01 Aralık 2010, Çarşamba 08:37:29

KAR HAVAALANLARINI KAPATIYOR

Avrupa, Sibirya'dan gelen soğuk hava dalgası, ile zor durumda kaldı. Özellikle İngiltere mevsim normallerinin çok altında sıcaklıklar yaşarken, kar yağışı ve buzlanma Almanya'da da ulaşımı olumsuz etkiledi.
  • aynen öyle .... Türkiyeye acaba hangı gun nerden gırecek bu karlı hava dıye acıp okuyayım dedım ama tek kelıme yok Turkıye ıle ılgılı...
  • haberin başlığında türkiye var ama haberin içerisinde tek kelime bile türkiye ilgili bişi yok.
İngiltere ve İskoçya'nın bazı kesimleri hafta sonundan bu yana kar altında. Çok sayıda okul tatil edildi. Ülkenin kuzeyindeki bazı yollarda sürücüler geceyi araçlarında mahsur geçirmek durumunda kaldı. İskoçya'da sıcaklıklar yer yer -15'e kadar düştü. Edinburgh havalimanı bir süreliğine uçuşa kapatılırken, Glasgow ve Aberdeen'de uçuşlar aksadı. İtalya'nın bir çok kesimi de kara teslim oldu. Görevliler yolları açık tutmak için aralıksız çalışmak zorunda kaldı.

Almanya'da etkili kar yağışı nedeniyle çok sayıda yol kapandı. Münih Havalimanı'nın kapanması sonucu uçuşlar aksadı. Pek çok karayolunda da buzlanma sorunlara yol açtı. Kar nedeniyle zor durumda kalanların yanı sıra kayak merkezlerinde beyaz örtünün keyfini çıkaranlar da görüldü.
KAR HAVAALANLARINI KAPATIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
aynen öyle .... Türkiyeye acaba hangı gun nerden gırecek bu karlı hava dıye acıp okuyayım dedım ama tek kelıme yok Turkıye ıle ılgılı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
haberin başlığında türkiye var ama haberin içerisinde tek kelime bile türkiye ilgili bişi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000