26 Aralık 2014, Cuma 20:50:16

KAR YAĞISI NEDENİYLE HAVALİMANI KAPATILDI

İngiltere'nin Liverpool John Lennon Havalimanı'ndaki kar fırtınası nedeniyle uçaklar Manchester Havalimanı'na yönlendiriliyor...
  • Aman istanbula yagmasin. Tgs resmen sınıfta kalıyor. Ramp müdürleri bagaj ve ramp müdürleri insiyatif ve sorumluluk almazlar fatura diş bilenen bir iki şefe kesilir. Acıyorum çocuklara.
  • Hava sartlarindan oturu meydan kapatilmaz yanlis baslik atmissiniz havacilik haberi yapanlarin artik havaciliktan biraz anlamasi icin bence egitilmeliler ATCO
  • burada kapatıldı ifadesı, dogru secılmış bır ıfade degıldır bana gore...hava muhalefetı ıle ılgılı notamı meydan otorıtesı yapar, kendıne guvenen gözu kesen şırketlerde şanslarnı deneyebılırler.....bu arada meydanda da kar mucadelesı yapılarak pıst temız tutulmaya calışılır.. kapatılma olayı ancak, o meydan da tek pıst vardır orda kırım olmuştur ancak bu neden belırtılerek meydanın hv .trf ne kapatılması mumkun olabılır..bunun dışında her turlu hava olaylarında bılgıler yayınlanarak ınış yapma keyfıyetı şırketlere bırakılmalıdır..

İngiltere'de olumsuz hava koşulları hava trafiğini de etkilemiş durumda. 

Kar fırtınası nedeniyle Liverpool John Lennon Havalimanı gelen uçuşlara kapatıldı. Bir çok uçak Manchester Havalimanı'na yönlendirildi.

Havalimanı'nın kısa süre sonra tekrar uçuşlara açılacağı belirtildi.

*Güncellendi (21.32)
Kar fırtınası nedeniyle kapatılan Liverpool Havalimanı'nın an itibariyle uçuşlara yeniden açıldı.

KAR YAĞISI NEDENİYLE HAVALİMANI KAPATILDI

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aman istanbula yagmasin. Tgs resmen sınıfta kalıyor. Ramp müdürleri bagaj ve ramp müdürleri insiyatif ve sorumluluk almazlar fatura diş bilenen bir iki şefe kesilir. Acıyorum çocuklara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hava sartlarindan oturu meydan kapatilmaz yanlis baslik atmissiniz havacilik haberi yapanlarin artik havaciliktan biraz anlamasi icin bence egitilmeliler ATCO

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 9 yıl önce
burada kapatıldı ifadesı, dogru secılmış bır ıfade degıldır bana gore...hava muhalefetı ıle ılgılı notamı meydan otorıtesı yapar, kendıne guvenen gözu kesen şırketlerde şanslarnı deneyebılırler.....bu arada meydanda da kar mucadelesı yapılarak pıst temız tutulmaya calışılır.. kapatılma olayı ancak, o meydan da tek pıst vardır orda kırım olmuştur ancak bu neden belırtılerek meydanın hv .trf ne kapatılması mumkun olabılır..bunun dışında her turlu hava olaylarında bılgıler yayınlanarak ınış yapma keyfıyetı şırketlere bırakılmalıdır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000