13 Şubat 2013, Çarşamba 08:04:26

KATAR UÇAĞI GAZİANTEP HAVALİMANI'NDA

Türkiye’deki Suriyeli sığınmacılar için Katar'dan Gaziantep’e bir uçak dolusu yardım malzemesi geldi.
  • görüldüğü üzere katar hava kuvvetlerinin bile C-17 askeri nakliye cargo uçağı var bizim neyimiz var nuh nebiden kalma defalarca düşmüş yüzlerce askerimiz şehit oldu döküntü ispanyol neymiş tai de ortak üretimmiş tenekeden yapılma casalarımız var rezillike anlamak mümkün değil.. nedir bu ortak üretim hikayesi bunun anlamak mümkün değil.. airbus 400 m alacağız aynı cin ali masalı ortak üretim kanadı vay türkiye üretti telini budunu türkiye üretti yaşasın nerede uçak sene de bir 2 kez uçuruyorlar havada işde uçak diye ama daha 5 sene sürer test aşamasında sözde.. ingiltere, avusturalya, bile bu c-17 parasıyal satın alıyor kendi ülkelerinde üretme falan yok olmaz zaten.. Türkiyenin parası var ama sırf birilerinin cebi dolsun diye sözde ortak üretim döküntü casalara milyarlarca euruo ödendi rezillik ispanya ve türkiye dışında yoktur döküntü ile uçan
  • Herhalde muhalifler için de uçaksavar füze ve tonlarca kalasnikof getirmistir ama Iran uçagi gibi herhalde aramaya hakkimiz yoktur.
  • ooooo biz C17lerden sayısız yaptık kimsenin haberi yok antepe birtane inmiş reklama bak...

Suriye’de yaşanan iç çatışmalar nedeniyle Türkiye’ye gelen Suriyeli sığınmacılar için Katar'dan Gaziantep’e bir uçak dolusu yardım malzemesi gönderildi.

Gaziantep Havalimanı’na iniş yapan Katar Emiri Hava Kuvvetleri’ne ait askeri kargo uçağında Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da bulunan Suriyeli sığınmacılara dağıtılmak üzere yardım malzemesi bulunuyor.

Burada yetkililere teslim edilen yardımların ihtiyaç duyulan bölgelere gönderilerek kısa sürede dağıtılması planlanıyor.

KATAR UÇAĞI GAZİANTEP HAVALİMANI'NDA

Yorumlar

camaroth ~ 11 yıl önce
görüldüğü üzere katar hava kuvvetlerinin bile C-17 askeri nakliye cargo uçağı var bizim neyimiz var nuh nebiden kalma defalarca düşmüş yüzlerce askerimiz şehit oldu döküntü ispanyol neymiş tai de ortak üretimmiş tenekeden yapılma casalarımız var rezillike anlamak mümkün değil.. nedir bu ortak üretim hikayesi bunun anlamak mümkün değil.. airbus 400 m alacağız aynı cin ali masalı ortak üretim kanadı vay türkiye üretti telini budunu türkiye üretti yaşasın nerede uçak sene de bir 2 kez uçuruyorlar havada işde uçak diye ama daha 5 sene sürer test aşamasında sözde.. ingiltere, avusturalya, bile bu c-17 parasıyal satın alıyor kendi ülkelerinde üretme falan yok olmaz zaten.. Türkiyenin parası var ama sırf birilerinin cebi dolsun diye sözde ortak üretim döküntü casalara milyarlarca euruo ödendi rezillik ispanya ve türkiye dışında yoktur döküntü ile uçan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C17 Qatar Air force ~ 11 yıl önce
Herhalde muhalifler için de uçaksavar füze ve tonlarca kalasnikof getirmistir ama Iran uçagi gibi herhalde aramaya hakkimiz yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
konya ~ 11 yıl önce
ooooo biz C17lerden sayısız yaptık kimsenin haberi yok antepe birtane inmiş reklama bak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000