21 Ekim 2009, Çarşamba 07:02:57

Karaman'da esrarengiz uçak sesi

Karaman semalarında 2 haftadır esrarengiz bir uçak geziyor ve alçak uçuş yapan bu uçak, halkta büyük merak uyandırdı.
  • Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu. Karamanlılar israil uçakları uçarken neredeydiniz.
  • Türk Yıldızları boyalı CN-235, eğitim uçuşu yapıyor. Esrarengiz falan bir olay da yok burada. Konya'nın onaylı çalışma sahalarından biri de Karaman-Karabekir-Maden arasındaki bölgedir. Üstünüzde Türk uçağı uçmassa korkun, uçunca değil.
  • yaaa telaşlanmayın karamanlılar...gördüğünüz cn_235 ise zaten bi işe yaramıyor..dolanır dolanır gider...fazla gökyüzünebakmayın vallahi kafanıza parça bile düşer bu çag harikası uçaktan:))

Karaman semalarında iki haftadır uçan kuyruğu kırmızı gövdesi beyaz bir CN-235 nakliye uçağı uçuş gerçekleştirirken, halk tarafından bu uçağın neden Karaman semalarında gezdiği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Karaman’ın çeşitli mahallelerinden net bir şekilde görülen bu uçak ile ilgili vatandaşlar,bu uçak neden Karaman üzerinde sürekli geziyor bu konu hakkında yetkililerden bir açıklama bekliyoruz şeklinde konuştular.

Karaman'da esrarengiz uçak sesi

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu. Karamanlılar israil uçakları uçarken neredeydiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türk Yıldızları boyalı CN-235, eğitim uçuşu yapıyor. Esrarengiz falan bir olay da yok burada. Konya'nın onaylı çalışma sahalarından biri de Karaman-Karabekir-Maden arasındaki bölgedir. Üstünüzde Türk uçağı uçmassa korkun, uçunca değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yaaa telaşlanmayın karamanlılar...gördüğünüz cn_235 ise zaten bi işe yaramıyor..dolanır dolanır gider...fazla gökyüzünebakmayın vallahi kafanıza parça bile düşer bu çag harikası uçaktan:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000