18 Aralık 2015, Cuma 13:19:47

Kara kutu canlı yayında açıldı

Türk hava sahasını ihlal ettikten sonra düşürülen Rus uçağına ait kara kutu, Moskova’da düzenlenen basın toplantısında açıldı.
  • Acun'a gönderin kutuyu, yapar bi yarışma açtırır kutuyu.. Bakalım mavi mi çıkacak pembe mi :)
  • AH ORDA OLCAM O KUTUYU ACARKEN BENDE ACICAM SIZI
  • Ulan Ruslar ne yavsak milletmişsiniz siz...
  • Nasi yani!!!! Bilgisayarın içindeki verilere ulaşmak için kasayı açmaya benziyor, Eee ne oldu, bilgileri gördük mü şimdi? Aklımızla dalga geçmeyin, Putin bir diktatör, bu böyle biline.
  • EeEyyyy Rusya.. Kutu acmayi sizden ogrencek degiliz.. Ayakkabi gibi acin
  • baltık ülkeleri ruslarla hep dost kalacaklar ,güç millete efelenmekle olmaz ekonomi ile olur.3 yıl önce atıp tuttuğunuz israille ne oldu da yine dost oldunuz,birileri emretti diye.Ha bu arada türk jetleri Hatay üzerinde uçamıyor ne yazık ki.
  • bir de tarafsızlık ayağına yapacaksınız ya! ellenmiş, işlenmiş kutu, satın alınmış insanlar!!
  • Bunların işleri güçleri şov yapmakmış, bunu anladım. Süper güç olmuş süper balon...
  • adamlar oyle bir tokat yediki ve askeri cevap vermeleri mumkun olmadigindan ne yapacaklarini sasirmis durumdalar
  • E kolay değil ruslar ve putin yıllarca dünyaya resim verdi üstü çiplak kaslı,karate yaparken ,silah atarken sen yıllarca ince ince kurduğun güçlü imaj dünya lideri eli bükülemez lider imajın bir anda bir türk füzesiyle balonun patladı e sonrada imajı kurtarman lazım ,böylede saçmalrsın artık.Yakında baltık ülkeleri ,skandinav ülkeleride birer ikier senın gemine uçağına füze atarsa şaşmam artık kimse ciddiye almıyor senı putinka..(her şeyin başı güçlü ekonomi)

Türk hava sahasını ihlal ettikten sonra düşürülen Rus uçağına ait kara kutu, Moskova’da düzenlenen basın toplantısında açıldı. Yarın özel laboratuvarda başlatılacak kara kutu incelemelerinde elde edilen ilk veriler 21 Aralık’ta paylaşılacak.

Rusya Savunma Bakanlığı, 24 Kasım’da Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağı ile ilgili basın toplantısı düzenlendi. Uçağa ait kara kutu basın mensuplarının önünde açılırken, kara kutu incelemelerinin özel bir laboratuvarda yapılacağı bildirildi. Rusya Hava Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Sergey Dronov da açıklamalarda bulundu. Dronov, kara kutunun zarar gördüğünü ve çözümleme işleminin özel ekipmanlarla yapılacağını ifade ederek, “Kara kutu zarar görmüş. Uçuş bilgilerinin çözümlenmesi için özel ekipmanlar kullanılacak. Şu ana kadar kara kutuda herhangi bir işlem yapılmadı. Kara kutu halen, kaza alanında bulduğumuz gibi” dedi.

Dronov, Çin ve İngiltere’den uzmanların soruşturmaya dahil olunması konusunda hemfikir olduklarını bildirerek, “En fazla şeffaflık ve açıklığın sağlanması için 14 ülkeden uzmanları davet ettik. Ancak, Çin’den Liu Chang Wei ve İngiltere’den Jonathan Gillespie dışında çok sayıda uzman çeşitli nedenlerle davetimizi reddetti” ifadelerini kullandı. Sergey Dronov, ABD’li Del Gandio ve Ron Schleed’in de bu çalışmalarda yer alacağını belirtti.

Uçuş Güvenliği Birimi Başkan Yardımcısı Sergay Baynetov ise verilerin incelenmesi çalışmalara yarın başlanacağını ve ilk verilerin 21 Aralık’ta açıklanacağını söyledi.

Kara kutu canlı yayında açıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Kutu kutu pense ~ 8 yıl önce
Acun'a gönderin kutuyu, yapar bi yarışma açtırır kutuyu.. Bakalım mavi mi çıkacak pembe mi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AH KUTU ~ 8 yıl önce
AH ORDA OLCAM O KUTUYU ACARKEN BENDE ACICAM SIZI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 8 yıl önce
Ulan Ruslar ne yavsak milletmişsiniz siz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
portos ~ 8 yıl önce
Nasi yani!!!! Bilgisayarın içindeki verilere ulaşmak için kasayı açmaya benziyor, Eee ne oldu, bilgileri gördük mü şimdi? Aklımızla dalga geçmeyin, Putin bir diktatör, bu böyle biline.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayakkabici ~ 8 yıl önce
EeEyyyy Rusya.. Kutu acmayi sizden ogrencek degiliz.. Ayakkabi gibi acin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serseri ~ 8 yıl önce
baltık ülkeleri ruslarla hep dost kalacaklar ,güç millete efelenmekle olmaz ekonomi ile olur.3 yıl önce atıp tuttuğunuz israille ne oldu da yine dost oldunuz,birileri emretti diye.Ha bu arada türk jetleri Hatay üzerinde uçamıyor ne yazık ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 8 yıl önce
milliyeti belli olmayan insan..sınırlarımızdan uzaklaş..
mayın ~ 8 yıl önce
israil yeni keşfedilen doğalgaz rezervlerini Türkiyeden geçirmek zorunda. o yüzden anlaşmanın yolunu arıyor. Türkiyenin şart koştuğu 3 maddeyi tartışıyorlar. rusyada artık sınır ihlali yapmaya cesaret edemiyor, dersini aldı çünkü...
Starz ~ 8 yıl önce
Kardeş sanane biz esedle de kardeştik ama kötü olduk israillede kötü olduk diye ömür boyu kötü kalacak değiliz.Çıkarlarımız barışmamızı gerektirmiş demekki sen işine bak siyasete girme.Mesela yarın bi bakmışsın rusya ile kardeş olmuşuz sen anlamazsın bu işleri.
Starx ~ 8 yıl önce
İsraille niye dost olduk azıcık okusaydın büyük ortadoğu projesinden haberin olurdu.Sana şukadarını söyleyim yarın türkiye ile israil bi ülkeye saldırırsa şaşırma.
İnönü ~ 8 yıl önce
Seven sever, sevmeyen sevmez ama adamın bir sözü var ki tarihe geçmiş. Haininin bol olduğu bir coğrafyada ve zamanda yaşıyoruz. Bu milletin ne dostluğuna güvenilir ne de düşmanlığına. Zorumuza giden ise tüm bu kaypaklığı ne idüğü belirsizlere değil Türklere mal ediyor devşirilmiş soysuzlar. Kimin kağnısı gıcırdarsa ona binenler, işine gelirse öyle, işine gelmez ise böyle yanar döner fırıldaklar varken senin söylediğin boşa çıkarılır. Bunlara parayı bastır arkasına geç. Anladıkları tek şey bu.
yav he he ~ 8 yıl önce
bir de tarafsızlık ayağına yapacaksınız ya! ellenmiş, işlenmiş kutu, satın alınmış insanlar!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tey tey ~ 8 yıl önce
Bunların işleri güçleri şov yapmakmış, bunu anladım. Süper güç olmuş süper balon...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
adamlar oyle bir tokat yediki ve askeri cevap vermeleri mumkun olmadigindan ne yapacaklarini sasirmis durumdalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hikaye ~ 8 yıl önce
burada hikaye anlatmayın, rus krizinin faturası f 16 uçağının pilotuna kesildi bile... "biz vurun demedik, emri yanlış anlamışlar ya da bugün olsa yine vururuz veya emri ben verdim" diyenler nerede... ya da kimdi onlar... bu arada bir bilgi vereyim, türkiye nin suriye de işid operasyonları neden durduruldu acaba, bir haber daha suriye de konuşlu rus füzelerin ve rusya da ki uzun menzilli füzelerin bu sınır bölgesinde anahtar konumundan otomatik konuma alındığını biliyor musunuz.
Ruski ~ 8 yıl önce
E kolay değil ruslar ve putin yıllarca dünyaya resim verdi üstü çiplak kaslı,karate yaparken ,silah atarken sen yıllarca ince ince kurduğun güçlü imaj dünya lideri eli bükülemez lider imajın bir anda bir türk füzesiyle balonun patladı e sonrada imajı kurtarman lazım ,böylede saçmalrsın artık.Yakında baltık ülkeleri ,skandinav ülkeleride birer ikier senın gemine uçağına füze atarsa şaşmam artık kimse ciddiye almıyor senı putinka..(her şeyin başı güçlü ekonomi)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000