10 Kasım 2008, Pazartesi 09:00:40

"Kara Kutu" Bolayırlı’yı sorgulayacak...

Bir dönem THY’nin en tepesindeydi. Havacılık sektörü onu çalışkanlığı ve sorunlara pratik çözümleri ile tanıdı. Bazı kesimler ise olaylara tepkisiz ve sessiz kalmasından dolayı eleştirdi. Yusuf Bolayırlı gerçekleri Kara Kutu’da açıklayacak.
  • Başarılı gecen uzun meslek hayatınızın kazandırdığı tecrübeler ile belkide sizi hiç ilgilendirmeyen bir konuda sayın patronunuz çizmeciye ankzede havacıların emeklerinin aylardır neden ödenmediğini sormanız bizleri çok rahatlatacaktır.Hele açıklama yaptırmayı başarabilirseniz çok dua alırsınız.Öyle ya..Kiminin parası kiminin duası..
  • TÜRK HAVA YOLLARI ANONİM ORTAKLIĞINDA SORGULANMASI VE SORGUYA ÇEKİLMESİ GEREKEN O KADAR İNSAN VARDIRKİ SAYIN YUSUF BOLAYIRLI'YA SIRA GELMEZ. AYRICA SAYIN BOLAYIRLI ZAMANINDA TÜRK HAVA YOLLARI İLERİ ADIMLAR ATMIŞ GELİŞMİŞ VE BUGÜNKÜ YIKILAMAYAN YAPIYA ULAŞMIŞTIR. BENDE SAYIN YUSUF BOLAYIRLI DÖNEMİNDE ALT KADEMELERDE ÇALIŞMIŞ BİR MEMUR STATÜSÜNDE İŞCİ OLARAK (SANTRAL,MUHABERE,REZERVASYON,BİLETSATIŞ VE MUHASEBESİ,KAYIPEŞYA). SAYIN BOLAYIRLI İLE ÇALIŞMAKTAN ONUR DUYUYORUM. HAVA YOLLARININ BİR BİR BATTIĞI BU GÜNLERDE TÜRK HAVA YOLLARI AYAKTA KALIP BAZI HAVAYOLLARINI BATMAKTAN KURTARIP BÜNYESİNE KATMAYA ÇALIŞIYORSA BU SAYIN YUSUF BOLAYIRLI ZAMANINDA BİZLERLE OLUŞTURDUĞU TAKIM ÇALIŞMASININ ÜRÜNÜDÜR. ARTIK ÇALIŞANLARI SORGULAMAK VE SUÇLAMAKTAN VAZGEÇELİM. SAYIN YUSUF BOLAYIRLI'DAN BAŞLAYARAK TEŞEKKÜR ETME ALIŞKANLIĞINI HAYATA GEÇİRELİM. TEŞEKKÜRLER SAYIN BOLAYIRLI SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT
  • Soruları bu siteden gönderebilecegimiz bir sistem yapsaniz daha iyi olur.herkez icin daha kolay ve rahat olur...
  • Yusuf bey ve Sefa bey sanırım aynı dönemlerde işe başlamışlardı. Yusuf beyin o zamanki THY ile bu zamanki THY arasındaki farkları ikisinde çok iyi gözlemlediği bir gerçek. Çünkü; her ne kadar ikiside THY den ayrılmış olsalarda yinede havacılık sektörünün içindeler ve tüm haberleri ve gelişmeleri onlarda okuyor ve izliyor. Sefa bey rahatca sorularını soracaktır fakat Yusuf beyin o kadar rahat ve özgür cevaplar vermesini pek beklemiyorum.Fakat Yusuf beyin sağı solu belli olmaz havasına girerse çok şey dökülür ağzından. Eski ve yeni THY nin farklılıklarını birde Yusuf beyin ağzından dinlemek zevkli olacak.

Airport TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen ve her şeyin özgürce konuşulduğu Kara Kutu programı bu hafta THY’nin eski Genel Müdürü Yusuf Bolayırlı’yı ağırlıyor. Sefa İnan’ın sunduğu Kara Kutu Programı, Yusuf Bolayırlı’ya bugüne kadar sorulmamış sorular sorularla yine gündemin değişmesine sebep olacak.

Türk Havayolları çalışanları tarafından çok sevilen Yusuf Bolayırlı, Sefa İnan’ın sivri soruları karşısında nasıl cevap verecek? Özgür platform Airport TV’de yarın akşam THY’nin geçmiş dönemi ile bugünkü günü karşılaştırılacak mı? THY’nin içini en iyi bilenlerden biri olan Sefa İnan, aynı dönemlerde THY’yi yöneten Yusuf Bolayırlı’ya nasıl soru soracak? Hep masanın karşı tarafında olan Yusuf Bolayırlı, bu kez soruların muhatabı olacak?

Sefa İnan’la Kara Kutu bu akşam saat 21.00’de Airport TV’ ekranlarında olacak…

Yusuf Bolayırlı’ya sorunuz varsa air yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra sorunuzu yazın ve tüm GSM operatörlerinden 2030’a gönderin. Merak ettikleriniz cevapsız kalmasın.

"Kara Kutu" Bolayırlı’yı sorgulayacak...

Yorumlar

Tayareci ~ 15 yıl önce
Başarılı gecen uzun meslek hayatınızın kazandırdığı tecrübeler ile belkide sizi hiç ilgilendirmeyen bir konuda sayın patronunuz çizmeciye ankzede havacıların emeklerinin aylardır neden ödenmediğini sormanız bizleri çok rahatlatacaktır.Hele açıklama yaptırmayı başarabilirseniz çok dua alırsınız.Öyle ya..Kiminin parası kiminin duası..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sarhoşahtapot ~ 15 yıl önce
TÜRK HAVA YOLLARI ANONİM ORTAKLIĞINDA SORGULANMASI VE SORGUYA ÇEKİLMESİ GEREKEN O KADAR İNSAN VARDIRKİ SAYIN YUSUF BOLAYIRLI'YA SIRA GELMEZ. AYRICA SAYIN BOLAYIRLI ZAMANINDA TÜRK HAVA YOLLARI İLERİ ADIMLAR ATMIŞ GELİŞMİŞ VE BUGÜNKÜ YIKILAMAYAN YAPIYA ULAŞMIŞTIR. BENDE SAYIN YUSUF BOLAYIRLI DÖNEMİNDE ALT KADEMELERDE ÇALIŞMIŞ BİR MEMUR STATÜSÜNDE İŞCİ OLARAK (SANTRAL,MUHABERE,REZERVASYON,BİLETSATIŞ VE MUHASEBESİ,KAYIPEŞYA). SAYIN BOLAYIRLI İLE ÇALIŞMAKTAN ONUR DUYUYORUM. HAVA YOLLARININ BİR BİR BATTIĞI BU GÜNLERDE TÜRK HAVA YOLLARI AYAKTA KALIP BAZI HAVAYOLLARINI BATMAKTAN KURTARIP BÜNYESİNE KATMAYA ÇALIŞIYORSA BU SAYIN YUSUF BOLAYIRLI ZAMANINDA BİZLERLE OLUŞTURDUĞU TAKIM ÇALIŞMASININ ÜRÜNÜDÜR. ARTIK ÇALIŞANLARI SORGULAMAK VE SUÇLAMAKTAN VAZGEÇELİM. SAYIN YUSUF BOLAYIRLI'DAN BAŞLAYARAK TEŞEKKÜR ETME ALIŞKANLIĞINI HAYATA GEÇİRELİM. TEŞEKKÜRLER SAYIN BOLAYIRLI SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Soruları bu siteden gönderebilecegimiz bir sistem yapsaniz daha iyi olur.herkez icin daha kolay ve rahat olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trouble ~ 15 yıl önce
Yusuf bey ve Sefa bey sanırım aynı dönemlerde işe başlamışlardı. Yusuf beyin o zamanki THY ile bu zamanki THY arasındaki farkları ikisinde çok iyi gözlemlediği bir gerçek. Çünkü; her ne kadar ikiside THY den ayrılmış olsalarda yinede havacılık sektörünün içindeler ve tüm haberleri ve gelişmeleri onlarda okuyor ve izliyor. Sefa bey rahatca sorularını soracaktır fakat Yusuf beyin o kadar rahat ve özgür cevaplar vermesini pek beklemiyorum.Fakat Yusuf beyin sağı solu belli olmaz havasına girerse çok şey dökülür ağzından. Eski ve yeni THY nin farklılıklarını birde Yusuf beyin ağzından dinlemek zevkli olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000