02 Eylül 2011, Cuma 08:15:53

KAYBOLAN HELİKOPTER BULUNDU!

Brezilya'da bir işadamıyla iki yakınını taşırken kaybolan helikopter, iki gün süren aramalar sonucu ormanlık alanda bulundu...
Brezilya'da bir işadamıyla iki yakınını taşırken kaybolan helikopter, iki gün süren aramalar sonucu ormanlık alanda bulundu. Rio de Janeiro kentine gitmek üzere Sao Paulo eyaleti yakınlarından havalandıktan bir süre sonra sinyal alınamayan helikopterdeki üç kişinin de yanarak öldüğü tahmin ediliyor.

Sık ağaçlarla kaplı ormanlık bir alanda radardan çıkan helikoptere ulaşmak için sivil savunma ekipleri seferber oldu. Helikopterin enkazına ilk ulaşan, bölgeye yakın yerleşim yerinde yaşayan bir ormancı oldu. Brezilya Hava Kuvvetleri'nden yapılan açıklamaya göre, helikopterle son irtibatın kalkıştan iki saat sonra gerçekleştiği bildirildi. Kazada hayatını kaybedenlerin cesetleri otopsi için Sao Paulo'ya getirildi.

Brezilya, dünyada helikopterlerin ulaşım aracı olarak en çok tercih edildiği ülke olarak biliniyor. Sao Paulo eyaleti, New York'ta bulunan helikopter pisti sayısının yetmiş katı fazlasına sahip. Ayrıca, kayıtlı bulunan 1500'e yakın helikopter sayısıyla ABD'den sonra ilk sırada yer alıyor. İstatistiklere göre, Brezilya'da her üç dakikada bir helikopter iniş ya da kalkış yapıyor.
KAYBOLAN HELİKOPTER BULUNDU!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000