21 Aralık 2009, Pazartesi 11:44:55

KARA KUTU'DA BU AKŞAM NE VAR?

Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan’ın hazırlayıp sunduğu Kara Kutu programı bu akşam havalimanlarındaki sağlık hizmetlerini masaya yatırıyor.
  • Nasıl bir program yapıyorsunuz. Her hafta program bitince resmen aglamaklı oluyorum 1 hafta daha mı bekleyeceğiz diye. Saygılar sevgiler başarılarınızın devamını dilerim. Gönlümün havacılık ödüllerini Airport haber & Tv 'ye verdim.

Türkiye’deki tüm havalimanlarının sağlık hizmetlerini üstlenen Port Clinic’in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Kurt, Kara Kutu’ya konuk oluyor.

Port Clinic nasıl çalışıyor? Hizmet ağı nereleri kapsıyor? Gelecekte hastane projeleri var mı? Klinik çalışmaları tüm personel ve yolcuya hitap edebiliyor mu? Tüm bunların cevabı ve daha fazlası bu akşam Airport TV ekranlarında yayınlanan Sefa İnan’la Kara Kutu’da olacak.

Kara Kutu, her hafta Pazartesi günü 21:00'da Airport TV ekranlarında...

 

KARA KUTU'DA BU AKŞAM NE VAR?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Nasıl bir program yapıyorsunuz. Her hafta program bitince resmen aglamaklı oluyorum 1 hafta daha mı bekleyeceğiz diye. Saygılar sevgiler başarılarınızın devamını dilerim. Gönlümün havacılık ödüllerini Airport haber & Tv 'ye verdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000