04 Kasım 2015, Çarşamba 09:54:40

Kargo uçağı düştü!

Güney Sudan’ın başkenti Cuba’daki havalimanından kalkan bir kargo uçağı, havalandıktan kısa süre sonra düştü. Kazada 10 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
  • Rus ucaklari bizim eski BMC kamyonlari gibi biseymi?
  • Allah rahmet eylesin
  • Önemli olan kendine güvenmen.başarılı olacağına inanıyorsan vazgeçme
  • Pilot olmaya niyetim vardı. Bu kadar olaylardan sonra emin olun şuan itibariyle vazgeçtim.

Güney Sudan’ın başkenti Cuba’daki havalimanından kalkan bir kargo uçağı, havalandıktan kısa süre sonra yere çakıldı. Yerel basına göre, 7 yolcu ve 5 Rus mürettebatı taşıyan uçaktan yalnızca 2 kişi sağ çıkabildi.

Güney Sudan’ın başkenti Cuba’daki havalimanından kalkan kargo uçağı, havalandıktan kısa süre sonra yere çakıldı. South Sudan Tribune sitesine göre, Antonov 12 isimli uçaktaki 7 yolcu ve 5 Rus mürettebattan yalnızca 2 kişi sağ çıkabildi.

Reuters ajansına konuşan görgü tanıkları da uçağın kuyruk kısmının Beyaz Nil Nehri kenarına düştüğünü aktardı.

Öte yandan Güney Sudan Başkanlık Sözcülüğü'nden yapılan açıklamada da "Rus yapımı Antonov kargo uçağı, yolcu ve mürettebatıyla düştü" ifadesi kullanıldı. Uçakta 20 yolcu ve mürettebat bulunduğu belirtilen açıklamada, 2 kişinin hayatta kaldığı, uçağın düştüğü yerdeki sivillerin de ölmüş olabileceği ifade edildi.

'EN AZ 40 ÖLÜ SAYDIK'

Bu arada diğer bir yerel haber sitesi, 40 kişinin öldüğünü öne sürdü. Nitekim Reuters'a göre, görgü tanıkları enkaz alanında 40'tan fazla ceset saydıklarını belirtti.

(Güncellendi) Son gelen bilgilere göre kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 41'i buldu.

Kargo uçağı düştü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Gurbetci ~ 8 yıl önce
Rus ucaklari bizim eski BMC kamyonlari gibi biseymi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
captain ~ 8 yıl önce
Önemli olan kendine güvenmen.başarılı olacağına inanıyorsan vazgeçme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fy ~ 8 yıl önce
Pilot olmaya niyetim vardı. Bu kadar olaylardan sonra emin olun şuan itibariyle vazgeçtim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 8 yıl önce
İyi etmişsin. Bu iş korkanlara göre değil
Volvo ~ 8 yıl önce
Gaz tüpüne kaçak kontrolünü çakmakla yapan insanların yaşadığı bir ülkenin vatandaşı olarak mı yazıyorsun bunu? Uçmak en risksiz ulaşım şeklidir. Bundan emin olabilirsin FY kardeşim.
Fuel Tank ~ 8 yıl önce
Dogru karar.Sakin Pilot olma.Neticede bir ulasim aracini kullanacaksin.Bunu bir sehirlerarasi otobus soforlugu gibi dusun.Omur boyu evini,aileni duzenli bir sekilde goremeyeceksin.Cocuklarinin buyumesini kaciracaksin.Hep yolda olacagin bir is bu.Yapilmaz.
risk ~ 8 yıl önce
yolda yürümek bile riskli ülkede. en güvenilir mesleklerden birisidir pilotluk. senin kendini yetiştirmen ve gerekli bilgi ve donanıma ulaşman şart. eğer ulaşırsan zaten durup dururken uçağı düşürmezsin. ancak korkuyorsan vazgeçmelisin. daha başından kaybetmişsin sen

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000