26 Şubat 2009, Perşembe 15:32:35

"KAPTAN 'AY AY' DİYE BAĞIRDI"

Amsterdam'da kırıma uğrayan uçakta yaralanan yolcuları, Hollanda'daki yakınları hastanede ziyaret etti. Kazadan yaralı olarak kurtulan bir yolcu olayı anlattı.
  • bu sirkette ne olsa suclusu yonetim ilan ediliyor. Bunca yillik bilanconun sorumlusu bu yonetim olamaz. Enkaz olarak devraldiklari sirketi bu kadar duzeltebildiler. Boylesi bir durumda suclu aramak tamamen yanlis degil mi? Sizler bu sirkete hangi ustun ozelliklerinizden dolayi girdiniz? hangi onemli sinavlari gectiniz? Yoksa trakyali olmak yeterlimiydi? yada akrabadan birinin personel olmasi kafi miydi?
  • yorumlarınızı okuyunca insanlığımdan utandım... çok yazık...
  • Sen kazadaki uçuş personelini aramış olabilirsin, sana aramadın diyen yok da senin genel müdürün veya YK başkanın aramamış olacak ki ölü yok dediler. Personelini ne kadar çok düşünen yöneticileriniz var. Tepeden inme yoluyla atanan adamlarla bu şirket daha çoook kaza sonrasında bu şekilde saçma açıklamalar yapar. Yorumuma cevap yazan sen de herhalde onların destekçilerindensin ki çıkıp savundun onları. Şirketinize alımların nasıl yapıldığını, neye göre personel alındığını bilen çoook iyi biliyor. Kalkıp da şirket yöneticilerini savunma istersen
  • Allah rahmet eylesin ölenlere.Kaptan pilot ölürken bilene ustaligini göstermis...Okadar odamin canli cikmasi icin kendini feda etmis.Ölümünde ustaligi böyle olur...Ama p kadar canli cikmasi mucize..Bence ucak düsmesi degil bu olay kötü bir inis desek daha iyi olur.Helal olsun size ucuc elemanlari..Insalh sehitilk mertebesine yükseleceksiniz. Cünkü 125 kisiyi yasattiniz.
  • yolcular öyle bir özel eğitimalmış ki,sat yada sas gibi..o panikte kaptanın vay vay dediğini duymuş,,,vay be..acaba kendisini ne yapıyordu o soğukkanlı yolcumuz.anlayan anladı.
  • arkadaşlar sallayıpı durmayın 2 dakika akıllı olun,durumun ne olduğunu kimse bilmiyor,kutumuzu açalım bakalım ne olmuş,,varsayım yapalım ama bunun da gaytasını çıkartmayalım..yapanlarda adam gibi yapsın varsayımı..way way dedi oh oh dedi bu nasıl muhabbet ,yok anasını üstünede sigara yaktı kaptan..rahat bırakın rahmetlileri..
  • verince kumandayı istediğin kadar vay vay de
  • Aslanim sacmalayip durma, ucak düstügünde de ekip kosa kosa telefonuna sarildi zaten, aman birisi ararsa rapor vereyim diye. ya realist olun ya,sallayip duruyorsunuz ya. ciddi olun ya aslanim. Ayrica ölenler,ucak düstükten bi müddet sonra öldü. isin gücün yokmu senin zirt pirt yönetim yönetim yönetim diyip duruyorsun. FRAPORT AIRPORT -RDS
  • Öyle bir şirket ki genel müdürü çıkıp onlarca televizyon kamerası önünde "Şükür ki hiçbir ölü yok diyor." öyle bir şirket düşünün ki uçağı kaza yapıyor ve o şirketin yetkilileri nedense pilotlarını veya kabin ekibini arayıp "Geçmiş olsun, kaza yapmışsınız, durum nedir, nasıl oldu, ölen kalan var mı?" demiyor? İşte THY böyle yozlaşmış bir şirket. Koskoca bir kaza yaşanıyor, şirketin Genel müdürü çıkıp da ölü olmamasına sevindik diyor. 9 personelden kimseyi neden kazadan sonra aramadınız? Diyelim ki aradınız, hiçbiri cevap vermedi, ne yüzle çıkıp "ölü yok" diyebiliyorsunuz?
  • Velev ki kaptan ay ay demiş olsun. Bunu soyleyen o sorumsuz yolcunun kaza şokuyla soyledigini de varsayalım. Ama kardeşim airport haber olarak; bu insanların aileleri, geri kalanları var onları ne hale sokabileceginizi dusunmuyor musunuz ? Allahtan korkun ya.. Temel sorun son 10 yıldır Thy'nin kötü performans cizmesi, kaza kırımının cok yuksek olması ve cozum yollarıdır.

Uçaktan yaralı kurtulan Feriha Çebi kaza ile ilgili yaptığı açıklamada, "Benim arkamdaki koltuğun bulunduğu yerden itibaren uçak kırıldı. Kırılınca zaten ben direkt dışarı attım kendimi. Yani kolay oldu benim çıkmam. Cama vurdum, çok vurdum, camı kırmaya çalıştım olmadı. Arkama baktım uçağın kuyruk bölümü kırılmıştı. Uçağın içi harabeye dönmüştü. Bavullar, demirler. Kuyruk kısmındakiler aşağıya doğru çökmüştü. Attım kendimi. Patlamasından korktum. Benim durumum iyiydi. Nasıl oldu tam da bilmiyorum. Camdan sığmayacağımı bile bile camı yumrukladım. Can havlinden demek ki öyle birşey yaptım. İçeri girelim yardım edelim dedik ama giremedik. Çok karışık bir durumdu. Ağır yaralılar vardı. Bunlar orada saatlerce beklediler. Titreye titreye beklediler. Müdahale çok zayıftı. hiç yoktu hatta. İçeride biz saatlerce oturduk. Kaptan 'ay ay' diye bağırdı. Şaka sandım. Kaptan bağırırken uçağın burnu aşağıya doğru indi. O anda bağırdı. Sonra bir anda yine yükseldi. Sonra yine inişe geçti ve düştük" ifadelerini kullandı.

"KAPTAN 'AY AY' DİYE BAĞIRDI"

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 15 yıl önce
bu sirkette ne olsa suclusu yonetim ilan ediliyor. Bunca yillik bilanconun sorumlusu bu yonetim olamaz. Enkaz olarak devraldiklari sirketi bu kadar duzeltebildiler. Boylesi bir durumda suclu aramak tamamen yanlis degil mi? Sizler bu sirkete hangi ustun ozelliklerinizden dolayi girdiniz? hangi onemli sinavlari gectiniz? Yoksa trakyali olmak yeterlimiydi? yada akrabadan birinin personel olmasi kafi miydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yorumlarınızı okuyunca insanlığımdan utandım... çok yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sen kazadaki uçuş personelini aramış olabilirsin, sana aramadın diyen yok da senin genel müdürün veya YK başkanın aramamış olacak ki ölü yok dediler. Personelini ne kadar çok düşünen yöneticileriniz var. Tepeden inme yoluyla atanan adamlarla bu şirket daha çoook kaza sonrasında bu şekilde saçma açıklamalar yapar. Yorumuma cevap yazan sen de herhalde onların destekçilerindensin ki çıkıp savundun onları. Şirketinize alımların nasıl yapıldığını, neye göre personel alındığını bilen çoook iyi biliyor. Kalkıp da şirket yöneticilerini savunma istersen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Allah rahmet eylesin ölenlere.Kaptan pilot ölürken bilene ustaligini göstermis...Okadar odamin canli cikmasi icin kendini feda etmis.Ölümünde ustaligi böyle olur...Ama p kadar canli cikmasi mucize..Bence ucak düsmesi degil bu olay kötü bir inis desek daha iyi olur.Helal olsun size ucuc elemanlari..Insalh sehitilk mertebesine yükseleceksiniz. Cünkü 125 kisiyi yasattiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yolcular öyle bir özel eğitimalmış ki,sat yada sas gibi..o panikte kaptanın vay vay dediğini duymuş,,,vay be..acaba kendisini ne yapıyordu o soğukkanlı yolcumuz.anlayan anladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşlar sallayıpı durmayın 2 dakika akıllı olun,durumun ne olduğunu kimse bilmiyor,kutumuzu açalım bakalım ne olmuş,,varsayım yapalım ama bunun da gaytasını çıkartmayalım..yapanlarda adam gibi yapsın varsayımı..way way dedi oh oh dedi bu nasıl muhabbet ,yok anasını üstünede sigara yaktı kaptan..rahat bırakın rahmetlileri..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
verince kumandayı istediğin kadar vay vay de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aslanim sacmalayip durma, ucak düstügünde de ekip kosa kosa telefonuna sarildi zaten, aman birisi ararsa rapor vereyim diye. ya realist olun ya,sallayip duruyorsunuz ya. ciddi olun ya aslanim. Ayrica ölenler,ucak düstükten bi müddet sonra öldü. isin gücün yokmu senin zirt pirt yönetim yönetim yönetim diyip duruyorsun. FRAPORT AIRPORT -RDS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Öyle bir şirket ki genel müdürü çıkıp onlarca televizyon kamerası önünde "Şükür ki hiçbir ölü yok diyor." öyle bir şirket düşünün ki uçağı kaza yapıyor ve o şirketin yetkilileri nedense pilotlarını veya kabin ekibini arayıp "Geçmiş olsun, kaza yapmışsınız, durum nedir, nasıl oldu, ölen kalan var mı?" demiyor? İşte THY böyle yozlaşmış bir şirket. Koskoca bir kaza yaşanıyor, şirketin Genel müdürü çıkıp da ölü olmamasına sevindik diyor. 9 personelden kimseyi neden kazadan sonra aramadınız? Diyelim ki aradınız, hiçbiri cevap vermedi, ne yüzle çıkıp "ölü yok" diyebiliyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Velev ki kaptan ay ay demiş olsun. Bunu soyleyen o sorumsuz yolcunun kaza şokuyla soyledigini de varsayalım. Ama kardeşim airport haber olarak; bu insanların aileleri, geri kalanları var onları ne hale sokabileceginizi dusunmuyor musunuz ? Allahtan korkun ya.. Temel sorun son 10 yıldır Thy'nin kötü performans cizmesi, kaza kırımının cok yuksek olması ve cozum yollarıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000