo onu anlamadim?? büyük gövdeli bi ucak olmasi lazim. Herkes gecmis Olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alper Türesay ~ 10 yıl önce
30 Kasım 2007’de meydana gelen Isparta’daki kazanın üzerinden tam 6 yıl geçti! Orada hayatını kaybeden meslektaşlarımız için neden özel bir haber yapılmadı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yepyeni ~ 10 yıl önce
Uçak C9-EMC, Erj 190, yepyeni uçak daha 1 senelik !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güven ~ 10 yıl önce
Ben Mozambikte yaşıyorum ve LAM'ın uçaklarını zaman zaman yolculuklarda kallanmak zorunda kullanıyorum. Ama çok kötü, çok eski, bakımsız. Bu kaza son olmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
citi ~ 10 yıl önce
Yorum yazan arkadaşın ip adresine baksınlar, güngören çıkmazsa daha da gelmem airporthabere
citi ~ 10 yıl önce
Şu an Türkiye de olamaz mı
LAM ~ 10 yıl önce
Bu havayoluyla nerelere uctun birader?
LAM'a ~ 10 yıl önce
Herkesi kendin gibi masa başı kahramanı sanıyorsun sanırım, önce bir üslubunu düzelt, Güven'e 100% katılıyorum, bizim cabo delgado bölgesinde Pemba şehrinde işlerimiz var, iç hatlarda LAM ile uçmaya mecbursunuz çünkü başka şirket yok, iç hat uçuşlar ve dış hatların çoğu hat üzerindeki bütün şehirlere iniş kalkış yaparak icra ediliyor. Bizim İstanbul Van arası mesafe 5 saat civarında sürüyor. Embraer pervaneliler ile uçarken güvensizlik duygusu had safhada, 1 tane 737 var o da iç hatlara çok girmiyor, Johnnesburg, Nairobi ve bu kaybolan uçağın hattı olan Luanda'ya uçuyor. Bu hat da yeni düzenli oldu, öncesinde mevsimlik çalışıyordu. bilmeden masa başı yorumlar yapmayalım, IP İzmir bu arada.
guven ~ 10 yıl önce
cıtı rumuzlu arkadaş.Haber sıkıntılı bir haber insanlar ölüyor, canlar yanıyor.Sen Malkara-Keşan pesindesin.Yaşadığım yeri öğrenmek istersen Maputo. Açıp bilgisayarından bak istersen. Öğrenirsin Güngören-Maputo arası mesafeyi.
ilker777 ~ 10 yıl önce
yabancı sitelerde dahil olmak uzere baktım ancak uçağın modeli için bir bilgi yok. bilgisi olan varmı ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CaptBBJ ~ 10 yıl önce
Embraer190 http://www.businessinsider.com/mozambique-plane-missing-2013-11

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yolculari niyebukadar az

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
daha mı fazla olmasını isterdin!!??
yadiya ~ 10 yıl önce
Çünkü uçak 93 kişilik bir uçakmış. Resmi açıklama LAM şirketinin web sitesinde detaylıca yapılmıştır... http://www.lam.co.mz/en
Gezgin ~ 10 yıl önce
Allah Yardimcilari Olsun Cok Kayis bi durum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000