08 Eylül 2015, Salı 08:05:04

Kaybolan uçakla ilgili flaş açıklama

Senegal Turizm ve Havayolları Bakanı Maimouna Ndoye Seck, Benin'e giden Boeing tipi yolcu uçağıyla havada çarpıştığını ve aldığı hasar nedeniyle düştüğünü açıkladı.
  • çarptığı boeing nolmuş? bu nası haber arkadaş trafik kazası gibi çarpıp kaçmış sanki
  • Allahin cezasi afrikalilar bir rasar sistemi yaptiramadiniz su somuruculerinize. Ulkelerinizde ucuyoruz ama radar takibi olmadan. Iata Broadcast Inflight prosedurunuz batsin. Lan sene 2015 ama afrikada radarsiz ucup duruyoruz olacak is mi ya!!

Terrou-bi Otel'de düzenlenen törende konuşan Bakan Seck, Burkina Faso'nun başkenti Ouagadougou'dan Senegal'e hasta taşıyan Senegal Air'a ait tahliye uçağının, 5 Eylül'de Senegal hava sahası içinde kaybolduğunu hatırlattı.

Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirten Seck, Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall'ın talimatıyla kazanın nedenlerinin tespiti ve tekrarının önlenmesi amacıyla bağımsız bir soruşturma bürosunun kurulduğunu açıkladı.

Kazada kaybolan kişilerin yakınlarına psikolojik destek verdiklerini de ifade eden Seck, şöyle konuştu

"Kazayı ve nedenlerini çok yakından takip ediyoruz. Fransa ve Kanarya Adaları'ndan gelen ekipler de enkazı arama çalışmalarında bizimle işbirliği yapıyor. Tahliye uçağının, Benin'e giden Boeing tipi yolcu uçağıyla havada çarpıştığını ve aldığı hasar nedeniyle düştüğünü tahmin ediyoruz çünkü Ekvator Ginesi'nin başkenti Malabo'ya aynı akşam acil iniş yapan Boeing tipi yolcu uçağının pilotu havada bir cisimle çarpıştığını resmi makamlara rapor etti."

Seck, özel havayolu şirketi Senegal Air'e ait uçağın, uçuş sertifikasının bulunduğunu ve rutin kontrollerinde eksiklik olmadığını kaydetti.

Kaybolan tahliye uçağında, 2'si Cezayirli, 1'i Kongolu 3 mürettebat ile Senegalli 3 kişiden oluşan sağlık ekibi ve 1 Fransız hastanın bulunduğu açıklanmıştı.

Kaybolan uçakla ilgili flaş açıklama

Yorumlar

7-77 ~ 9 yıl önce
çarptığı boeing nolmuş? bu nası haber arkadaş trafik kazası gibi çarpıp kaçmış sanki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Radar ~ 9 yıl önce
Allahin cezasi afrikalilar bir rasar sistemi yaptiramadiniz su somuruculerinize. Ulkelerinizde ucuyoruz ama radar takibi olmadan. Iata Broadcast Inflight prosedurunuz batsin. Lan sene 2015 ama afrikada radarsiz ucup duruyoruz olacak is mi ya!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GPS ~ 9 yıl önce
olmaz mi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000