14 Temmuz 2012, Cumartesi 11:21:40

KARLITEKİN'İN ACI GÜNÜ

THY eski Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin'in babası Şaban Karlıtekin hayatını kaybetti.
  • Taziye mesajı yazan ya da yazıyla ifade etmese de kalben benzer duyguları taşıyan dostlara şükranlarımı sunuyorum. Ölüm giden'e vuslattır, kalan'a ibret. Hepinize ve sevdiklerinize Yüce Allah'tan hayırla, bereketle, sıhhat ve afiyetle bezenmiş uzun ömürler vermesini diliyorum. Saygı ve sevgi ile..
  • Candan Bey, Merhuma Allah Rahmet ve Mağrifet eylesin,geride kalanlara sabır versin. Dinçer AKTAŞ
  • Hayat bir çiçek gibi açıp sonra solarken zaman su gibi akıp gidiyor ve o acılı gün geldiğinde üzüntüler hakim geliyor.Merhum ‘a Allahtan rahmet sizlerede sabırlar dilerim.Mekanı cennet günahları af olsun.
  • Ölümlü dünya.Başınız sag olsun.ALLAH Sabırlar versin.Sizi yetiştiren Babanızın yattıgı yer CENNET olsun.ALLAH rahmet eylesin.
  • Reis sadece babasindan ayrildigina uzulur eminim. Zira muhteremin aslinda bir vuslat yasadigini bilir. Babaniz rahmet yagmurlarinin siddetlisine yakalanip sirilsiklam olsun. Insallah.
  • candan bey size acı gününüzde başsağlığı diliyoruz.allah sabırlar versin.THY'de inanın bütün samimiyetimle söylüyorum hala birçok kişi sizi çok arıyor ve özlüyor.siz keşke hala THY'nin başında olsaydınız.görüyorsunuz ne hale getirdiler güzelim koskoca şirketi ?
  • Başınız sağolsun. Allah size ve sevdiklerinize uzun ,sağlıklı bir ömür bahşetsin..Sabır ve dayanma gücü diliyorum...Sizi arıyor ve özlüyoruz......
  • Candan beye sabirlar diliyorum merhumada rahmet..tweetedan kendisine 305 cikarilan icin ne dusunuyosunuz diye sordum kesinlikle bu benim tasvip etmedgim bitseydi deedi bu konuda fiktrim kesindir dedi..Boyle bi adamdi ariyoruruz seni.
  • Başınız sağolsun başkanım, Merhuma rahmet sizlere sabırlar ihsan eylesin yüce rabbim...
  • Sn. Başkanımızın muhterem babasına Allah'tan (c.c.) rahmet diliyor, Candan Bey'e ve tüm sevdiklerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum.

THY eski Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin'in babası bugün Eyüp Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra toprağa verilecek.

Airporthaber ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet başta Candan Karlıtekin olmak üzere yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Airporthaber.com

KARLITEKİN'İN ACI GÜNÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Candan Karlıtekin ~ 12 yıl önce
Taziye mesajı yazan ya da yazıyla ifade etmese de kalben benzer duyguları taşıyan dostlara şükranlarımı sunuyorum. Ölüm giden'e vuslattır, kalan'a ibret. Hepinize ve sevdiklerinize Yüce Allah'tan hayırla, bereketle, sıhhat ve afiyetle bezenmiş uzun ömürler vermesini diliyorum. Saygı ve sevgi ile..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALLAH RAHMET EYLESİN. ~ 12 yıl önce
Candan Bey, Merhuma Allah Rahmet ve Mağrifet eylesin,geride kalanlara sabır versin. Dinçer AKTAŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
basın sagolsun ~ 12 yıl önce
Hayat bir çiçek gibi açıp sonra solarken zaman su gibi akıp gidiyor ve o acılı gün geldiğinde üzüntüler hakim geliyor.Merhum ‘a Allahtan rahmet sizlerede sabırlar dilerim.Mekanı cennet günahları af olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başınız SAGOLSUN ~ 12 yıl önce
Ölümlü dünya.Başınız sag olsun.ALLAH Sabırlar versin.Sizi yetiştiren Babanızın yattıgı yer CENNET olsun.ALLAH rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reis ~ 12 yıl önce
Reis sadece babasindan ayrildigina uzulur eminim. Zira muhteremin aslinda bir vuslat yasadigini bilir. Babaniz rahmet yagmurlarinin siddetlisine yakalanip sirilsiklam olsun. Insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başsağlığı ~ 12 yıl önce
candan bey size acı gününüzde başsağlığı diliyoruz.allah sabırlar versin.THY'de inanın bütün samimiyetimle söylüyorum hala birçok kişi sizi çok arıyor ve özlüyor.siz keşke hala THY'nin başında olsaydınız.görüyorsunuz ne hale getirdiler güzelim koskoca şirketi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SN BŞK ~ 12 yıl önce
Başınız sağolsun. Allah size ve sevdiklerinize uzun ,sağlıklı bir ömür bahşetsin..Sabır ve dayanma gücü diliyorum...Sizi arıyor ve özlüyoruz......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bassagligi ~ 12 yıl önce
Candan beye sabirlar diliyorum merhumada rahmet..tweetedan kendisine 305 cikarilan icin ne dusunuyosunuz diye sordum kesinlikle bu benim tasvip etmedgim bitseydi deedi bu konuda fiktrim kesindir dedi..Boyle bi adamdi ariyoruruz seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dr.Kenan ~ 12 yıl önce
Başınız sağolsun başkanım, Merhuma rahmet sizlere sabırlar ihsan eylesin yüce rabbim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başısağolsun ~ 12 yıl önce
Sn. Başkanımızın muhterem babasına Allah'tan (c.c.) rahmet diliyor, Candan Bey'e ve tüm sevdiklerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000