08 Mayıs 2016, Pazar 09:08:56

Karadenizli uçağı çok sevdi

Doğu Karadeniz Bölgesi kıyı şeridindeki 3 havaalanında uçak sefer ve yolcu sayısı her geçen ay artıyor.
  • orgi bu ülkenin yüz akıdır. tek orgi tüm karadeniz'e yeter!! başta sn. başbakanımız ahmet davutoğlu olmak üzere herkesi orgi'ye bekliyoruz!!
  • karadenizin doğası,yemekleri,müziği çok güzeldir insanı iticidir he, ya bak habunlara :) kimse birkaç insanı toplu bir kültüre mal etmesin
  • Karadeniz insanında eziklik var. Sürekli kendilerini ispat çabasındalar. Siz de diğer bölge insanları gibi olup daha dik dursanız harika olacak.
  • Igrenc yolcu profili
  • Bakın gerçekten çok iticisiniz. Her yerde ön plana çıkmaya çalışıyosunuz. Bu kadar sivrilmenizin sebebi ne, ezikliğiniz mi var? bi akdenizli bi egeli sizin gibi mi? Kendinize çeki düzen verin, aranızdaki eziklere ders verin belki daha sempatik olursunuz. Bütün karadenizlilere demiyorum. Onlar kendilerini biliyor.
  • Çaycuma :((
  • Ulkemizde ucaga binecek insanlara az da olsa egitim verilmeli.. Ozellikle de dogu karadenizlilere. Kendilerini ucaga degil de otobuse binmis saniyorlar sanirim, davranislari o yonde. Halkin gecikmelerin neden olusabilecegi vs.. konularinda bilinclendirilmesi lazim.
  • Ama biz onlari sevmedik... 30 dk bekleme.olsun kavga dovus direk ucagin icinde.karadenizliler diye kendilerini bisi saniyorlar kavga cikarma hakki buluolar kendilerinde.hic bir sekilde insan gibi davranmiolar hak etmiolar ucmayi...
  • 22.50 yada 00.05 İST-TZX slotunu OGU'ya devredin 321 yada 330 ile icra edin siz o zaman görün rekor nasıl kırılır.
  • OGUcular az sonra toplanır ve ağlamaya başlarlar seferler artırılsın diye yok saatler gıcık diye bilmem ne.

Doğu Karadeniz Bölgesi kıyı şeridindeki 3 havaalanında uçak sefer ve yolcu sayısı her geçen ay artıyor.

Bölgede en fazla uçak seferi düzenlenen ve yolcu taşınan havaalanı Trabzon Havaalanı olurken, geçen yıla göre sefer ve yolcu sayısını arttıran en aktif havaalanı ise Samsun-Çarşamba Havaalanı oldu.

TRABZON İÇ HATLARA ÇALIŞIYOR

DHMİ'nin açıkladığı rakamlara göre, Trabzon’da 2015 yılı Ocak-Nisan döneminde 6 bin 456 iç 742 dış olmak üzere toplam 7 bin 198 uçak sefer düzenledi. Bu seferlerde 904 bin 229 yolcu iç hatlardan, 22 bin 987 dış yolcu dış hatlardan olmak üzere toplam 927 bin 216 yolcu yararlandı.

2016 yılı Ocak-Nisan döneminde ise 7 bin 114 iç 635 dış sefer düzenlenirken, 1 milyon 64 bin 555 yolcu iç, 8 bin 12 yolcu dış hatlardan olmak üzere 1 milyon 72 bin 567 yolcu taşındı. Buna göre Trabzon Havaalanı’nda Ocak-Nisan aylarında iç hat sefer sayısı bir önce yılın aynı dönemine göre yüzde 10, iç hat yolcu sayısı yüzde 18 arttı. Trabzon Havaalanı'nda dış hat uçuş sayısı yüzde 14, yolcu sayısı yüzde 65 azaldı.

EN AKTİF HAVAALANI SAMSAN-ÇARŞAMBA

Samsun-Çarşamba Havaalanı’ndan ise 2015 yılı Ocak-Nisan döneminde toplam 4 bin 817 iç, 227 dış olmak üzere toplam 5 bin 44 uçak seferi düzenlendi. İç seferlerde 513 bin 825 iç, dış seferlerde 16 bin 940 olmak üzere toplam 530 bin 765 yolcu taşındı. 2016 yılı Ocak-Nisan döneminde ise Samsun-Çarşamba Havaalanı bir önceki yıl aynı dönemdeki rakamları adeta katladı. Buna göre 2016 yılı Ocak-Nisan döneminde ise 6 bin 79 iç 265 dış olmak üzere toplam 6 bin 344 sefer düzenlendi. Bu süre içinde iç seferlerde 557 bin 243, dış seferlerde 16 bin 440 olmak üzere toplam 573 bin 683 yolcu taşındı. Buna göre Samsun-Çarşamba Havaalanı'nda bir önceki yılın ilk 4 ayına göre iç hat sefer sayısı yüzde 26, yolcu sayısı yüzde 8 artış gösterdi. Dış hat uçuşlarında ise yüzde 17 artış gözlenirken, yolcu sayısı yüzde 3 düşüş gösterdi.

ORDU-GİRESUN HAVAALANI TAHMİNLERİ AŞTI

Denize dolgu yöntemiyle inşa edilen, Avrupa'da 1., dünyada 3. sırada olan ve 22 Mayıs 2015 tarihinde açılan Ordu-Giresun Havalimanı'nda Ocak-Nisan döneminde uçak sefer ve yolcu sayısı ile 2015 yılı istatistiklerini 4 aylık sürede yakaladı. Buna göre geçen yıl 22 Mayıs-31 Aralık 2015 tarihleri arasında 7 aylık sürede Bin 590 sefer yapan havalimanından 217 bin yolcu yararlandı. 2016 yılı Ocak-Nisan döneminde ise Ordu-Giresun Havalimanı'ndan bin 673 iç 8 dış olmak üzere bin 681 sefer düzenlendi. Bu seferlerde 192 bin 522 yolcu iç hatlardan bin 82 yolcu dış hatlardan olmak üzere 193 bin 604 yolcu taşındı. Bu seferlerde yolcularla birlikte toplamda bin 170 ton kargo taşındı. 

Karadenizli uçağı çok sevdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

orci fan ~ 8 yıl önce
orgi bu ülkenin yüz akıdır. tek orgi tüm karadeniz'e yeter!! başta sn. başbakanımız ahmet davutoğlu olmak üzere herkesi orgi'ye bekliyoruz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karadeniz insanı ~ 8 yıl önce
karadenizin doğası,yemekleri,müziği çok güzeldir insanı iticidir he, ya bak habunlara :) kimse birkaç insanı toplu bir kültüre mal etmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TZX ~ 8 yıl önce
Karadeniz insanında eziklik var. Sürekli kendilerini ispat çabasındalar. Siz de diğer bölge insanları gibi olup daha dik dursanız harika olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RIE ~ 8 yıl önce
3lü kodu iyi oku karadenizli kadar dik duran bir bölge daha söyle şelale konuşmayın bosch bosch
Rie ~ 8 yıl önce
Türkçe müthiş valla. Ağzım açık kaldı. Google tercüme ile mi yaptınız
Kafkaskartali ~ 8 yıl önce
Igrenc yolcu profili

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trabzonlu/oflu ~ 8 yıl önce
Bakın gerçekten çok iticisiniz. Her yerde ön plana çıkmaya çalışıyosunuz. Bu kadar sivrilmenizin sebebi ne, ezikliğiniz mi var? bi akdenizli bi egeli sizin gibi mi? Kendinize çeki düzen verin, aranızdaki eziklere ders verin belki daha sempatik olursunuz. Bütün karadenizlilere demiyorum. Onlar kendilerini biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GERÇEK ~ 8 yıl önce
Sizin gibi derken Karadenizlilerin tümünü değil Trabzonluları kast ettiğinizi düşünüyorum. Yazmaya gayret etmişsiniz ama açık olmamış, ben tercüme etmeye çalıştım, umarım o niyetle yazmışsınızdır :))
Kömürkentli ~ 8 yıl önce
Çaycuma :((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 8 yıl önce
Ulkemizde ucaga binecek insanlara az da olsa egitim verilmeli.. Ozellikle de dogu karadenizlilere. Kendilerini ucaga degil de otobuse binmis saniyorlar sanirim, davranislari o yonde. Halkin gecikmelerin neden olusabilecegi vs.. konularinda bilinclendirilmesi lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adaletterazisi ~ 8 yıl önce
Karadenizlileri begenmiyormus Allah bilir kendisi magaranin tekidir
Trabzon ~ 8 yıl önce
Bunun için trabzona bakmak yeterli sanırım. Hepsi maganda vs
Pgs memur ~ 8 yıl önce
Ama biz onlari sevmedik... 30 dk bekleme.olsun kavga dovus direk ucagin icinde.karadenizliler diye kendilerini bisi saniyorlar kavga cikarma hakki buluolar kendilerinde.hic bir sekilde insan gibi davranmiolar hak etmiolar ucmayi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmirli ~ 8 yıl önce
Trabzona ucus tek yön 300 lira olmalı bence
Adaletterazisi ~ 8 yıl önce
Pgs da memur olmussun ama hala hala yontulmamissin
Ee işte ~ 8 yıl önce
Ne bekliyonki. Hepsi kendini bir şey sanıyor. İzmirimin değerini bir kez daha anladım.
İzmir ~ 8 yıl önce
Chp için İzmire bakın yeter. 0 yatırım. Aziz yiyor paraları
ayt ~ 8 yıl önce
host efendi karadenizliler sana bir anı bırakmış sanırım.akıllı ol.hani siz hep zamanında uçuyordunuzya neden 30 dk. bekliyorsunuz
Ali ~ 8 yıl önce
Bunu derken şirketinin saatlerce insanları apronda açıklamasız aç,susuz bıraktığı zamanlardanda sözet. .
PGS MEMUR ~ 8 yıl önce
Trabzon seferleri ile Samsun ve OGU seferlerini karıştırmayalım ltf... Söylediklerinizin Trabzon seferleri için olduğunu farz ediyorum.
AYT'ye ~ 8 yıl önce
Akıllı ol demen bile tıynetinizi gösteriyor, garanti Trabzonlusundur. Karadeniz ayrı Trabzon ayrı. Her karadenizli Trabzonlu değil, olmak da istemez zaten...
ADALETTERAZİSİNE ~ 8 yıl önce
Akıllı ol diyen ne kadar Trabzonlu ise yontulmamışsınız diyen sen de o kadar Trabzonlusun belli. Topluma hitaptan bile bihabersiniz...
ayt ~ 8 yıl önce
pgs memur,trabzonlu değilim Arhavili yim ama karadenizimizin her yeri ile gurur duyuyorum.sana karadenizlilerin ülkemizin menfaatlerine neler yaptığını anlatmıyacağım çünkü anlamazsın.onun için bir bölgeye çamur atarken daha kapsamlı düşün eğer düşünebiliyorsan.
PNR ~ 8 yıl önce
22.50 yada 00.05 İST-TZX slotunu OGU'ya devredin 321 yada 330 ile icra edin siz o zaman görün rekor nasıl kırılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGU ~ 8 yıl önce
OGUcular az sonra toplanır ve ağlamaya başlarlar seferler artırılsın diye yok saatler gıcık diye bilmem ne.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laz deyince kızıyorsunuz ~ 8 yıl önce
Tipik laz kafası işte. Takım tutar gibi Havalimanı tutuyorsun. İhtiyacımız var arkadaşım. Bana adam gibi saate sefer koy isterse senin havalimanından dakikada bir uçak kalksın bana ne.
Adaletterazisi ~ 8 yıl önce
Trabzonlu ve laz olmaya yurek lazim oda sende yok nonosum benim
Allah korusun ~ 8 yıl önce
Aman dur almim adam futbol maçı destekler gibi Havalimanı desteği yapıyor lan. Kabin memurlarının trabzon yolcusundan şikayetleri haklı işte.
LAZ... ~ 8 yıl önce
Adaletterazisi sizi Karadenizliler zaten tanıyor, dön çevrene bir bak sizi sizden başka seven var mı? Sağolun futbol ve diğer bir çok olaylardaki rolünüz, davranışlarınız, dengesizlikleriniz, kendinize has akıl almaz mantığınız sayesinde Türkiye de tanımaya başladı!...
Adaletterazisi ~ 8 yıl önce
Beni senden baska herkes seviyor, benide adam olan sever,simdi anladinmi kilon kac para ,soyleyeyim sifir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000