14 Haziran 2012, Perşembe 08:28:34

KAYBOLAN UÇAKTAN HABER YOK

Rusya'da, 13 yolcusuyla izinsiz havalanan tek motorlu uçaktan haber alınamıyor. Radardan kaybolan uçağın yolcuları ve kalkış nedeniyle ilgili gizem sürüyor...
  • tek motor 13 yolcu.. hmm

Rusya'nın Ural bölgesinde izinsiz havalanan küçük bir yolcu uçağı radardan kayboldu. İçinde 13 kişinin bulunduğu ifade edilen tek motorlu Antonov An-2 model uçaktan yerel saatle pazartesi gecesi 23.00'ten itibaren haber alınamıyor.

Ria Novosti ajansına bilgi veren Rusya Acil Durum Bakanlığı Sverdlovsk Bölge Sözcüsü Valeriy Gorelih, uçağın gecenin geç saatlerinde küçük bir madencilik kenti olan Serov'dan havalandığını kaydetti. Gorelih, "Uçakta biri pilot 13 yolcu bulunuyor. Sabah saatlerinde uçağın radarlardan kaybolduğuna dair bize haber ulaştı. Henüz hiçbir bilgiye ulaşamadık" dedi.

ALKOLLÜ KİŞİLER Mİ KAÇIRDI?

Genellikle tarımcılıkta kullanılan bu küçük uçağın içinde kimlerin olduğuna dair kesin bir bilgi bulunmuyor. Ancak uçağı orman yangınlarını söndürmek için kiralayan sahibinin olaydan haberi olmadığı belirtildi. Uçağın içinde yardımcı pilot ve uçak teknisyeni bulunmadığı biliniyor.

Uçaktaki 13 kişi arasında pilot ve uçak pisti görevlisinin olduğu tahmin ediliyor. Yerel polis ise, haberi aldıktan 9 saat sonra olay yerine geldiklerini ve terk edilmiş 3 araba bulduklarını söyledi. Uçağın yolcuları ve kalkış nedeniyle ilgili gizem sürerken, Moscow Times gazetesi uçağın hafta sonu bölgeye balık avlamaya gelen alkollü kişilerce kaçırılmış olabileceğini duyurdu. Uçakta olduğu tahmin edilen kişilerin cep telefonlarına cevap vermediğini belirten gazete, uçağın düşmüş olduğunun tahmin edildiğini bildirdi. (Sabah)

KAYBOLAN UÇAKTAN HABER YOK

Yorumlar

serkan ~ 12 yıl önce
tek motor 13 yolcu.. hmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000