01 Ağustos 2010, Pazar 08:39:20

KARAKUTU BULUNDU!

Pakistan'da 28 Temmuz'da düşen yolcu uçağının karakutusu bulundu. İşte ayrıntılar...
  • Değerli dostum Şimdi Kara kutu dedikleri bu truncu aletin dedikleri ile Sayın cebecinin dedikleri tutmazsa ne olacak hı kesin kutu yanlış biliyodur demi. Ayrıca Sayın cebeciyi böyle basit konular ciçin lütfen meşgul etme önemli işleri vardır Sayın Cebeci'nin Sonra kıza size :P
  • Bizde ne 'kara kutular' var!Ucak duser dusmez analizini yapip sebebini aciklayan 'kara kutular' bunlar.Aslinda bu teknoloji dunyaya satilabilir,elin adami verileri incelemeden, kutulari desifre etmeden tek kelime aciklamazken bizim 'kara kutular' tum uzmanliklariyla cikip ucagin neden dusmus olabilecegini cok rahatlikla, hic sikilmadan acikliyorlar. Ustelik sonra tahminleri yanlis cikinca da hic utanmiyorlar.
  • BIZE KARA KUTUNUN NASIL BIR SEY OLDUGUNU ACIKLAR MISINIZ.BENI BU CAHAL DÜNYAMDAN KURTARIR MISINIZ.UGUR BEY KARA KUTU AMA NEDEN KARA DEGIL? TESSEKKÜR EDERIM! KESINLIKLE YAZIM SADECE UGUR BEY E YÖNELIK.
  • Ne gerek vardı zahmet etmişler,olay incelendi zaten pilotlar şuçlu değilmi ? Havacılık uzmanı konuyu bize detayları ile anlatmıştı.
Pakistan'da düşen Airbus 321 tipi yolcu uçağının karakutusuna ulaşıldığı belirtildi.

Başkent İslamabad'daki Kalkınma İdaresinden bir yetkili, çarşamba günü Karaçi'den İslamabad'a giderken inişe geçtiği sırada Margalla dağlarına çakılan uçağın karakutusunun bulunduğunu ve havacılık yetkililerine teslim edildiğini açıkladı.

Airbus 321 tipi yolcu uçağında 6'sı mürettebat 152 kişiden kurtulan olmamıştı.

(Habertürk)
KARAKUTU BULUNDU!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Değerli dostum Şimdi Kara kutu dedikleri bu truncu aletin dedikleri ile Sayın cebecinin dedikleri tutmazsa ne olacak hı kesin kutu yanlış biliyodur demi. Ayrıca Sayın cebeciyi böyle basit konular ciçin lütfen meşgul etme önemli işleri vardır Sayın Cebeci'nin Sonra kıza size :P

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bizde ne 'kara kutular' var!Ucak duser dusmez analizini yapip sebebini aciklayan 'kara kutular' bunlar.Aslinda bu teknoloji dunyaya satilabilir,elin adami verileri incelemeden, kutulari desifre etmeden tek kelime aciklamazken bizim 'kara kutular' tum uzmanliklariyla cikip ucagin neden dusmus olabilecegini cok rahatlikla, hic sikilmadan acikliyorlar. Ustelik sonra tahminleri yanlis cikinca da hic utanmiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BIZE KARA KUTUNUN NASIL BIR SEY OLDUGUNU ACIKLAR MISINIZ.BENI BU CAHAL DÜNYAMDAN KURTARIR MISINIZ.UGUR BEY KARA KUTU AMA NEDEN KARA DEGIL? TESSEKKÜR EDERIM! KESINLIKLE YAZIM SADECE UGUR BEY E YÖNELIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne gerek vardı zahmet etmişler,olay incelendi zaten pilotlar şuçlu değilmi ? Havacılık uzmanı konuyu bize detayları ile anlatmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000