19 Ocak 2013, Cumartesi 15:15:33

KAR YAĞIŞI DURDU AMA UÇUŞLAR YİNE İPTAL EDİLDİ

İngiltere'yi etkisi altına alan yoğun kar yağışı, Londra'nın en büyük havalimanı Heathrow'daki uçak seferlerini etkilemeye devam ediyor.
  • Cok normal bence. Turkiye'de her sey ve her yerde olgugu gibi burdaki THY yorumlarida kisisel cikarlar veya siyaset uzerinden yapildigi icin, havacilikla alakasi olmadigindan, cok normal.
  • British kar yağışı dolayısıyla yüzlerce seferi iptal etmiş. Yorumlarda herhangi bişey yok. THY iptal edince olumsuz yorumlar hemen gelirdi... Haksız miyim?

İngiltere'yi etkisi altına alan yoğun kar yağışı, Londra'nın en büyük havalimanı Heathrow'daki uçak seferlerini etkilemeye devam ediyor. Dün yüzlerce seferin iptal edildiği havalimanında, kar yağışının durmasına rağmen bugün de uçuşların aksamaya devam ettiği kaydedildi.

Dünyanın en yoğun trafikli havaalanlarından biri olan Heathrow'da, dün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle 400'den fazla uçuş iptal edilmişti. Kar yağışının durmasına rağmen bugün de Heathrow'a gerçekleştirilen 100'den fazla seferin iptal edilmesi yoğun eleştirilere neden oldu.

British Airways'in binlerce yolucusu iptaller sebebiyle dün geceyi havalimanında geçirmek zorunda kalırken, yolcuların herhangi bir otele yerleştirilmemesi ve bavullarının geri verilememesi büyük tepkiye sebep oldu.

Havalimanı yetkilileri ise bugün her şeyin normale döndüğünü ancak dünden kalan iptallerin bugünü de olumsuz etkilemeye devam ettiğini belirtiyor.

Londra'daki diğer havalimanları Gatwick ve Stansted de ise her şeyin normal olduğu ve gecikmelere rağmen iptallerin yaşanmadığı kaydediliyor.

KAR YAĞIŞI DURDU AMA UÇUŞLAR YİNE İPTAL EDİLDİ

Yorumlar

SPQ ~ 11 yıl önce
Cok normal bence. Turkiye'de her sey ve her yerde olgugu gibi burdaki THY yorumlarida kisisel cikarlar veya siyaset uzerinden yapildigi icin, havacilikla alakasi olmadigindan, cok normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heathrow ~ 11 yıl önce
British kar yağışı dolayısıyla yüzlerce seferi iptal etmiş. Yorumlarda herhangi bişey yok. THY iptal edince olumsuz yorumlar hemen gelirdi... Haksız miyim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
british ~ 11 yıl önce
Britanya'da degiliz herhalde? Bana ne BA den? Bana kendi cocugumun yaptigi terbiyesizlik dokunur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000