12 Şubat 2012, Pazar 18:28:01

KASTAMONU HAVAALANI İVME KAZANDIRACAK

Bu yıl açılması planlanan Kastamonu Havaalanının turizme ciddi bir ivme kazandırması bekleniyor...
  • acılsında millet bi yogunluk görsün
  • kastamonu kastamonu dep dep dep....haydi bakalim acilda gosterelim millete bolgesel havacilik nasil olurmus
  • Her şeyden öte İstanbul'da yaşayan nufusa en cok sahip olan 2. il Kastamonu. Sadece bu bile Kastamonu Havaalanı'nı açmaya yeter. Artık biraz kafalar çalışsın lütfen ve şu hat açılsın !!
  • o kada mühim,önemli bir meydan ki sormayın yakında istanbul meydanlarının bile yerini alabilir.senelik 50 milyon yolcu kapasitesi varmış :))
  • kime sorsan kastamonu ya gitcm ama havaalanı yok diye gidemiyorum diyor..
16. EMİTT 2012 Turizm Fuarı'na katılan Kastamonu Konakları Yönetim Kurulu Başkanı Gülsen Kırbaş, Katamonu şehrinin turizm açısından büyük bir potansiyeli olduğunu ve son yıllarda turist ilgisinin giderek arttığını söyledi.
 
Fuar sırasında görüştükleri seyahat acentalarına şehrin turizm potansiyelini bir kez daha tanıttıklarını kaydeden Kırbaş, bu yıl açılması planlanan Kastamonu Havaalanının turizme ciddi bir ivme kazandıracağını söyledi.
 
Kent turizminin önündeki en büyük engellerden birinin havalimanı olduğuna vurgu yapan Kırbaş, havalimanı olmadığı için yeterli ölçüde yerli ve yabancı turisti alamadıklarını belirtti.
 
Geçtiğimiz yıl Almanya başta olmak üzere, Kanada, Avusturya, Azerbaycan, Fransa, İngiltere, KKTC, Hırvatistan, Kuveyt, Suudi Arabistan, Japonya, Hollanda gibi dünyanın dört bir yanından turistleri ağırladıklarını anlatan Gülsen Kırbaş, havalimanın açılması ve tanıtımın artmasıyla Kastamonu’nun kısa sürede yoğun tercih edilen destinasyonlar arasında yer alacağını belirtti. (Hürriyet)
KASTAMONU HAVAALANI İVME KAZANDIRACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
acılsında millet bi yogunluk görsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kastamonu kastamonu dep dep dep....haydi bakalim acilda gosterelim millete bolgesel havacilik nasil olurmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Her şeyden öte İstanbul'da yaşayan nufusa en cok sahip olan 2. il Kastamonu. Sadece bu bile Kastamonu Havaalanı'nı açmaya yeter. Artık biraz kafalar çalışsın lütfen ve şu hat açılsın !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
o kada mühim,önemli bir meydan ki sormayın yakında istanbul meydanlarının bile yerini alabilir.senelik 50 milyon yolcu kapasitesi varmış :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kime sorsan kastamonu ya gitcm ama havaalanı yok diye gidemiyorum diyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000