15 Haziran 2017, Perşembe 09:15:47

Katar ABD'den uçak alacak!

Katar Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada ABD'den F-15 savaş uçağı almak için 12 milyar dolarlık bir anlaşma imzaladığını kaydetti.
  • Biz adamlara gıda yardımı yapalım sözde müslüman kardeş ayakları adamlar sopa gösteren devletten gidipparayla uçak alsın...cok manidar
  • Müslümanları birbirine düşüren abd silahı satanda abd ne kadar aciz ve komik durumdayız.
  • Burda hedef Ak parti hükümeti, iş dönüp dolaşıp Işıd ve El Nüsra ya başta Suriye olmak üzere dünya çapında verilen gerek askeri lojistik gerek örgüte adam kazandırma gerekse Katar Gibi ülkelerin finansal desteğinin Türkiye üzerinden örgüte aktarılması bütün bunların yanın İhvan ın korunup kollanması , Avrupa birliğinin ülkemize verdiği 2 milyar dolarlık fonların geriye dönük incelemeye alınması gibi hususlar üzerinden çok fırtınalı günler bizleri bekliyor
  • 1.2 milyar dolar olmasın uçak başına 300 milyon dolar mı ödeyecekler?
  • Yani sorun çözülmüş oldu.. müslümanlar ve mal araplar birbirine girer amerika malı götürür. Hep aynı senaryo
  • boyun eğdiler
  • F 15 ler kullanılıyor mu Allah aşkına. Resmen hibe etmiş parayı
  • baba ne derse o olur Qatar:) haracını ver geriye yaslan:)
  • "ABD'de 42 eyalette 60 bin kişiye istihdam sağlayacağı" aynısını İran'da yaptı, Suudi Arabistan da yaptı. Sanki müslüman ülkelerin birinci önceliği ABD'de istihdamı arttırmakmış gibi.
  • araplar abd hizmetini satın aldı. bedava hizmet verir mi abd !

Katar Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre ABD ve Katar arasında 12 milyar dolarlık bir anlaşma imzalandı. Anlaşmanın F-15 savaş uçağı alımı üzerine yapıldığı belirtildi.

Reuters'ta yer alan habere göre kasım ayında 72 F-15QA uçağının satışı onaylandı. ABD Savunma Bakanı Jim Mattis ile Katar temsilcilerinin yaptığı anlaşmaşı doğrulayan kaynak, bu anlaşmanın 36 uçak için yapıldığını kaydetti. Konuyla ilgili Boeing yetkililerinin açıklama yapmaktan kaçındığı belirtildi.

İmza töreni yapılacak

Katar'ın resmi haber ajansı QNA'da yer alan Katar Savunma Bakanlığının açıklamasında, 12 milyar dolarlık F15 savaş uçağı alımı için ABD ile anlaşma imzalandığı duyuruldu. Anlaşmanın imza töreni için Katar Savunma Bakanı Halid bin Muhammed el-Atiye'nin bugün Washington'da ABD Savunma Bakanı Jim Mattis'le bir araya geldiği belirtildi. Söz konusu anlaşmanın "ABD'de 42 eyalette 60 bin kişiye istihdam sağlayacağı" bilgisinin paylaşıldığı açıklamada, anlaşmanın "bölge ve ötesinde barış ve istikrarı destekleyeceği ve aşırılığa karşı yakın stratejik iş birliği sağlayacağı" da ifade edildi.

'Güvenliğe yönelik iş birliğini artıracak'

ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon) konuyla ilgili açıklamasında ise "Anlaşmanın Katar'ın savunmasına muazzam bir yetenek katacağı ve ABD ile Katararasındaki karşılıklı güvenliğe yönelik iş birliğini artıracağı" vurgulandı.

Anlaşma, bazı Arap ülkelerinin Katar'a yönelik 5 Haziran'da diplomatik ve ekonomik abluka uygulamasının ardından geldi. ABD Başkanı Donald Trump da körfezdeki krize ilişkin yaptığı açıklamalarda Katar'a abluka uygulayan ülkelerin adımlarını desteklemişti. Trump, Doha yönetimini "terör örgütlerine finansman sağlamakla" suçlamıştı. (Reuters)

Katar ABD'den uçak alacak!

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Yuh ~ 7 yıl önce
Biz adamlara gıda yardımı yapalım sözde müslüman kardeş ayakları adamlar sopa gösteren devletten gidipparayla uçak alsın...cok manidar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 7 yıl önce
Müslümanları birbirine düşüren abd silahı satanda abd ne kadar aciz ve komik durumdayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seren ~ 7 yıl önce
Burda hedef Ak parti hükümeti, iş dönüp dolaşıp Işıd ve El Nüsra ya başta Suriye olmak üzere dünya çapında verilen gerek askeri lojistik gerek örgüte adam kazandırma gerekse Katar Gibi ülkelerin finansal desteğinin Türkiye üzerinden örgüte aktarılması bütün bunların yanın İhvan ın korunup kollanması , Avrupa birliğinin ülkemize verdiği 2 milyar dolarlık fonların geriye dönük incelemeye alınması gibi hususlar üzerinden çok fırtınalı günler bizleri bekliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 7 yıl önce
1.2 milyar dolar olmasın uçak başına 300 milyon dolar mı ödeyecekler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vayy ~ 7 yıl önce
Yani sorun çözülmüş oldu.. müslümanlar ve mal araplar birbirine girer amerika malı götürür. Hep aynı senaryo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serdar çağlar ~ 7 yıl önce
boyun eğdiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
napıcaktı yoksa ABD 2dk da kellesini alırıd!
ABD kazığı ~ 7 yıl önce
F 15 ler kullanılıyor mu Allah aşkına. Resmen hibe etmiş parayı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kullanılıyor ~ 7 yıl önce
4. neslin en iyisidir, üstelik Phantom'un oğludur. ABD'nin 5. nesli kimseye satmayacağı düşünüldüğünde paranın satın alabileceği en iyi savaş uçağıdır. Tabii bu durum olayın genel olarak bir emperyalist oyunu olduğu gerçeğini değiştirmez.
baba ~ 7 yıl önce
baba ne derse o olur Qatar:) haracını ver geriye yaslan:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstihdam ~ 7 yıl önce
"ABD'de 42 eyalette 60 bin kişiye istihdam sağlayacağı" aynısını İran'da yaptı, Suudi Arabistan da yaptı. Sanki müslüman ülkelerin birinci önceliği ABD'de istihdamı arttırmakmış gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hizmet ! ~ 7 yıl önce
araplar abd hizmetini satın aldı. bedava hizmet verir mi abd !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000