03 Haziran 2009, Çarşamba 19:28:43

KARA KUTU KAÇ METRE DERİNLİKTE?

Fransız Hava Kazaları Soruşturma Kurumu Başkanı Paul Louis Arslanian, Atlas Okyanusu'na düşen uçağın karakutularının 3 bin 700 metre derinlikte olabileceğini söyledi. Ancak Arslanian, "Karakutuyu hiç bulamayabiliriz" dedi.
  • hemen ırkçılık yapmışsın fransız yada ermeni yada bir kaç ulus 200 den fazla kişi öldü hepside bir şekilde insandı onların ams kazasından sonra zil takıp oynadığını sanmıyorum diyelimki oymadılar senin ne farkın kalacak onlardan
  • YouTube da bir videoda bir Boeing 747 ye kalkisindan hemen sonra tirmanirken arka arkaya 2-3 defa yildirim carpiyor ve bisi olmuyor . Bence sabotaj olabilir .
  • Acars' tan gelen mesajlar, uçağın biçok sisteminin çökmüş olduğunu gösteriyor. sanırım buna da yıldırım sebep olmuş olabilir. kabin basıncı düşmüş ve pilotlarda maskeyi zamanında takamamışlar diye düşünüyorum.. (gerçi burdan ahkam kesmek kolay ama fikirlerimizi paylaşıyoruz) geçmiş olsun, inşallah son olur...
  • Bakin ne cikti karsimiza ! Arslanian !!!! yine bir ermeni..... Hersey aciklik kazandi ! TK yi kiskanan ve cekemeyenlerin basina gelenler budur ! Bizim karakutumuzu birakinda kendi kutunuzu arayin denizin dibinde.. TurkAir
  • Birgen Air kazasını yaşamış biri olarak kara kutu denizin 4000 m derinliğinden cıkarıldı. kara kutu bulunur arkadaslar merak etmeyin. Ancak eger sebep yıldırımsa olay cok trajik... Boyle bir ucak en şiddetli yıldırıma dayanması gerekirdi... Bence başka bir olay var ardında.. senelerce uçak dizayn etmiş bir insan olarak Sadece yuıldırım A330 u dusurmemesi gerrekir diye dusunuyorum Herkesin Başı sagolsun... İşallah hiç kimse boyle bir olayaı bir daha yaşamaz ve yaşamayız... Ne olrusa olsun trajiktir.
  • Bir usul hatasi var. Yer Amsterdam , Dusen ucak TK ..Ucak: Boeing. TK yetkilileri ya da Turkler ucaga yaklastirilmiyor.. birileri karakuuyu aliyor ve Fransizlara veriyor. Gerekce : tarafsiz ulke (Airbus in uretildigi ulke !).. Ikinci kaza Yer : Atlas Okyanusu, Dusen Ucak AF, karakutuyu arayanlar Fransiz. Usulde hata var. ABD olaya el koymali..
  • EMERGENCY POSİZYONDA HANGİ PİLOTA SORSANIZ KARA YERİNE DENİZE İNMEYE KARAR VERİR ..BU KONUDA GÖZ ÖNÜNE ALINMALIDIR..
  • BU TÜR DEMEÇLER YAKIŞMIYOR..HANİ YAKLAŞIK 4 MİLYON PARÇADAN MEYDANA GELEN VE YILLARCA TEZGAHTA KALAN BİR UÇAĞIN HER TÜRLÜ DENEYLERDEN GEÇEREK UÇABİLİR YETKİSİ VERİLİRKEN DÜŞÜNÜLMEDİĞİNİ ZANNETTİĞİM KARA KUTUNUN SADECE KARADA BULUNUR OLMASI ÇOK BÜYÜK BİR ŞANS ASLINDA DÜNYANIN 4/3 Ü DENİZLERLE KAPLI.İŞTE BU DURUMDA ÖNERİYORUM KİMİN NE KADAR İLETİŞİM KURMA ŞANSI VARSA KURSUN KARA KUTUNUN BATMAYAN ÇİNSİ İÇİN ÇALIŞMAYAPSINLAR..Kİ DÜŞME NEDENLERİ TESPİT EDİLSİN .ZOR OLMASSA GEREK BATMAYAN BİRÇOK KÖPÜK CİNSİ VAR DERİM.

Fransız Hava Kazaları Soruşturma Kurumu Başkanı Paul Louis Arslanian, düşen uçağın kara kutusunun bulunacağından emin olmadığını, soruşturmanın hayal kırıklığı ile sonuçlanabileceğini söyledi. Arslanian, "Uçuş kayıtlarını bulamayabileceğimiz gözardı edilmemeli.Soruşturmanın, kesinlik açısından tatminkar olmayan bir bulguyla sonuçlanabileceği olasılığını gözardı edemem" dedi.

Fransız bakan Jean-Louis Borloo ise kara kutuların tahmini yeri ile ilgili bilgi verdi. Kara kutuların denizin 3700 metre kadar dibinde bulunduğunu tahmin ettiklerini söyleyen Borloo, kazanın olduğu bölgeye gönderilen denizaltının karakutuya ulaşabileceğini ancak kara kutuyu bulmanın çok zor olduğunu belirtti.

Daha önce bu derinlikte hiç kara kutu bulunmadığını söyleyen Borloo, şiddetli akıntının çalışmaları güçleştirebileceğini kaydetti. Kaza ile ilgili ilk raporun ay sonunda hazırlanması bekleniyor.

KARA KUTU KAÇ METRE DERİNLİKTE?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
hemen ırkçılık yapmışsın fransız yada ermeni yada bir kaç ulus 200 den fazla kişi öldü hepside bir şekilde insandı onların ams kazasından sonra zil takıp oynadığını sanmıyorum diyelimki oymadılar senin ne farkın kalacak onlardan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
YouTube da bir videoda bir Boeing 747 ye kalkisindan hemen sonra tirmanirken arka arkaya 2-3 defa yildirim carpiyor ve bisi olmuyor . Bence sabotaj olabilir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Acars' tan gelen mesajlar, uçağın biçok sisteminin çökmüş olduğunu gösteriyor. sanırım buna da yıldırım sebep olmuş olabilir. kabin basıncı düşmüş ve pilotlarda maskeyi zamanında takamamışlar diye düşünüyorum.. (gerçi burdan ahkam kesmek kolay ama fikirlerimizi paylaşıyoruz) geçmiş olsun, inşallah son olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bakin ne cikti karsimiza ! Arslanian !!!! yine bir ermeni..... Hersey aciklik kazandi ! TK yi kiskanan ve cekemeyenlerin basina gelenler budur ! Bizim karakutumuzu birakinda kendi kutunuzu arayin denizin dibinde.. TurkAir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Birgen Air kazasını yaşamış biri olarak kara kutu denizin 4000 m derinliğinden cıkarıldı. kara kutu bulunur arkadaslar merak etmeyin. Ancak eger sebep yıldırımsa olay cok trajik... Boyle bir ucak en şiddetli yıldırıma dayanması gerekirdi... Bence başka bir olay var ardında.. senelerce uçak dizayn etmiş bir insan olarak Sadece yuıldırım A330 u dusurmemesi gerrekir diye dusunuyorum Herkesin Başı sagolsun... İşallah hiç kimse boyle bir olayaı bir daha yaşamaz ve yaşamayız... Ne olrusa olsun trajiktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir usul hatasi var. Yer Amsterdam , Dusen ucak TK ..Ucak: Boeing. TK yetkilileri ya da Turkler ucaga yaklastirilmiyor.. birileri karakuuyu aliyor ve Fransizlara veriyor. Gerekce : tarafsiz ulke (Airbus in uretildigi ulke !).. Ikinci kaza Yer : Atlas Okyanusu, Dusen Ucak AF, karakutuyu arayanlar Fransiz. Usulde hata var. ABD olaya el koymali..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
EMERGENCY POSİZYONDA HANGİ PİLOTA SORSANIZ KARA YERİNE DENİZE İNMEYE KARAR VERİR ..BU KONUDA GÖZ ÖNÜNE ALINMALIDIR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BU TÜR DEMEÇLER YAKIŞMIYOR..HANİ YAKLAŞIK 4 MİLYON PARÇADAN MEYDANA GELEN VE YILLARCA TEZGAHTA KALAN BİR UÇAĞIN HER TÜRLÜ DENEYLERDEN GEÇEREK UÇABİLİR YETKİSİ VERİLİRKEN DÜŞÜNÜLMEDİĞİNİ ZANNETTİĞİM KARA KUTUNUN SADECE KARADA BULUNUR OLMASI ÇOK BÜYÜK BİR ŞANS ASLINDA DÜNYANIN 4/3 Ü DENİZLERLE KAPLI.İŞTE BU DURUMDA ÖNERİYORUM KİMİN NE KADAR İLETİŞİM KURMA ŞANSI VARSA KURSUN KARA KUTUNUN BATMAYAN ÇİNSİ İÇİN ÇALIŞMAYAPSINLAR..Kİ DÜŞME NEDENLERİ TESPİT EDİLSİN .ZOR OLMASSA GEREK BATMAYAN BİRÇOK KÖPÜK CİNSİ VAR DERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000