22 Kasım 2012, Perşembe 08:21:30

KARABÜK HAVAALANI İÇİN DESTEK SÖZÜ ALDILAR

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve Saltukova Belde Belediye Başkanı Adil Düzlü, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’den havaalanının tanıtımı için destek istedi.
  • yahu siz ne laf anlamaz yöneticisiniz. siz bu fiyatlara 10 koltuk doldurun . ben adam değilim.....
  • İSTANBUL 49,TRABZON 99 TL. OLMALI.KIŞ MEVSİMİ OLMAYAN YOLCUYU NASIL ÇEKECEKSİNİZ?

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü ve Çaycuma Havaalanı Müdürü Hasan Özcoşkun, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret ederek Çaycuma Havaalanının tanıtımı için destek istediler. 23 Kasım tarihinde İstanbul-Trabzon uçuşlarına başlanacağını belirten Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, “Zonguldak, Bartın ve Karabük için ortak değer taşıyan, Filyos Vadisi için de büyük avantaj olan bu havaalanımızın cuma günü İstanbul-Zonguldak ve oradan da Trabzon’a dönüşüm sağlamak kaydıyla hafta iki gün seferleri başlayacak” dedi.

Bu havaalanının çalışmasının gerek Karabük’e, gerek Bartın’a ve gerekse Zonguldak’a sosyal ve kültürel anlamda büyük bir katkı sağlayacağına inandıklarını söyleyen Gülşen, “Valimiz İzzet Küçük, Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal ve KARDEMİR Genel Müdürü Fadıl Demirel’le görüşme yaptık, kendilerinden destek talep ettik. Daha evvel Bartın Valimiz, Belediye Başkanımız, Amasra Belediye Başkanımız ile çevre belediye başkanlarımızı ziyaret ettik. Dolayısıyla afiş ve ilan konularında sizlerden yardım talep ediyoruz, bu desteği bize göstereceğinize yürekten inanıyoruz. Karabük bir değişim, dönüşüm içersinde. Bu çalışmalarınızdan dolayı Belediye Başkanları olarak sizleri tebrik ediyoruz. Daha da iyi olacaktır. Karabük’ün bir sanayi kenti, üniversite kenti çerçevesi içersinde iyi bir noktaya geldiği aşikar. Tabi Safranbolu’nun ön planda olması dolayısıyla bunlarla birlikte değişim ve dönüşümün hızla bir şekilde devam ettiğini görüyoruz. Biz de o bölgenin belediye başkanları olarak destek için ziyaretler yapıyoruz. Orada Filyos Liman Projesinin hayata geçmesi ile birlikte KARDEMİR’e büyük bir katkı sağlayacağı da aşikar” diye konuştu.

Havaalanı Müdürü Hasan Özcoşkun ise yaptığı konuşmada, “Zonguldak Çaycuma Hava Limanı Batı Karadeniz Bölgesine hizmet edecek. Bölgesel bir hava limanı, ulaşım sektörünün en önemli ayaklarından biri. 2009’dan beri Yurt Dışı seferleri devam ediyor. Bu sene 28 bin kişi yolcu gerçekleşmesi sağlanmış olacak. Sadece 2012 yılı için. Bunların içersinde Yenicelisi de var, Safranbolulusu da var, Eskipazarlısı da var, herkes oldukça memnun ve mutlu. Buraya emeği geçenler için herkes hayır duası ediyor. 23 Kasım’dan itibaren haftada iki gün olmak üzere İstanbul ve Trabzon geliş ve gidiş istikametli devam edecek. Fiyatları ise İstanbul 99 TL, Trabzon 145 TL. Yani yüklü bir para da değil. Sizlerden ricamız özellikle bilgilendirme, tanıtım amaçlı billboardlarda afişler asmak için yardımcı olmanız. Havaalanının tanıtımı ile ilgili önümüzdeki günlerde bilgilendirme toplantıları yapacağız. Yani ulaşım kolaylığının bölgeye ne kadar çok katkısı olduğunu anlatmaya çalışacağız” dedi.

Belediye Başkanı Rafet Vergili ise, belediye başkanları ve Havaalanı Müdürünün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

KARABÜK HAVAALANI İÇİN DESTEK SÖZÜ ALDILAR

Yorumlar

abbas-gazabas ~ 11 yıl önce
yahu siz ne laf anlamaz yöneticisiniz. siz bu fiyatlara 10 koltuk doldurun . ben adam değilim.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
İSTANBUL 49,TRABZON 99 TL. OLMALI.KIŞ MEVSİMİ OLMAYAN YOLCUYU NASIL ÇEKECEKSİNİZ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000