17 Haziran 2018, Pazar 09:16:42

Karamollaoğlu uçak bulamadı

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, Samsun programını geri dönüş uçağı bulamadığı ve özel bir ulusal kanaldan program teklifi aldığı için iptal etti.
  • iyi olmuş zaten vatandaşa şimdiye kadar bir şey vermediğin gibi bundan sonrada vereceğin bir katkı yoktu isabet olmuş.
  • millet ittifakının önünü açan bilge başkan. yakarsa dünyayı garipler yakar dedin bedeli bu olmuş. sağlık olsun
  • %1lik bir ağırlığın olsada karşı takımdan olunca parlatırlar, yeterki değerlerine ihanet et
  • Uçaklara her zaman %10 fazla bilet satılır ilk gelen uçar geç kalan bir sonraki uçuşa değişiklik artı bir miktar hediye 8 para vs gibi ikna edilir. O yüzden uçak bulamadık yalanın dik alası VIp yolcu için uçaktan bir kişi ikna edilip indirilirdi uçmak istememiştir.
  • TV programı için halkı satan ileride neleri satar
  • Bugün uçak bulamayan bir aday seçilirse kim bilir ne bahanelerle neler bulamaz...
  • Bi sen eksiktin
  • İngiliz , şimdi anladınızmı arkadaşın safı neden karşıda..
  • Kaç yaşında adam zaten ne işi var uçakla muçakla seçimle bilmem neyle
  • Olayi kiniyorum. Temel reis yandas olsaydi TK hemen sefer acardi.

Saadet Partisi, günler öncesinden Samsun’da yapacağı programı duyurmuş, şehrin belli yerlerinde de astıkları afişlerle programı duyurmuşlardı.

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, bayramın 2. günü vatandaşlarla bayramlaşıp, halka hitap edecekti. Karamollaoğlu’nun programı ulusal bir kanaldan program teklifi aldığı ve İstanbul’a dönüş uçağı bulamadığı için iptal oldu.

“Vatandaşlar, genel başkanımızı evlerinde izleyebilirler”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Saadet Partisi Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Hakkı Akkiraz, “Bu seçimlerde özellikle televizyonlar ve sosyal medyanın etkinliği çok önemli. Bugün için bazı ulusal televizyonlar Sayın Karamollaoğlu’na program teklifinde bulundular. Bu akşam ulusal bir kanalda programa katılacak. Neticede bu televizyonda yapılacak program üzerinden Samsunlulara hitap etme yoluna gidildi. Bunun için de Samsun programı, gelen teklifler üzerine yapılamamış oldu. Uçak bulamaması konusu teknik konular. Neticede olan oldu. Genel başkanımız bu sebeplerden dolayı Samsun’a gelemedi. Buraya geldikten sonra İstanbul’a gidecek bir intikal imkanı olsaydı, tahmin ediyorum Samsun programı yapılacaktı. Arkadaşlarımızla konuşuyoruz, genel başkanımızın daha sonradan buraya gelmesi için çalışıyoruz. Ama program da sıkışık. Genel başkanımızın gelip gelmemesi elbette önemli ama ancak ulusal bir televizyonda ulusa hitap edecek konuşmalarını Samsunlu hemşerilerimizin de evlerinde rahat bir şekilde çaylarını yudumlayarak dinlemelerini buradan davet ediyorum” dedi.

Saadet Partisi’nin bayramlaşma programı Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda milletvekili adaylarının katılımıyla gerçekleşti.

Karamollaoğlu uçak bulamadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

vatansever ~ 6 yıl önce
iyi olmuş zaten vatandaşa şimdiye kadar bir şey vermediğin gibi bundan sonrada vereceğin bir katkı yoktu isabet olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wiiliam wallace ~ 6 yıl önce
millet ittifakının önünü açan bilge başkan. yakarsa dünyayı garipler yakar dedin bedeli bu olmuş. sağlık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
%1 ~ 6 yıl önce
%1lik bir ağırlığın olsada karşı takımdan olunca parlatırlar, yeterki değerlerine ihanet et

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VİP ~ 6 yıl önce
Uçaklara her zaman %10 fazla bilet satılır ilk gelen uçar geç kalan bir sonraki uçuşa değişiklik artı bir miktar hediye 8 para vs gibi ikna edilir. O yüzden uçak bulamadık yalanın dik alası VIp yolcu için uçaktan bir kişi ikna edilip indirilirdi uçmak istememiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Satışşşş ~ 6 yıl önce
TV programı için halkı satan ileride neleri satar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yokyok ~ 6 yıl önce
Bugün uçak bulamayan bir aday seçilirse kim bilir ne bahanelerle neler bulamaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Bi sen eksiktin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu düşünce ! ~ 6 yıl önce
İngiliz , şimdi anladınızmı arkadaşın safı neden karşıda.. Eşi İngiliz..,safı.., karşıda,.... Yazıklar olsun,ülkenin size verdiklerine.
Eşi ~ 6 yıl önce
İngiliz , şimdi anladınızmı arkadaşın safı neden karşıda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aga ~ 6 yıl önce
Siz ne utanmaz insansınız. Eşi olan bayan 50 seneden daha fazla zaman önce müslüman olmuş. Bu da yetmemiş ismini değiştirmiş ve başını da örtmüş. Allah katında belki müslüman doğan bizlerden daha yüksek bir mertebede. İslamdan zerre kadar nasip almamış kişiler böyle başkasına dil uzatırlar. İslamın ne olduğunu bilse zaten böyle saçmalamaz. İslam ırka değil takvaya bakar.
Anladık. ~ 6 yıl önce
Bir ingiliz asıllı müslüman ile evli. İslamın güzelliğini görmüş ki adamda, müslüman olmuş. Bu kadar mı hırs gözünüzü kör etti. Bu ne saçma bir yaklaşım. Okuda ders al.. “Resulûllah aleyhisselam bizi bazı kabilelere gönderdi. Onlar da bizim gelişimizden haberdâr olarak kaçtılar. Biz bu grubun içinden birisine yetiştik. Onu yakalayınca, ‘Lâ ilahe illâllah’ deyiverdi. Fakat biz kendisini öldürdük. Döndüğümüzde bu olayı Peygamber aleyhisselâm’a aynen anlattım. Peygamber aleyhisselâm: ‘Kıyamet gününde o adamın söylediği bu tevhid kelimesinin kıymet ve büyüklüğünden dolayı sana kim yardımcı olacak?’ dedi. Ben: ‘Ey Allah’ın Resûlü, o adam, bunu ölümden korktuğu için söyledi,’ diye cevap verdim. Peygamber Aleyhisselâm: ‘Kalbini yarıp baktın mı ki, bunu başka bir sebepten dolayı söylemiş olduğunu bilesin! Kıyamet gününde ‘Lâ ilâhe illallah’ kelimesinin karşısında kim senin yardımcın olacak?’ buyurdu. Bu sözü o kadar çok tekrar etti ki, ‘keşke Müslümanlığa o günden sonra girmiş olsaydım,’ dedim.”
Dede ~ 6 yıl önce
Kaç yaşında adam zaten ne işi var uçakla muçakla seçimle bilmem neyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ezilenleri sesi ~ 6 yıl önce
Olayi kiniyorum. Temel reis yandas olsaydi TK hemen sefer acardi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 6 yıl önce
karamollaoğlu da vip olarak uçuyor ve herzaman yer verilir kendilerine uçak dolu olsa bile bu bahane edilmiş haber olsun diye gitmek istememiştir
Vip ~ 6 yıl önce
Dolu uçakta nadıl yer verilecek araya sandalye mi atacaklar hostos koltuğundamı gidecek yoksa senin benüm biletimmi iptal olacak....
kemal ~ 6 yıl önce
viip overbook diye google da arat aynısının vıp yolcu için yaparlardı gerekirse bir kişi ikna edilip indirilirdi.Kendi uçmak boş meydana konuşmak istememiştir.
Adam ~ 6 yıl önce
Bilge şahsiyettir. Zamanında Prof Erbakan Hoca yada takunyalı vs diyorlardı. O zamanda yandaş medya vardı. Şimdide aynı. Yalan haberlerle çamur at izi kalsın. Yalan, iftira, alavere dalavere ne hale geldik. Adamın takındığı birleştirici uslub Türk düşmanlarını nasılda rahatsız etti.Hergün bir iftira haberi kurgulanıyor.
Memuristan ~ 6 yıl önce
Vip senin ne işin var havacılık sitesinden bir halttan haberin yok buralarda dolanıyorsun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000