21 Haziran 2016, Salı 15:02:51

Kara Kuvvetleri'ne 6 uçak

Savunma Sanayii Müsteşarlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığının ihtiyaçlarını karşılamak üzere, personel ve malzeme taşıma/atma kabiliyetine sahip 6 uçak temin edecek.
  • Memleketten havaciligin gelismesine en buyuk engel maalesaf Havacilar olmuslardir
  • Yurdumuzda asil guc Karacilardir, digerleri Karacilarin gorevlerini yapmasi dogrultusunda ihtiyac duydugu konuda gelisirler ve Kara gucunu desteklerler. Ihtiyaci karacilar belirler.havalik konusndada bu boyledir. Hava kuvvetleri Kara gucunun ihtiyaci dogrultusunda Karacilar tarafindan kurulmustur. Eski pilotlar ve generalleri hep karaci kokenlidir. Haberdeki gibi konuda karacilar ihtiyac belirtmisse bu ihtiyac haricten gazel okuyanlarin tartisacagi bir konu olmaktan cikmalidir
  • KARA kuvvetlerinin %80 nini atsan hiçbir zafiyet olmaz. Sadece özel kuvvetler kalmalı...
  • Adı kara kuvvetleri olan koskoca kuvvet neden hava kuvvetlerinin işini yapmaya çalışıyor .ver görevi hava kuvvetleri yapsın ne uğraşıyorsun.her işi karacılar yapacaksa havacılara iş kalmıyor .her kuvvet asli görevine dönmeli bırakalım bu çaktırmadan VİP görevi yapmayı. Görev bahane VIP gezintileri şahane.Milli sevete öncelikle asker sahip çıkmalı .saygılar TÜM SİLAHLI KUVVETLERE.
  • Hava Kuvvetleri de hücumbot alsın, Deniz Kuvvetleri amfibi tank alsın. Küçük olsun benim olsun. Telefon teması ile bile yapılabilecek koordineyi yapmayı beceremeyenler yüzünden bu tür israflar daima olacaktır. Hava Kuvvetleri envanterindeki CASA uçaklarından 6 adedini KKK'na versinler. Bakalım kaç tanesi, kaç ay uçabilecek.
  • Sayın Veli'nin yorumuna noktası virgülüne kadar katılıyorum. Ülkemizde Hava Kuvvetleri Pilotları maalesef kıskanırlar pilotluğu, Kara Kuvvetlerindeki pilotları hor görürler. Ama gerçek öyle değildir. Son dönemde Hava Yollarında Uçak pilotu olarak çalışmaya başlayan hem de uçak kökenli olmayıp helikopter kökenli olan arkadaşlar kardeşler bunu en güzel şekilde gösterdi. Uçak dersin tahsis edilmez ancak Hava Kuvvetlerinin abidik gubidik faaliyetlerine bi bakmışın uçakla yapılmış. Hava Kuvvetlerindeki arkadaşlar çok kızacak bu söylediklerime ama gerçek bu. En azından Kara Kuvvetleri penceresinden öyle görünüyor. Deniz kuvvetlerinin hatta sahil güvenliğin uçağı varsa, onların on katı kadar Kara Kuvvetleri ve Jandarmanın da olmalıdır. en azından uçak Hava kuvvetlerinden verilerek Kara Kuvvetleri pilotlarının da uçması sağlanmalıdır.
  • An 70 alalim fiyatida uygun
  • Kaptan
  • Akp bildirisi mi dağıtacaksınız, ölen çocuklarımızı koruyun önce...
  • Kardeşim herkes kendi işini yapsın eeeee o uçaklar nerden uçacak nerde bakımı yapılacak ayrıca meydanmı yapılacak pilotlar? Bu memleketin parası çok yetin efendiler

Savunma Sanayii Müsteşarlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığının ihtiyaçlarını karşılamak üzere, personel ve malzeme taşıma/atma kabiliyetine sahip 6 uçak temin edecek.

Müsteşarlık, İrtibat ve Genel Maksat Uçağı Projesi ihale ilanını yayımladı.

Buna göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığının ihtiyaçlarını karşılamak üzere, personel ve malzeme taşıma/atma kabiliyetine sahip 6 İrtibat ve Genel Maksat Uçağı tedarik edilecek.

İhale için 19 Ağustos saat 15.00'e kadar teklifler sunulabilecek.

Kara Kuvvetleri'ne 6 uçak

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Engel ~ 8 yıl önce
Memleketten havaciligin gelismesine en buyuk engel maalesaf Havacilar olmuslardir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asil Kuvvet ~ 8 yıl önce
Yurdumuzda asil guc Karacilardir, digerleri Karacilarin gorevlerini yapmasi dogrultusunda ihtiyac duydugu konuda gelisirler ve Kara gucunu desteklerler. Ihtiyaci karacilar belirler.havalik konusndada bu boyledir. Hava kuvvetleri Kara gucunun ihtiyaci dogrultusunda Karacilar tarafindan kurulmustur. Eski pilotlar ve generalleri hep karaci kokenlidir. Haberdeki gibi konuda karacilar ihtiyac belirtmisse bu ihtiyac haricten gazel okuyanlarin tartisacagi bir konu olmaktan cikmalidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muco ~ 8 yıl önce
KARA kuvvetlerinin %80 nini atsan hiçbir zafiyet olmaz. Sadece özel kuvvetler kalmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Piyade pilot ~ 8 yıl önce
Zafer süngünün ucundadır yaşasın şanlı piyade
Kaptan ~ 8 yıl önce
Adı kara kuvvetleri olan koskoca kuvvet neden hava kuvvetlerinin işini yapmaya çalışıyor .ver görevi hava kuvvetleri yapsın ne uğraşıyorsun.her işi karacılar yapacaksa havacılara iş kalmıyor .her kuvvet asli görevine dönmeli bırakalım bu çaktırmadan VİP görevi yapmayı. Görev bahane VIP gezintileri şahane.Milli sevete öncelikle asker sahip çıkmalı .saygılar TÜM SİLAHLI KUVVETLERE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Once ~ 8 yıl önce
Once isin basindaki insanlarin en az senin kadar zeki olduguna ve gorevleri o oldugu icin konuya cok daha vakif oldugunu dusunup saygi duyacaksin, konu hakkinda basliga bakarak diger insanlarin senden daha az milletin parasini dusundugunu ve/veya milletini daha az sevdigini hele hic dusunmeyeceksin, sevgi ve saygi dolu toplum olmaliyiz....Nasa da kimki hele hic dememeliyiz:))
Capitone ~ 8 yıl önce
Adam padişah olan oğluna "Ben sana padişah olamazsın demedim adam olamazsın dedim" diyor. Siz ne zaman adam olacaksınız? Çoğunuz lisedeyken karacı-havacı aynı sıralarda okudunuz. Üniformanın rengi mavi olunca egonuz ile birlikte bir yerleriniz de arş-ü alaya çıkmış. Nedir bu karacı-havacı kavgası. Her fırsatta göstermekten kendinizi alamadığınız "Kimse sizden daha iyi olmasın izin vermeyelim" üslubu Hava Harp Okulunun müfredatında ders diye mi okutuluyor. İhtiyaç planı yapılıp proje başlatılmış ise bırakın alsınlar. Biz havacıyız uçuşu bir tek biz biliriz tavırlarını bırakın. Hiç te öyle olmadığını 7 düvel gördü bir sizin gibi türünün son örnekleri görmedi. Ciddi anlamda psikolojik sorunlu birey örneği olarak görünüyorsunuz bilesiniz.
Biri ~ 8 yıl önce
Hava Kuvvetleri de hücumbot alsın, Deniz Kuvvetleri amfibi tank alsın. Küçük olsun benim olsun. Telefon teması ile bile yapılabilecek koordineyi yapmayı beceremeyenler yüzünden bu tür israflar daima olacaktır. Hava Kuvvetleri envanterindeki CASA uçaklarından 6 adedini KKK'na versinler. Bakalım kaç tanesi, kaç ay uçabilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birine ~ 8 yıl önce
Kusura bakma derinlikten uzak bir yaklaşım olmuş. Öncelikle görevler neler ve bu görevlerin icrası için ne tür ihtiyaçlar var sorusu sorulmalı.
birine ~ 8 yıl önce
Kardeş ilgisiz ve bilgisiz yorum yapmayın..Niye uçmasın.Şu anda awacs larımıza thy bakım yapıyor..Plotları simülatörlerimzde eğitirsin,bakımını üsler,hibm leri yapar..Bunlar devlet hava aracı..Her yerde bakım yapılır ve techreplerin üretici teknik destek sağlar..Bırakın artık bu mantığı..Önemli olan koordine ve takip..
EASA Pilots ~ 8 yıl önce
Sayın Veli'nin yorumuna noktası virgülüne kadar katılıyorum. Ülkemizde Hava Kuvvetleri Pilotları maalesef kıskanırlar pilotluğu, Kara Kuvvetlerindeki pilotları hor görürler. Ama gerçek öyle değildir. Son dönemde Hava Yollarında Uçak pilotu olarak çalışmaya başlayan hem de uçak kökenli olmayıp helikopter kökenli olan arkadaşlar kardeşler bunu en güzel şekilde gösterdi. Uçak dersin tahsis edilmez ancak Hava Kuvvetlerinin abidik gubidik faaliyetlerine bi bakmışın uçakla yapılmış. Hava Kuvvetlerindeki arkadaşlar çok kızacak bu söylediklerime ama gerçek bu. En azından Kara Kuvvetleri penceresinden öyle görünüyor. Deniz kuvvetlerinin hatta sahil güvenliğin uçağı varsa, onların on katı kadar Kara Kuvvetleri ve Jandarmanın da olmalıdır. en azından uçak Hava kuvvetlerinden verilerek Kara Kuvvetleri pilotlarının da uçması sağlanmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gti ~ 8 yıl önce
An 70 alalim fiyatida uygun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava kuvvetleri nakliye uçaklarının asli görevi kara kuvvetlerinin atma atlatma ve irtibat vb.nakliye görevlerini yerine getirmek,bu amaçla alınmış ihtiyacın çok çok üzerinde caydırıcı gücü pek olmayan modern uçaklar mevcut ,kara kuvvetleri birde jet uçak ~ 8 yıl önce
Kaptan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 8 yıl önce
Bence bu grup oldugu gibi KKK ligi organik kurulusuna verilmelidir,bu haliyle KKK ligi ile butunlesemiyor, anlamiyor gorevini yapmak icinde ugrasmiyor, sade Havacilara sivil havacilikta ihtiyac duyulan lisansla ilgili egitim veriyor veya general yazligi tasiyor
Ne için? ~ 8 yıl önce
Akp bildirisi mi dağıtacaksınız, ölen çocuklarımızı koruyun önce...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yee ~ 8 yıl önce
Kardeşim herkes kendi işini yapsın eeeee o uçaklar nerden uçacak nerde bakımı yapılacak ayrıca meydanmı yapılacak pilotlar? Bu memleketin parası çok yetin efendiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000