27 Eylül 2012, Perşembe 16:05:50

KARS'TA HELİKOPTERE ATEŞ AÇILDI!

Kars’ın Kağızman ilçesi Sesveren köyü mevkiinde keşif uçuşu yapan bir askeri helikoptere teröristlerce ateş açıldı. Olayda helikopter içindeki bir astsubay vurularak yaralandı.
  • Yakalananların ve ailelerinin, YEŞİL KART, AİLE, OKUL YARDIMLARI derhal iptal edilmeliki, diğer hainlerede, bir ders ve ceza olsun.

Kağızman Sesveren köyü mevkiinde arama tarama faaliyeti yapan askeri birliklere havadan destek için Erzurum’dan gönderilen askeri helikoptere teröristlilerce ateş açıldı. Açılan ateş sonucu bir astsubay kulağından vurularak yaralandı. Yaralı astsubay helikopterle askeri hastaneye kaldırılırken, olay yerindeki güvenlik görevlileri operasyon başlattı.

Hakkari'de 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Irak sınırında dün başlayan operasyonda teröristlerle sağlanan sıcak temasta ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Operasyonlarda 13 terörist etkisiz hale getirildi.

KARS'TA HELİKOPTERE ATEŞ AÇILDI!

Yorumlar

yazıklar olsun ~ 12 yıl önce
Yakalananların ve ailelerinin, YEŞİL KART, AİLE, OKUL YARDIMLARI derhal iptal edilmeliki, diğer hainlerede, bir ders ve ceza olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000