23 Mayıs 2017, Salı 13:08:06

Karaman: "Hedefimiz ilk 5 MRO arasına girmek"

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Karaman, şirketin kuruluşunun 11'inci yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Karaman, THY Teknik A.Ş'nin hedeflerini de bu kutlama mesajında duyurdu.
  • Bence teknik memnuniyet anketi yapacagina airport haberdeki yorumlari okusa daha cok bilgi sahibi olur.
  • Hedefler istekler avrupa teknikte maaslar Afrika sen once calisanin memnun mu ona bak sirketin yuzde 60 mutsuz ve umutsuz sirkette genelgeler baskilar isten atmalar mobingler zorla dayatilan sendika korkutmalar hic bitmiyor iken ilk 5 e girmen biraz zor. Ben komponente calisiyorum beni genelgeye mahkum edip mutsuzluga itersen ben sana ne kadar verimli olurum bilmiyorum. Benim maasimda ki 500 tl kesmek icin kirk ali cengiz oyunu kuruyorlar.bilmiylar ki ben mutluysam yaptigimiz is ucuz olmadigi icin binlerce dolar sirket daha fazla kazanacak bu kafayla gercekten zor. Bir teknisyen bir operatör den ( ortaokul mezunu ) az maas aliyorsa bu gercekten cok zor
  • ben ilk 50 MRO arasında hangar kapısını traktörle iterek açıp kapatan görmedim. önce tesislerinizi bakımlı, temiz, faal tutun. O MNG den alınan hangarların hali ne, müşteri geldimi utanıyorum.
  • yapma ahmet abi ufak atta kuzular yesin:)
  • Sayın KARAMAN THY uçakları halen isimsiz uçuyor bir el atın Lütfen SAYGILAR
  • Hedef avrupanin en iyi 5 mro su olmak beklenti teknisyenlerden easa standartlarinda bir bakim hatasiz caliskan dinamik bir teknisyen grubu maaslara gelince ay sukadar zarar ettik 100 milyon kar edersek zam yapcaz zarar ediyoz bu ne perhiz bu ne lahana tursusu hedefler avrupa maaslar afrika ! Yayanlancagini bilsem yonetim hakkindaki en icten dileklerimi mukemmel bi sekilde yazicamda neyse!
  • asgari ücretin 1300 lira olduğu ülkede ondan daha düşük ücreti reva gören bir şirket çalışan memnuniyet ortalaması %45 allah yardımcınız olsun teknik elemanlar
  • Allah şirketimize zeval vermesin
  • Hedefiniz tabi ilk 5 e girebilmek olsun demek ki kazanıyorsun ama neden yardımçı ve onaylayıçı teknisyenlerin maaşını neden yükseltmiyorsun
  • Tamam bu gazla Teknik 6 ay gider.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Karaman, şirketin kuruluşunun 11'inci yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Karaman, THY Teknik A.Ş'nin hedeflerini de bu kutlama mesajında duyurdu.

İşte Ahmet Karaman'ın o mesajı:

"Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Küresel gelişmelerin ve ülkemizde yaşanan olayların bizleri doğrudan etkilediği zor bir sene olan 2016 senesi de dahil geride kalan 11 senede muhteşem işlerin altına imza attık.

Kapasitemizde ve kabiliyetlerimizdeki artış ile bugün global MRO pazarında ilk 10 MRO arasındayız. Hedefimiz ise ilk 5 MRO arasına girmek. Varlığımızı sadece Türkiye'de değil Türkiye dışındaki bölgelere de taşıyarak pazardaki konumumuzu daha da güçlendireceğimize ve büyüteceğimize tüm kalbimle inanıyorum.

Geldiğimiz bu noktada, bütün başarıların ardında tüm arkadaşlarımın özverisi ve kıymetli emekleri var. Sizlere bu vesile ile teşekkürlerimi sunuyorum. Nice başarılı yıllara hep birlikte ulaşmak dileğiyle.

Selam ve sevgilerimle,

Ahmet KARAMAN
Genel Müdür"

Karaman: "Hedefimiz ilk 5 MRO arasına girmek"

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Anket ~ 7 yıl önce
Bence teknik memnuniyet anketi yapacagina airport haberdeki yorumlari okusa daha cok bilgi sahibi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Durum vahim ~ 7 yıl önce
Hedefler istekler avrupa teknikte maaslar Afrika sen once calisanin memnun mu ona bak sirketin yuzde 60 mutsuz ve umutsuz sirkette genelgeler baskilar isten atmalar mobingler zorla dayatilan sendika korkutmalar hic bitmiyor iken ilk 5 e girmen biraz zor. Ben komponente calisiyorum beni genelgeye mahkum edip mutsuzluga itersen ben sana ne kadar verimli olurum bilmiyorum. Benim maasimda ki 500 tl kesmek icin kirk ali cengiz oyunu kuruyorlar.bilmiylar ki ben mutluysam yaptigimiz is ucuz olmadigi icin binlerce dolar sirket daha fazla kazanacak bu kafayla gercekten zor. Bir teknisyen bir operatör den ( ortaokul mezunu ) az maas aliyorsa bu gercekten cok zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tesis ~ 7 yıl önce
ben ilk 50 MRO arasında hangar kapısını traktörle iterek açıp kapatan görmedim. önce tesislerinizi bakımlı, temiz, faal tutun. O MNG den alınan hangarların hali ne, müşteri geldimi utanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yapma ~ 7 yıl önce
yapma ahmet abi ufak atta kuzular yesin:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O Cem Aksu ~ 7 yıl önce
Sayın KARAMAN THY uçakları halen isimsiz uçuyor bir el atın Lütfen SAYGILAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 7 yıl önce
Hedef avrupanin en iyi 5 mro su olmak beklenti teknisyenlerden easa standartlarinda bir bakim hatasiz caliskan dinamik bir teknisyen grubu maaslara gelince ay sukadar zarar ettik 100 milyon kar edersek zam yapcaz zarar ediyoz bu ne perhiz bu ne lahana tursusu hedefler avrupa maaslar afrika ! Yayanlancagini bilsem yonetim hakkindaki en icten dileklerimi mukemmel bi sekilde yazicamda neyse!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1250lira ~ 7 yıl önce
asgari ücretin 1300 lira olduğu ülkede ondan daha düşük ücreti reva gören bir şirket çalışan memnuniyet ortalaması %45 allah yardımcınız olsun teknik elemanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Masallah ~ 7 yıl önce
Allah şirketimize zeval vermesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik candır ~ 7 yıl önce
Hedefiniz tabi ilk 5 e girebilmek olsun demek ki kazanıyorsun ama neden yardımçı ve onaylayıçı teknisyenlerin maaşını neden yükseltmiyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne kadar alıyorlar? ~ 7 yıl önce
benim bir tanıdığım 2 yıllık bitirip 2500 lira maaşla işe başladı 2 sene önce thyde. bildiğim kadarıyla yardımcı teknisyen olarak girdi. 2 yıllık bitirip nasıl bir maaşla başlayacaklar acaba bu ülkede yüksek lisans yapan mühendislerin bile bazıları 2500 alıyor.
Shgm ~ 7 yıl önce
Sıkıntı 2 yıllıkların buraya alınması zaten sonra kalite yerlerde deyip durursunuz
Kurt ~ 7 yıl önce
Tamam bu gazla Teknik 6 ay gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000