12 Haziran 2017, Pazartesi 15:23:14

Kara Havacılık Okulu taşınıyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ankara’da bulunan Kara Havacılık Okulu’nun 2018 yılında Isparta’ya taşınacağını söyledi.
  • ıspartadan 4 burdurdan 3 daire aldım.dört gözle bekliyorum taşınmayı.şimdiden rant tavana vurdu :))
  • Kara Havacılık kldırıılıp HvK leri bünyesine aktarılmalı
  • Yaa noolur söyleyin. Hangi dine mensipsunuz? Zira bizim dinimizde hırsızlık yolsuzluk arsızlık çocuklara tecavüz yok. Çok günah yasak bunlar. Ama sizde serbest. Kuzum hangi din bu????
  • Orasi cumhurun ozel hava alani olacak, daha anlamadinizmi. artik once vatan demiyoruz once cumhur diyoruz.
  • Havacılık emniyet insan askeri gereklilikler ... derde bak Ispartanın gelişimi :)
  • Yılını yazmayayım, 10-15 sene önce gelip sadece Güvercinliği değil, Etimesgut'u da taşımamızı; bu halde mania kriterleri ortadan kalkacağı için çok katlı binalara izin verilebileceği; yolların (pist ve taksi yolu) hazır olduğu, iyi rant oldoğu Yenimahalle ve Büyükşehir Belediyelerinin ilgili şube müdürleri tarafından bize söylenmiş idi. Biz de ( o zamanlar Özel Filoda Cumhurbaşkanı dahil devlet protokolünün uçakları vardı ve Esenboğa CAT I idi. Bu meydanların, özellikle Etimesgut'un Başkent için stratejik bir meydan olduğu, Esenboğa'nın da yedeği olduğu, sisi ile meşhur ESB'nin kapanması halinde, Başkente hava ulaşımının devlet protokolü için mümkün olamayacağı ifade edilmişti. Şimdi Güvercinliği taşıyoruz, yakında Etimesgut'u. Metre karesi kaçtan gidecek acaba?
  • Ahhahahah darbe girişimiymiş birgün önceden rus istihbaratı haber veriyor kılı kıpırdamıyor kimsenin ,amacının ne olduğu anlaşıldı ohalin değerli araziler yine yeniden yandaşlara peşkeş çekmek , kuleli ,deniz ,hava ,kara ne bulursanız çökün arazilerine, ne varsa içini boşaltıp sattınız zaten ama bu uyuyan millete az bile beter olsunlar

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta’da inşaatı süren Kara Havacılık Okulu ile ilgili açıklamada bulundu. Gazetecilerle İl Özel İdaresi’nde sahurda bir araya gelen Bilgiç, “15 Temmuz’daki hain saldırıdan sonra Milli Savunma Bakanlığı ve Genel Kurmay’da Kara Havacılık Okulu’na ilişkin bir strateji değişikliği oldu. Daha önce Isparta’ya taşınması düşünülmeyen bir takım başka üniteler de bünyeye dahil edildi. Bu kadar gecikmesi de müteahhittin sıkıntıya düşmesiydi.

O müteahhitle karşılıklı olarak süreci hızlandırmak için karşılıklı sözleşmenin tasfiyesi gerçekleştirildi. Projeler yeni şekle göre büyütülüyor. Eylül ayında yeni bir ihale ile tamamı çok daha büyük şekilde ihale edilecek ve 2018 yılında da bütünüyle devreye alınmış olacak. Bu süreç içerisinde de hızlı şekilde taşınma arzuları var. Ama neticede Milli Savunma Bakanlığı nasıl planlar bilmiyorum ama bir kısmına taşınmayı başlatmış olacaklar. Isparta’nın hem sosyal hem de iktisadi yaşamına ciddi manada katkı sağlayacak bir proje” diye konuştu.

Öte yandan Isparta’ya ikinci üniversite konusunda açıklamalarda bulunan Bilgiç, “Isparta’ya ikinci üniversite konusunda bizim kafamızda tematik bir üniversite var. Bir ihtisas ve sağlık bilimleri üniversitesi düşünüyoruz. Isparta’ya en kısa zamanda kuruluş haberini vermek ve meclisten kuruluşunu geçirerek çalışmalarımızı hızlandırmış olacağız. Şu anda izin, karar ve yasama süreçlerini şuan sürdürüyoruz. İkinci üniversitenin açılması noktasında mevcut SDÜ yönetimi ilimiz için ihtiyaç olduğu noktasında tüm destekleri veriyorlar. Bazı bölümlerin yeni üniversiteye aktarılması ve yeni bölümlerle sağlık üniversitesi açılması yönünde planlamamız var” dedi.

Kara Havacılık Okulu taşınıyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

rantiye ~ 7 yıl önce
ıspartadan 4 burdurdan 3 daire aldım.dört gözle bekliyorum taşınmayı.şimdiden rant tavana vurdu :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaldırılmalı ~ 7 yıl önce
Kara Havacılık kldırıılıp HvK leri bünyesine aktarılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaldırılmalıya ~ 7 yıl önce
Mesela hangi gerekçelerle? Gerçekten merak ediyorum, fayda ve mahsurları neler olur sizce?
Hangi ~ 7 yıl önce
Yaa noolur söyleyin. Hangi dine mensipsunuz? Zira bizim dinimizde hırsızlık yolsuzluk arsızlık çocuklara tecavüz yok. Çok günah yasak bunlar. Ama sizde serbest. Kuzum hangi din bu????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasan ~ 7 yıl önce
Orasi cumhurun ozel hava alani olacak, daha anlamadinizmi. artik once vatan demiyoruz once cumhur diyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık ? ısparta gelişimi ile ne alakası var ~ 7 yıl önce
Havacılık emniyet insan askeri gereklilikler ... derde bak Ispartanın gelişimi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Development ~ 7 yıl önce
O kadar insan İsparta'ya transfer olacak,konut yapılacak,para harcanacak.Gelenler maaşlarını İsparta'da harcayacak.Turist gibi düşün.
Geçmişi ~ 7 yıl önce
Yılını yazmayayım, 10-15 sene önce gelip sadece Güvercinliği değil, Etimesgut'u da taşımamızı; bu halde mania kriterleri ortadan kalkacağı için çok katlı binalara izin verilebileceği; yolların (pist ve taksi yolu) hazır olduğu, iyi rant oldoğu Yenimahalle ve Büyükşehir Belediyelerinin ilgili şube müdürleri tarafından bize söylenmiş idi. Biz de ( o zamanlar Özel Filoda Cumhurbaşkanı dahil devlet protokolünün uçakları vardı ve Esenboğa CAT I idi. Bu meydanların, özellikle Etimesgut'un Başkent için stratejik bir meydan olduğu, Esenboğa'nın da yedeği olduğu, sisi ile meşhur ESB'nin kapanması halinde, Başkente hava ulaşımının devlet protokolü için mümkün olamayacağı ifade edilmişti. Şimdi Güvercinliği taşıyoruz, yakında Etimesgut'u. Metre karesi kaçtan gidecek acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapansın ~ 7 yıl önce
YERLERİNE AKINCI (mÜRTED) GELİYOR.
W ~ 7 yıl önce
Ahhahahah darbe girişimiymiş birgün önceden rus istihbaratı haber veriyor kılı kıpırdamıyor kimsenin ,amacının ne olduğu anlaşıldı ohalin değerli araziler yine yeniden yandaşlara peşkeş çekmek , kuleli ,deniz ,hava ,kara ne bulursanız çökün arazilerine, ne varsa içini boşaltıp sattınız zaten ama bu uyuyan millete az bile beter olsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yav hee hee ~ 7 yıl önce
Hepsi oyundu tamam sen bildin! Oldu mu?
ha ha ha ~ 7 yıl önce
ne kadar zeki bir arkadaş..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000