31 Ocak 2009, Cumartesi 07:21:14

Kars-Bakü seferleri başlıyor...

Azerbaycan Havayolları İlham Aliyev’in özel talimatıyla Nisan ayı sonundan itibaren kesintisiz olarak, Bakü-Kars uçak seferlerine yeniden başlayacak.
  • Bilindiği üzere karstan bakü uçuşlarını karta bie firma ile türkiye operetörü hak kargo ile ortaklaşa yapmaktadırlar. kars itibat numaraşarı şöyle 0474.223 74 74 0474.223 84 84 numaralı telefona rezervsyon ve satın ala bilisiniz.
  • Bunlara ek olarak bildiğim kadarıyla Azerbaycan Hava Yollarının Bakü-Ankara, Bakü-Trabzon ve yazın Bakü-Antalya uçuşları da var. Turan Air ve Imair ise yazın özellikle turistik bölgelere seferler düzenliyor. Bence iyi, AZAL yeni uçakları teslim aldıktan sonra uçuşları daha da arttırıcaktır.
  • Tamam, cok guzel. Fakat, baska bir ulkeye gitmek icin pasaport mecburi shekilde isteniyor. Dunyanin her yerinde oyle. Zaten Turkiye ve Azerbaycan arasinda vize istenmiyor, ne guzel. Bosver, pasaport olsun, bari pasaport veren kurumlar bos oturmasin :) Arti, yolcu trafiginden haberin var mi? Mashallah, super bir trafik var. Haftada 14 ucus Istanbul-Baku THY gerceklestiriyor, 2 ucus Afgan hava yollari, 1o ucus Azerbaycan Hava Yollari direk ve 2 ucus Baku-Nahcivan-Istanbul rota ile. Ne guzel?? Harika.
  • Gelsin her iki hukumette bir anlasma yapsin ve KKTC'ye nasil pasaport olmadan yalniz nufuz cuzdani ile uculabiliniyorsa, Azerbaycan'ada ayni sekilde uculsun. Bak gorun ondan sonra her iki ulke arasindaki yolcu trafigini. Birde Nahcivan'daki kardeslerimizde dahil edilsin. O zaman o bolgeyi kimse tutamaz. Ne dersiniz?

Azerbaycan’ın Kars Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu’nun girişimi ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in özel talimatıyla Azerbaycan Havayolları Nisan ayının sonundan itibaren Bakü-Kars uçak seferlerine aralıksız olarak devam edecek.

Azerbaycan Havayolları şirketinin yeni aldığı dar gövdeli uçaklarla Bakü-Kars seferlerinin yapılacağını kaydeden Azerbaycan’ın Kars Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu, “Bakü-Kars uçak seferlerinin ilimizde başlamasından Kars halkından ziyade Azerbaycan’da akrabaları bulunan ilerin halkıda memnun olmuştu. Bu memnuniyetlerin devamı için Nisan ayının sonundan itibaren Azerbaycan Havayolları şirketinin yeni almış olduğu uçaklarla Bakü-Kars uçak seferleri yeniden başlayacaktır” dedi.

Kars-Bakü seferleri başlıyor...

Yorumlar

VATANDAŞ ~ 15 yıl önce
Bilindiği üzere karstan bakü uçuşlarını karta bie firma ile türkiye operetörü hak kargo ile ortaklaşa yapmaktadırlar. kars itibat numaraşarı şöyle 0474.223 74 74 0474.223 84 84 numaralı telefona rezervsyon ve satın ala bilisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Proxiv ~ 15 yıl önce
Bunlara ek olarak bildiğim kadarıyla Azerbaycan Hava Yollarının Bakü-Ankara, Bakü-Trabzon ve yazın Bakü-Antalya uçuşları da var. Turan Air ve Imair ise yazın özellikle turistik bölgelere seferler düzenliyor. Bence iyi, AZAL yeni uçakları teslim aldıktan sonra uçuşları daha da arttırıcaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AzeriAviator ~ 15 yıl önce
Tamam, cok guzel. Fakat, baska bir ulkeye gitmek icin pasaport mecburi shekilde isteniyor. Dunyanin her yerinde oyle. Zaten Turkiye ve Azerbaycan arasinda vize istenmiyor, ne guzel. Bosver, pasaport olsun, bari pasaport veren kurumlar bos oturmasin :) Arti, yolcu trafiginden haberin var mi? Mashallah, super bir trafik var. Haftada 14 ucus Istanbul-Baku THY gerceklestiriyor, 2 ucus Afgan hava yollari, 1o ucus Azerbaycan Hava Yollari direk ve 2 ucus Baku-Nahcivan-Istanbul rota ile. Ne guzel?? Harika.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sydney ~ 15 yıl önce
Gelsin her iki hukumette bir anlasma yapsin ve KKTC'ye nasil pasaport olmadan yalniz nufuz cuzdani ile uculabiliniyorsa, Azerbaycan'ada ayni sekilde uculsun. Bak gorun ondan sonra her iki ulke arasindaki yolcu trafigini. Birde Nahcivan'daki kardeslerimizde dahil edilsin. O zaman o bolgeyi kimse tutamaz. Ne dersiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000