11 Haziran 2009, Perşembe 09:46:49

Kargocular Caspian Air Cargo 2009'da buluştu

TIACA (The International Air Cargo Association), Azerbaycanlı Silk Way ve Euroavia International’ın ortaklığında yapılan Caspian Air Cargo Summit 2009, 9-10 Haziran tarihleri arasında Azerbaycan’ın Bakü kentinde düzenlendi.
  • ne Azerbaycanda mı vize uyguluyor?
  • bu saçma arkadaşın saçma yorumuna detaylı şekilde bundan önceki Azerbaycan'la ilgili yazıda yanıt verilmiştir.
  • Önce Türk'lere uyguladığınız şu vize saçmalığını kaldırın! Sıkışınca Dost, Kardeş diyorsunuz. Bakü'deki Meclis Binasından denize doğru bakınız ve hemen sağınızda gördüğünüz o tepede yatan Türk şehitlerinin orada niçin can verdiğni bir düşünün. Sonra kargonuzu taşırsınız.

Caspian Air Cargo Summit 2009’da konuşan Euroavia International Genel Müdürü Lars-Gunnar Comen, global ekonomik kriz döneminde kargo firmalarının arasındaki işbirliğinin daha sıkılaştırılması gerektiğini ve çıkan sorunların birlikte çözülebileceğini kaydetti.

Çok sayıda davetlinin katıldığı Caspian Air Cargo Summit 2009’da Azerbaycan Sivil Havacılık Kurulu Genel Müdürü Arif Memmedov, TRACECA (Transport Corridor Europe Caucasus Asia) hattında taşımacıkla ilgili yeni işlerin yapıldığını, hava ve kara taşımacılığında mevcut potansiyelin dış firmalara da teklif edildiğini söyledi.

Arif Memmedov, Bakü Kargo Terminali projesinin ikinci kapsamında yeni bir terminalin de inşa edileceğini sözlerine ekledi.

©AirportHaber.com Dış Haberler

Kargocular Caspian Air Cargo 2009'da buluştu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
ne Azerbaycanda mı vize uyguluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu saçma arkadaşın saçma yorumuna detaylı şekilde bundan önceki Azerbaycan'la ilgili yazıda yanıt verilmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Önce Türk'lere uyguladığınız şu vize saçmalığını kaldırın! Sıkışınca Dost, Kardeş diyorsunuz. Bakü'deki Meclis Binasından denize doğru bakınız ve hemen sağınızda gördüğünüz o tepede yatan Türk şehitlerinin orada niçin can verdiğni bir düşünün. Sonra kargonuzu taşırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000